Günlük burç yorumlarınız haberimizde. Dinçer Güner tarafından yorumlanan burçlarınız, öneriler ve dikkat etmeniz gereken hususları sizler için derledik. 4 Şubat Perşembe burcunuza ait yorumu merak ediyorsanız günlük burç yorumları ve öneriler ve dikkat etmeniz gereken hususlar haberimizde. Astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirilen 12 burca ait günlük burç yorumları, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları özel astroloji sayfamızda sizler için hazırlandı.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 4 ŞUBAT PERŞEMBE


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Dostlarınızla iyi geçinin, gerginlikler yaratmayın. Arkadaşlarınızla yaptığınız planlara riayet edin, dostlarınızla karşı gereksiz inatçı davranışlarda bulunmayın. Özellikle finansal konular, borç, alacak-verecek konuları yüzünden birbirinize girmeyin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda otoriteyle, patronlarla kapışmayın veya inatçı tavırlar sergilemeyin, sakin olmaya bakın. İş konuları sizi strese sokabilir, öfkelenebileceğiniz veya egonuzu zedeleyecek durumlar olabilir. Veya iş konusunda bir şeylere sinirlenip bunun acısını partnerinizden çıkarmayın.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir yerlere yolculuğa çıkacaksanız yanınıza ilaçlarınızı almayı ihmal etmeyin veya minik bir ecza çantası hazırlayın kendinize. Yurt dışı bağlantılı işlerde stresli durumlar oluşabilir, resmi mevkilerde kimselerle kapışmamaya özen gösterin ki, işiniz yürüsün. İş ortamınızda da veya iş arkadaşlarınızla da aranızda sürtüşmeler olabilir ya da çok aceleci, sabırsız ve iş yetiştirmeye çalışmaktan insanlara nasıl davrandığınızı fark etmeyebilirsiniz ama kırıcı olabilirsiniz aman dikkat.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Parasal konular stres konularına dönüşebilir, maddi konularda hedeflerinize ulaşmak zor olabilir. Ya da banka, muhassebe, vergi, kredi işlerinde olası aksilikler sizi biraz gerebilir, sinirlendirebilir. Bir şeyler olmuyorsa pekte fazla zorlamanın alemi yok bu hafta. Özel hayatınızda libidonuz epey yükselebilir, cinsel ihtiyaçlarınız artabilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş / Mars sert etkileşimi ile; hem partner / ortağınızla hem de ailenizle olan ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir. İlişkileri yönetirken inatçı, ısrarcı, kavgacı olmamaya özen göstermenizde yarar var. Ara bozucu olmak yerine, arabulucu olmayı tercih edin arkadaşlar.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş / Mars sert etkileşimi ile; iş kazalarına öncelikle dikkat etmenizde yarar var. Akabinde çıkacağınız yolculuklarda, trafikte kimseyle itişip, kakışmayın, kavga etmeyin, inatçı olmayın. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınızla gerginliklerden uzak durun. Bu alanda ilişkileri dikkatli yönetmeye bakın.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi anlamda risk almak için hiç uygun bir hafta değil açıkçası. Mali konularda stresli durumlar oluşabilir, para konularında inatçı davranabilir, birileri ile tartışabilirsiniz. Ya da eşyalarınıza dikkat edin kaybetmeyin, çalınmasın. Parasal konularda sabırsız davranışlar sergilemeniz sizi zor duruma sokabilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş / Mars sert etkileşimi ile; huysuz, inatçı, dediğim dedik olma çabanız sizi zor duruma sokabilir. Spor yaparken dikkat edin, kazalara açık bir haftada olacaksınız. Özellikle ev içinde yanıcı, delici, kesici aletlerle haşır-neşir olurken lütfen dikkat.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ruhsal olarak kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilir, kendinizi sağlıksız hissedebilirsiniz. Kendinizi motive edecek eylemlere yönelin, ruhunuza iyi gelecek şeyler yapmaya bakın. Yakın çevrenizden bazı insanların dürüst olmadığını fark edebilirsiniz ve bu sizi epey rahatsız edebilir açıkçası. Sinsi düşmanlar yüzünden gerilebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Dostlarınızla aranızı açmayın, onlarla ilişkilerinizde inatçı ve ısrarcı olmamaya özen gösterin. Maddi konularda kimseye ahkam kesmeye kalkmayın, birilerine yardım etmeye çalışırken birden kötü duruma düşmeyin dikkat edin. Bazen iyilikten maraz doğar unutmayın.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

İş ve kariyerinizle ilgili konularda epey yorulacağınız bir hafta. Bir taraftan hem deli gibi motive olacak ama bir taraftan da yöneticilerinizle olan ilişkilerde stresin hakim olacağı bir hafta. Egolar çarpışabilir, kendinizi iş konularında pek huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Dikkatli olun, kendinizi kovdurmayın.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Eğitimle ilgili konularda, yurt dışı bağlantılı konularda, yabancılarla yaptığınız işlerde, hukuksal konularda stres yaratıcı durumlar meydana gelebilir. Bu hafta olayları kontrol etme konusunda pek başarılı olamayabilirsiniz. Kontrol dışı bir takım kayıplar yaşanabilir, ki bu kayıplar para ile ilgili kayıplar olabilir.