Günlük burç yorumları sizler için haberimizde. Günlük burç yorumları ile 1 Haziran Pazartesi günü sizi bekleyenler neler, burcunuzda neler var ve burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 1 Haziran Pazartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günün teması mesleğiniz ve kariyer alanınız olacaktır. Önemli toplantılarınızı ve iş görüşmelerinizi akşam saatlerine kadar halletmeniz de fayda var. Zira daha sonra daha baskıcı ve hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Üst çalışanlarınızla gerginlikler kaydedebilirsiniz. İşlerinizi ve görüşmelerinizi bilhassa sabah saatlerinde halletmelisiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Hukuki meseleleriniz veya uluslararası bağlantılarınız üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren gerginlik ve duygusal baskı hissetmeniz olasıdır. Bu anlarda felsefi çalışmalara yönelebilir, zihninizi dinlendirebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın maddi ve manevi tüm krizlerine rasyonel bakış açısıyla yönelebilir ve çözülmeleri için çaba sarf edebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde olası otorite figürleri ile güç savaşlarına ve duygusal baskı hissetmenize neden olabilecek konularda dikkat etmeniz gerekiyor. Mümkün olduğu kadar hızlı bir biçimde parasal düzeninizi akşama kadar toparlamalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkinizde ve ortaklıklarınızda rasyonel ve duygusuz bir bakış açısı belirlemeniz mümkündür. Bugün akşama kadar aktarmak istediğiniz duyguyu ve düşünceyi ciddi bir tonda karşınıza aktarabilirsiniz. Akşam saatleri oluşabilecek gerginliklerden uzak kalmak için kendi içinize çekilmeniz, olası gergin ve duygusal baskı saatlerini yalnız atlatmalısınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Gündelik iş yükünüzün sosyal alandan geri kalmanıza ve sizi bireyselliğe itmesine şahit oldukça üzerinizde baskı oluşabilir. Dolayısıyla oldukça üretken olabileceğiniz bugün akşam saatlerine kadar gündelik işlerinizi toparlamaya çalışmalısınız. Akşam saatleri ise çalışanlarınıza duygusal baskı uygulama riski nedeniyle yalnız kalmanız en doğrusudur.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar yahut evliliğinizle ilgili konularda üzerinizde duygusal baskı hissetmeniz mümkündür. Hayatınızın keyifli alanlarıyla ilgili sanki hak etmiyormuşsunuz gibi bir suçluluk duygusu hissetmeniz de olasıdır. Akşam saatlerinde hobilerinize yönelip kendi başınıza hareket etmek bu süreci yumuşak bir geçişle atlatmanızı sağlayacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Akşam saatlerine kadar oldukça dengeli enerjiler hissedebilir, kendinize dönük olmak isteyebilirsiniz. Eviniz ve ebeveyninizin sorumlulukları nedeniyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde duygusal ve ruhsal maneviyat dengesini yakalamak için enerjiler ağırlaşacak. Duygusal baskı hissiniz artacak. Akışta kalmalısınız.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Ruhsal anlamda bugün akşamüstüne kadar aktif ve dengeli ilişkiler kurarak ilerleyebilirsiniz. Ancak eğitim, pazarlama, medya, iş bağlantıları alanlarında kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Yetişmeyen iş konuları ve sıkışık teslim süreleri sizi bunaltabilir. Akşamüzerinden itibaren açık hava yürüyüşlerine yönelmelisiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Her ne kadar ağır enerjilere sahip olduğunuzu düşünseniz de özellikle finans alanınızda yapacağınız bağlantılar, doğru iletişim ve çalışanlarınızla güven verici diyaloglar sayesinde önemli fırsatları yakalamanız mümkündür. Akşam saatlerinde maddi ve manevi yükleriniz nedeniyle kendinizi baskı altında hissetmeniz olasıdır.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Dış çevrenize ve kendinize karşı cansız ve soğuk olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendi kendinizi baskı altına alacak konuları zihninizde tasarlayıp bundan rahatsız olmanız olasıdır. Bu durum akşamüstü saatlerinde yoğunlaşacaktır. Hedeflerinizi belirlemeniz ve başlatmanız için uygun saatler sabah Ay’ın Koç burcunda hareket ettiği zamanlar olacaktır.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
İçsel olarak kendinizi ağır sorumluluk ve disiplinle sınıyorsunuz. Fikirlerinizin ve inandığınız değerlerin karşılık bulamadığını ve anlaşılamadığınızı hissediyorsunuz. Yine de kendinizi ispat edecek itici güce sahipsiniz. Akşam saatlerinden itibaren bilhassa zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi rahatlatmaya ve hissettiğiniz duygusal baskılardan uzaklaşmaya ihtiyacınız olacak.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaş ortamlarınızda ve dahil olduğunuz kurumlarla ilgili somut ve rasyonel adımlar atma şansına sahip olacaksınız. Duygularınızdan çok akılcı yaklaşımlarla maddi ve manevi türden ilişkileri yürüteceğiniz bir gündesiniz. Akşamüstüne doğru duygusal baskı kurabilir, kendinizi de duygusal bir baskı altında hissetmeniz olağandır. Kendinize dönmeli ve akışta kalmalısınız.

