Günlük burç yorumları ile 7 Mayıs Cumartesi günü sizi bekleyenler neler, burcunuzda neler var ve burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haftalık Burç Yorumlarını Okumak İçin Tıklayınız

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 7 Mayıs Cumartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle fiziksel enerjinizde düşüş beklenebilir. Ancak bugün özellikle maddi konularla ilgili kariyer ortamınızda gücünüzü gösterebildiğiniz bir etkiye sahipsiniz. Maddi konularda ciddiye alınmanız ve sizin direktiflerinize uyulması neticesinde olumlu sonuçların ortaya çıkacak olmasını ikna edebilir ve fırsat yaratabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihninizden gelen tüm değerli düşünce ve teklifleri ortaya cesaretle koyabileceğiniz ve hedeflerinizi uygulayabileceğiniz çok önemli bir etkiye sahipsiniz. Akşam saatlerine kadar Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle duygusal gevşeme ve keyifsizlik sezinleseniz bile siz somut konulara odaklanıp elinize gelen bilgelik fırsatlarını değerlendirmelisiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Fiziksel enerjiniz düşük olsa bile zihinsel ve sezgisel kalacağınız, hayatınızın krizli alanlarının size uyguladığı duygusal baskıları fırsata çevirebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylarda geçmiş deneyimlerinizin tecrübesiyle hareket edebilip, karar alabilecek şartlara sahip olduğunuzun farkında olacaksınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiniz veya ortaklığınızdan aldığınız destek ve güç sayesinde, sosyal ortamda gerçekleştirebileceğiniz organizasyonlar takdir toplamanızı sağlayacaktır. Mesleki kazanımlarınızı sosyal düzeyde paylaşabilmek ve insanlara fayda sağlayabilmek adına çok olumlu çalışmalara yönelmek elinizdedir. Biraz daha enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugüne dek tecrübe ettiğiniz iş bilgilerinizin ışığında kariyer alanınızda söz sahibi olmanız ve fikirler öne sürmeniz sayesinde önemli takdirler toplamanız olasıdır. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle akşam saatlerine kadar tembel davranışlar sergileme riskine karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde ise sosyalleşebilir ve insanlara karışabilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızda bilgeliğinizi öne sürüp kişilerin hayatlarına dokunduğunuz bir etkiye sahipsiniz. Bilhassa çocuklarınız üzerinde güvene dayalı bir karizma oluşturma fırsatını elinizde bulunduruyorsunuz. Yurt dışı kaynaklı meselelerde hayat tarzınız ve insanlar üzerinde oluşturduğunuz karizma sayesinde maddi ve manevi kazanç elde edebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Ebeveynleriniz ve akrabalarınız arasında hatırı sayılır bir karizma ve güvene sahip bulunuyorsunuz. Ortaklaşa gelirlerle ilgili tüm konularda sizin desteğinize ve yönetiminize ihtiyaç duyabilirler. Mevcut bir miras meselesi varsa bunu sizden başka kimsenin çözemeyeceğine inanıyor olabilirler. Her şekilde kazançlı çıkan siz olabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal ilişkiler, haberleşme, eğitim, medya ve pazarlama faaliyetlerindeki güçlü karizmanız ve kabiliyetiniz sayesinde özel ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda aranan kişi olup takdir toplama şansına sahip olabilirsiniz. Gün boyu Ay’ın boşluk etkisi sizi bir parça isteksiz kılsa da akşam saatleri tam da konuyla ilgili İkizler burcuna geçiş yapması ışığınızı daha da yükseltecektir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Günün teması yine sorumluluklar ve çalışma üzerine kurulu olacaktır. Enerjiniz düşük ancak sorumluluk bilinciniz yüksek durumdadır. Maddi ve manevi değer yaratma konularında sahip olduğunuz öz güven sayesinde iş ortamınızda aranan kişi olma durumunu devam ettirebilirsiniz. Sevdiklerinizle baş başa olabilmek için akşam saatleri uygundur.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Gün boyu enerjinizin düşüklüğünden şikayetçi olsanız da özellikle kariyer grupları ve mesleki aktiviteler içerisinde takdir toplayacak etkinliklere imza atmanız yararınıza olacaktır. Sosyal medya, tanıtım ve pazarlama etkinliklerini sizden daha iyi organize eden birisinin olmadığı konuşuluyordur. Akşam saatlerini ebeveyninizle evde geçirmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Gün boyu enerjinizin düşüklüğünden şikayetçi olsanız da özellikle kariyer grupları ve mesleki aktiviteler içerisinde takdir toplayacak etkinliklere imza atmanız yararınıza olacaktır. Sosyal medya, tanıtım ve pazarlama etkinliklerini sizden daha iyi organize eden birisinin olmadığı konuşuluyordur. Akşam saatlerini ebeveyninizle evde geçirmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi, manevi değer yaratma ve bunları dostlarınızla paylaşma konusunda size güven duyuluyor. Bugün bir parça enerji düşüklüğü hissetseniz de yine böyle bir hayır işinde başı çekebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise kalabalıklara girmek, ufak gezilere katılmak için çok olumlu etkilere sahipsiniz. İnsanların içine karışmak kendinizi bulmanızı sağlayabilecektir.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 6 Mayıs Cuma


