Günlük burç yorumlarınız haberimizde. 26 Temmuz Salı gününe ait burç yorumları, sizler için Dinçer Güner tarafından yapıldı. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 25 Temmuz - 31 Temmuz haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

25 Temmuz - 31 Temmuz HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 26 Temmuz Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Akşamüstüne kadar oldukça düşük enerjilere sahip olabilirsiniz. Hala Koç burcu enerjisinde olsanız bile başlangıç yapmak için yeterli isteğe sahip olmayabilirsiniz. Akşam saatleri ise maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir sürece giriyorsunuz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır. Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabilirsiniz. Somut konulara yönelebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Gün boyu içe kapanık ve isteksiz bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Sıcak yaz günlerinin size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz. Hayatınızın her alanında pratik bir duruş sergileyebileceksiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Akşam saatlerine kadar dahil olduğunuz toplulukların ve arkadaş gruplarının derdi ve tasasıyla düşük enerjilere sahip olacaksınız. Ancak akşam saatlerinden itibaren, ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir akşamda bulunuyorsunuz. Ay transitinin bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabahtan akşam saatlerine kadar mesleğinizle ilgili herhangi bir başlangıca girişmeksizin düşük enerjilerle vakit öldürebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren, arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Gün boyunca bilhassa zihinsel enerjilerinizde düşüklük hissedebilirsiniz. Ancak akşamüstü saatlerinden itibaren kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan mesleki detaylara yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleğinizde daha yaratıcı ve daha insan odaklı bir tavır sergilemeniz olasıdır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri hayatınızın krizlerine kafa patlatmanız olasıdır. Ancak kendinizi umutsuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren, bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı iletişiminizi yumuşatacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde ilişkiniz ve ortaklığınız için kafanızı yorduğunuz ancak bir sonuç da elde etmediğiniz düşük enerjilere sahipken, öğle saatlerinden itibaren, hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçireceksiniz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gün deneyimleyebileceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde angarya işlerinizle boğuşurken kendinizi olumsuz bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren, ilişkiler anlamında destekleyici etkiler altında olacaksınız. Ruhunuzu besleyen, merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Derin duygularınız ve hayranlığınız yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca mevcut ilişkinizde romantik anlar yaratabilirsiniz. Hayatınızdaki diğer ortaklıklarda da olumlu enerjileri hissedeceksiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinden akşama kadar bedensel olarak biraz düşük enerjili hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren, hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Bedensel bir rahatsızlığınız için şifa arayışındaysanız bu etkiyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde yatağınızdan bile kalkmak istemeyeceğiniz bir enerji düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren, hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye açılma fırsatı verecektir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde deneyimlediğiniz düşük enerji ve yalnız kalma isteği, akşam saatlerinden itibaren farkını hissettirecektir. Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz. Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon ürünleri satın alabilirsiniz. Kendinizle ilgili konular somutlaşacaktır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde kendinizden emin olmadığınız ve maddi manevi düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir süreç yaşayacaksınız. Ancak akşam saatlerinden itibaren alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. İşle ilgili tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılmanız ve dışarıda zaman geçirmek, insanlarla iletişim halinde olmak iyi hissetmenize neden olacaktır.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 25 Temmuz Pazartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günün teması mesleğiniz ve kariyer alanınız olacaktır. Önemli toplantılarınızı ve iş görüşmelerinizi akşam saatlerine kadar halletmenizde fayda var. Zira daha sonra daha baskıcı ve hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Üst çalışanlarınızla gerginlikler kaydedebilirsiniz. İşlerinizi ve görüşmelerinizi bilhassa sabah saatlerinde halletmelisiniz. Ani kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse hemen işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. Eşinizle çok uyumlu ve uzlaşmalı bir dönemden geçiyorsunuz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. Ailenizdeki kadın figürlerle telepatik ve karmik bağlar keşfedebilirsiniz. Bu durumlarda bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir, zihninizi dinlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konulara karşı aksiyon alma ve strateji belirlemek için doğru ve aktif enerjilere sahip bulunmaktasınız.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
İletişimin, organizasyonların ve arkadaşlarınızla birlikte başlatacağınız enerjik çalışmaların keyfini çıkartabilirsiniz. Sürprizli gelişmeler, canlı aktiviteler kaydedebilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızda şaşırtıcı artışlar meydana gelebilir. Davranış ve beklentilerinizde sabırlı bir tutum sergilerseniz takdir ve başarı kaçınılmaz olacaktır. Akşam saatlerinde sabırsız, zorlayıcı ve ısrarcı bir davranış yapısına sahip olabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız içerisinde bu davranış yapınız nedeniyle eleştiri almanız olağandır.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer alanınızda umut dolu başlangıçlar için hazırsınız. Bundan sonraki dönemde daha aktif ve daha enerjik bir yapıya bürüneceksiniz. Özellikle teknik ve mühendislik konularındaki girişimleriniz ve projeleriniz üzerinden ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak sabırlı davranmalı ve attığınız tohumların yeşerebilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu algılamalısınız. Akşam saatlerine doğru özellikle mesleki alanınızda fevri çıkışlar sergileyebilirsiniz. Maneviyata değer verdiğiniz takdir de kendinizi tatmin olmuş hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Planladığınız seyahatlerin, almak isteyip de ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz. Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar ve aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Akşam saatlerine doğru ilginç ve sıra dışı fikirlerinizle takdir toplayabilirsiniz. Havacılık konularına merak geliştirebilir, yolculuğa çıkmak için girişimde bulunabilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz. Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda ilginç ve sıra dışı yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlar elde edebilirsiniz. Cinsel içerikli sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler karşısında adrenalin dozunuz yükselebilir. İç sesinizi dinlemelisiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz. Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. Kız arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır ve aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz. Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Sabırlı ve sakin davranışlar sergilemelisiniz. Akşama doğru beklenmedik baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize sıra dışı bir evcil hayvan alma isteğinde bulunabilirsiniz. Kadınlarla iş geliştirme şansına sahipsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz. Sıra dışı ekstrem sporlar, ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Trafikte temkinli araç kullanmanız gerekecektir. Kadın figürlerle uzlaşma enerjisi taşıyorsunuz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Havaların enikonu ısındığı ve epey sıcak zamanlara girildiği bugünlerde doğayla iç içe olabilir, evinizde temizlik veya tadilat yaptırabilirsiniz. Günün teması yuva olacaktır. Ancak hem aile ilişkileri hem de yeni mülk yatırımlarına özlem duyma konusunda sabırsız ve agresif davranışlar içerisinde bulunabilirsiniz. Daha hesaplı ve sebatlı davranmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde aile ilişkilerinizde bir parça sebat ve sabır göstermeniz gerekebilir. Ailenizle yaşıyorsanız tek başınıza eve çıkmayı, özgür ve bağımsız yaşamayı isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız. Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Akşam saatlerine göre sıra dışı fikirlerinizle girdiğiniz iş gruplarında veya bağlantılarında takdir toplayabilir ve bu ilginç fikirlerinizi savunarak işlerlik kazandırabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz. Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal açıdan sıra dışı yatırım metotlarına yönelebilirsiniz. Bu konuda beklenmedik başlangıçlara hazır bir halde bulunuyorsunuz. Kadın çalışanlarınızla uyum içinde çalışma güdüsüne sahipsiniz.