ASTROLOJİ İLE SORULARINIZA CEVAPLAR İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 31 Mayıs Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Sizin için dinamik, hevesli ve anlık kararlar alıp uygulanabilecek yüksek enerjili bir gün olmalı. Daha çok fiziksel aktivitelerde bulunmanız enerjinizi boşaltacaktır. Derinlik gerektiren konulara dalmamalısınız. Akşamüzeri spor müsabakası gibi yüksek adrenalin salgılatan bir etkinliğe katılabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
İçsel devinimleriniz ve zihinsel aktiviteleriniz tavan yapmış durumda. Zihninize olumsuz düşünceleri doldurma potansiyeliniz de yüksektir. Kendinize karşı olumlu ve affedici davranmaya özen gösterin. Zihinsel ve bilinçaltı irdelemelerinden çok fiziksel hareketlere ağırlık vermeniz hafta sonunu zinde ve yüksek enerjilerle karşılamanızı sağlayacaktır.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyerinizi oluşturan alanda güç gösterileri yapmak, sabırsız davranıp diğer çalışanların üzerinde baskı kurmak ve öfkelenme durumlarına girmek gündemi oluşturacaktır. Siz en iyisi öğle aralarında kısa yürüyüşler yapıp Ay’ın Koç burcunda ilerlediği sabırsız ve gergin enerjiyi bir nebze uzaklaştırmaya bakın. Gerginlikten uzak kalın ve iç huzurunuz daim olsun.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyerinizi oluşturan alanda güç gösterileri yapmak, sabırsız davranıp diğer çalışanların üzerinde baskı kurmak ve öfkelenme durumlarına girmek gündemi oluşturacaktır. Siz en iyisi öğle aralarında kısa yürüyüşler yapıp Ay’ın Koç burcunda ilerlediği sabırsız ve gergin enerjiyi bir nebze uzaklaştırmaya bakın. Gerginlikten uzak kalın ve iç huzurunuz daim olsun.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
İşleri basit tutmalı, felsefe ve inanç sistemleri gibi karmaşık konulara kafa yormaktan uzak durmalısınız. İmkanınız varsa uzak bir yolculuğa çıkmakta fayda var. Tabi sakin araç kullanmanız gerekir. Hukuki konularda ve adaletle ilgili meselelerde ataklara girmeniz mümkündür. Kalp kırmamaya ve sorun çıkarmamaya dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi krizlere açık olduğunuz bir gündesiniz. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyan yapınıza aykırı ve sabırsız davranışlar içine girmek zarar görmenize neden olacaktır. Banka ödemelerinde sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Fevri hareket edip kredi veya borç almamaya dikkat etmelisiniz. Salim kafayla daha rahat maddi analiz yapabileceğiniz bir güne erteleyiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün mümkünse tek başınıza vakit geçirip ortağınız veya sevgilinizden uzakta kalmalısınız. Bencil ve saldırgan tutumunuzla ilişkilerinize zarar verebilirsiniz. İkili ve özel ilişkilerinizde çocuk şımarıklığı, fevri çıkışlar, bencil yaklaşımlar sergileyebilir, size değer veren kişilerin kalbini kırabilirsiniz. Enerjinizi kendinize ve spor aktivitelerine aktarmalısınız.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İş ortamınızda eğer yönetici pozisyonundaysanız çevrenizdeki insanlarla olası gerginlikler kırıcı olabilir. Mümkün olduğu kadar iş ortamınızın dışında kendinizle vakit geçirmeye çabalayın. Baş ağrılarından şikayet edebilirsiniz. İklim durumuna göre temiz havada vakit geçirebilirsiniz. Ego çatışmalarının mesleki alanda gerçekleşmesi olasıdır.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Günü en iyi geçirme yöntemi çocuklarınızla macera, savaş ve aksiyon filmleri izlemek olacaktır. Spora yönelmelisiniz ve bedeninizdeki yüksek enerjiyi akıtarak bunu faydaya çevirebilirsiniz. Ay’ın Koç’ta olduğu zamanlarda bir parça sakarlıklar meydana gelebilir. Bu gerçeklik ışığı altında bedensel faaliyetlerinizde dikkatli olmanız gerekir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Evinizle ilgili tamir işleri için uygun bir gündesiniz. Sakarlıklar olasıdır. Ancak amacınız barındırdığınız yüksek enerjiyi faydalı işlere yönlendirmek olacaktır. Ailenizle gerginliklere dikkat etmelisiniz. Çocuk şımarıklığına sahip muzip davranışlar sergileme potansiyeline sahipsiniz. Ancak bu konuda abartıya kaçmamalı ve antipatik olmamalısınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Kısa yolculuklarda olası küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Eğitim alan Kova’lar, disiplin kuruluna verilmeden günü sağ salim tamamlamalıdırlar. Mümkünse tempolu yürüyüşlere çıkmalısınız. Kardeşlerinizle iletişiminizde bencil ve dediğim dedik bir ifadede bulunmanız durumunda karşılıklı kalp kırıklıkları meydana gelebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Hakkınız olan maddi alacakları tahsil edebilirsiniz. Enerjiniz ve hakkınız olanı almaktaki azminiz bugün tavan yapmış durumda. Ancak biraz sabır ve sakinlik de gerekebilir. Banka transferleri ve maddi, manevi konularda iletişim kazalarına meydan vermemeniz gerekir. Fevri çıkışlar ve dikkatsizlikler Ay’ın Koç burcunda olduğu zamanlarda artabilecektir.