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Geçen ay başlatmış olduğunuz her konu ve faaliyetin maddi ve manevi anlamda sizi tatmin etmesi için olgunlaşması gerekiyor. İşte bu Yeni Ay bunu belirleyebilmek için çok özel fırsatlar sunacaktır. Finansal yatırımlar, bilhassa gayrimenkul üzerine geliştirilen stratejiler Boğa burcu Yeni Ay’ında size olumlu ve geliştirici faydalar sunabilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Son bir ay içerisinde tasarladığınız hedeflerinizin ve kararlarınızın artık olgunlaşması için bu Yeni Ay’ın enerjilerinden faydalanabilirsiniz. Tüm bu kararlarınızın, tasarlanmış hedeflerinizin geliştirilmesi ve olgun hale getirilmesi için ihtiyacınız olan eksikleri tamamlamalısınız. Maddiyatla ilgili kararlarınızı yürürlüğe sokabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendinizle, bilinçaltınızdaki tüm yaptırım ve fenomenlerle yüzleşmeniz ve önünüzdeki süreçte alacağınız sağlam kararları başlatmak için çok olumlu etkilere sahip bir Yeni Ay sürecindesiniz. Beklemediğiniz ve öngörmediğiniz fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanız gerekebilir. Kafanızdaki hedeflerle ilgili uzman desteği alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal organizasyonlar, kadim arkadaşlıklar ve kariyerden kazanılmış gelirlerinizle ilgili önemli başlangıçlar yapabileceğiniz bir Yeni Ay sürecindesiniz. Bilhassa son bir ay içerisinde girişilen konularda ilerleme ve geliştirme sağlayabilmek için ortaklaşa beyin fırtınaları ve tutarlı hedeflere yönelmek için çabalamalısınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyeriniz ve toplumsal statünüz açısından geçen ay giriştiğiniz konularla ilgili sağlamlaştırma ve güvenilirlik kurmak için Yeni Ay enerjilerini olumlu kullanmanız gerekebilir. Bilhassa önümüzdeki anneler gününü siz Aslan burçlarının daha özenli değerlendirmesi gerekiyor. Başladığınız projelerde yol alabilmeniz için fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hukuki bir meseleyi sağlamlaştırmak, yurt dışı bağlantılı konularda ilerleme sağlamak, yüksek öğrenimle ilgili daha üst düzeyde bir karara ulaşmak için Yeni Ay enerjilerinin desteğini kullanabilirsiniz. Hukuki meselelerde uzlaşma ve hoşgörüye sahip olabilirsiniz. Doğa turizmi için uygun bir süreçtesiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortaklı işlerden kazanımlarınızın elinize ulaşması beklenebilir. Hayatınızda maddi ve manevi krizlere neden olabilecek konuların aşılması amacıyla girişimler başlatabilirsiniz. Eşinizin maddi yatırımlarıyla ilgili başlangıçlara destek olabilirsiniz. Olumsuz tüm meselelerde uzlaşma, sevgi ve hoşgörünün varlığını ortaya koyma şansı bulabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Yeni bir ortaklık veya ilişkiye başlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Yeni Ay döneminde yapılan başlangıçların kalıcı ve güvenli olacağını unutmamalısınız. Sevgi, hoşgörü, anlayış ve uyum konularıyla yol alabildiğiniz olumlu ilişkiler sürecine girebilirsiniz. Olası fırsatları değerlendirip bugün başlangıçlarınızı yapmak için tutumunuzu belirlemelisiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınız, gündelik işleriniz ve çalışanlarınızla olan ilişkilerinizde yeni bir sayfa açma şansına sahipsiniz. Başlangıçları sağlamlaştırmak, iş ortamınızda güven unsurunu yerleştirmek ve karşılıklı uzlaşı ve sağduyuyu pekiştirmek amaçlı bir organizasyona başlangıç yapabilirsiniz. Kalıcı ve uzun süreli bir işe başlamak için de uygun bir süreçtesiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın keyif alanlarında çok değerli ve kalıcı yenilikler yapmak için Yeni Ay enerjilerini kullanabilirsiniz. Çocuklarınız için bir yatırıma girişebilirsiniz. Toprak ve doğa ile bağlantılı bir hobi geliştirebilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız nikah tarihi almak veya evlenme teklifi etmek için de çok önemli bir süreçtesiniz. Keyif ve huzur ortamını yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Ev ve arsa gibi gayrimenkul yatırımlarına girişmek için Yeni Ay size önemli enerji ve fırsatlar sunuyor. Ebeveyniniz ve akrabalarınız ile uzlaşma, huzur ve sağduyu ortamı kurabilmek için uygun zamanlardasınız. Diğer taraftan kendiniz için verdiğiniz kararları sağlamlaştırmak ve kalıcı olmalarını sağlamak için bu süreci iyi değerlendirebilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay sayesinde sosyal ilişkiler, satış, pazarlama ve medya işleri, haberleşme ve eğitim konularında yapmış olduğunuz başlangıçları sabitleme açısından önemli fırsatlara sahipsiniz. İnsanların güvenini kazanmak ve onları uzun süre hayatınızda tutmak ve takdirlerini toplamak için olumlu enerjilere sahipsiniz.