Günlük burç yorumlarınızı haberimizde sizler için derledik. Dinçer Güner tarafından değerlendirilen günlük burç yorumları ve burçlara özel tavsiyeler, öneriler sayfamızda. Burcunuz size neler söylüyor? 12 burca ait günlük burç yorumları, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları özel astroloji sayfamızda sizler için hazırlandı. İşte 8 Şubat 2016 Pazartesi günlük burç yorumları ...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 8 ŞUBAT PAZARTESİ


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün yeni arkadaşlıklar kurmak, sosyal ilişkilerinizde yeni farkındalıklar oluşturmak ve dahil olduğunu kurumlarla ilgili toplumsal değeri olan projelere başlangıç yapmak için doğru enerjilere sahipsiniz. Mesleki kazanımlarınızı elde etmek için ısrarcı ve baskıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Mars’tan dolayı meydana gelecek gerginlikler size kriz oluşturma potansiyeli taşıyor.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Haklı olduğunuz konularda resmi davalara girişmek için ısrarcı olabilirsiniz. Ortaklıklarda ve özel ilişkinizde gerilim dozu yüksek olabilir. Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bu süreçte partnerinize olan davranışlarınızın ısrarcı ve baskıcı olmamasına özen göstermelisiniz. Mesleki alanda yeni bir projeye başlamak için doğru enerjilere sahipsiniz. Özellikle teknik konularda şans sizden yanadır.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük işlerinizle ilgili konularda anlaşmazlıklar, haksızlıklar ve buna bağlı hukuki problemler meydana gelmişse bunları çözümleme amaçlı girişimleriniz için doğru zamandasınız. Özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili aksaklıkları çözebilmek için arkadaş çevrenizden destek almaya uygunsunuz. Uluslararası teknik konularda doğru başlangıçlar yapma şansına da sahipsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Hayatınızın krizli alanları, vergi, borçlar, krediler ve başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konularda yeni görüşlere başvurabilir, teknik alt yapısı sağlam başlangıçlara yönelebilirsiniz. Özel ilişkiniz ve ortaklığınızla ilgili baskıcı diyaloglar, kıskançlıklar ve hararetli tartışmalar meydana gelebilir. Evlilik kurumu ve çocuklarla ilgili konularda gerginlikler oluşabilir. Adil ve hümanist davranmalısınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeni bir ortaklığa veya özel bir ilişkiye başlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Aile büyükleri tarafından olumsuz karşılanabilecek bir bu beraberlik hamlesinde ne kadar ısrarcı ve tutkulu olacağınız geleceğini belirleyecektir. Aklın ve kişiliğin değer kazanacağı bu beraberlik veya ortaklıkta sıra dışı deneyimler kazanabilirsiniz. Mesleğinizde teknik ve zekaca donanımlı birinden destek mevcut.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük işleriniz ve hizmet alanınızda yeni başlangıçlar yapmanız için olumlu enerjilere sahipsiniz. Ancak sosyal sorumluluk ağırlıklı bir meslek seçeceğiniz için özellikle medya, halkla ilişkiler, eğitim ve yayıncılık gibi işlerde mücadele vermeniz gerekebilir. Sportif faaliyetlerinize dikkat etmelisiniz. Spekülatif baskılardan uzak kalmanız gerekebilir. Çocuklarınıza baskı kurmamaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Hayatınızın keyifli alanları ile ilgili yeni başlangıçlar yapma şansına sahipsiniz. Bu bir spor dalı olabileceği gibi, sevdiğiniz insanla hayatlarınızı birleştirme, çocuklarınıza teknik bir eğitim aldırma yahut teknik alt yapı gerektiren bir hobiye başlamak ta olabilir. Aileniz ve komşularınızla ilgili uzlaşma sorunları yaşayabilirsiniz. Ortağınızla sosyal bir sorumluluk projesi konusunda çalışabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Evinizle, aileniz ve komşularınızla ortak bir başlangıç yapabilirsiniz. Ev yatırımına girişebilirsiniz veya evinize elektronik bir eşya almanız mümkündür. Arkadaş çevrenizle sosyal sorumluluk projesine kalkışabilirsiniz. Ancak bu projede ve etkinliklerde baskın ve ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Aksi taktirde mesleki kayıplar yaşamanız ve kopmalar meydana gelmesi mümkündür.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kariyerinizle ve kararlarınızla ilgili gidişat durağan haldeyken bir de mali konularda ısrarcı davranmanız size zarar getirme potansiyeli taşımaktadır. Özellikle hayatınızın keyifli alanlarında vazgeçmeniz gereken konuların önünüze gelmenize neden olabilir. Bu süreci maddi ve manevi ders çıkartarak atlatmaya gayret sarf etmelisiniz. İç dünyanızda gerginlikler yaşamaya devam ediyorsunuz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Kararlarınız ve hedeflerinizle ilgili yoğun bir çalışma içinde bulunuyorsunuz. Maddi manevi kararlar alıp bunları hızlı bir şekilde işler hale döndürmeye çabalıyorsunuz. Ancak hayatınızdaki krizleri aşma konusunda sıkıntılarınız olduğunu unutmamalı, ısrarlı ve baskıcı davrandığınız konularda daha ince eleyip sık dokuyan bir strateji içinde bulunmanız gerekiyor. Yatırım zamanında bulunuyorsunuz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak için çok uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Maddi konularda yaratıcı zekaya sahipsiniz ancak zihinsel olarak baskı altında hissettiğiniz de bir gerçek. İkili ilişkilerdeki şansınız pek parlak gözükmese de benliğiniz, kimliğiniz ve kişisel kararlarınızı gözden geçirip uygulamaya almak için doğru zamandasınız. Sabırsız davranmamaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Somut ideallerinizi gerçekleştirmek için zihinsel aydınlanmaya ihtiyacınız vardı. Dolayısıyla bu yeni ayın enerjisinden faydalanabilmek için çok doğru enerjilere sahipsiniz. Hayatınızın krizli alanlarını düze çıkarmak için gerekli mücadeleyi verebiliyorsunuz. Özel ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili durağanlıkta sezgilerinize ve bilinçaltınızın size bahşettiği aydınlanmaya güveniniz.