Günlük burç yorumları haberimizde. Günlük burç yorumları ile burcunuzda bu hafta neler olacak, size neler söylüyor, nelere dikkat etmeniz gerekir öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte 27 Nisan 2016 Çarşamba Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haftalık Burç Yorumlarını Okumak İçin Tıklayınız

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 27 Nisan Çarşamba


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz. Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak, bunları yumuşak ve esnek biçimde karşılamak önemlidir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün harcamalarda müsrif davranabilirsiniz. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir imkan ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Önemli olan olumsuz bir dönüşüme ve iflasa karşı olası tüm mantıklı düzenlemeleri ve yükümlülükleri yerine getirmenizdir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkinizde ise ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir. Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


İş ortamınızda öne süreceğiniz bir fikir taktir toplayabilir. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz. Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergileyebilirsiniz. Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz. Özellikle duygu istismarından kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz.
Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir, başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya özen göstermelisiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 26 Nisan Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün felsefi olarak bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde depresif bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Bunun geçici olacağı fikrini zihninizde tutarsanız günü daha rahat enerjilerle sonlandırma şansı bulabileceksiniz. Zihninizdeki fikirlere çözüm ve cevap bulamama gibi bir yetersizlik içine düşebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Vergi ödemeleriniz için en uygun zamanda bulunuyorsunuz. Ortaklı kazanımlarınız veya başkalarının maddi potansiyelinden faydalandığınız gelirlerinizde bugün de olumlu enerjiler söz konusudur. Ancak akşam saatlerinde maddi konularda depresif ve umutsuz hissedebileceğiniz bir sorunla da karşılaşmanız mümkündür. Tedbiri elden bırakmamalısınız.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Eşiniz veya ortağınızla dünkü olumlu iletişiminiz bugün de etkisini devam ettirmektedir. Ancak akşam saatlerinde ikili ilişkilerle ilgili bir parça kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Kaybetme korkusu taşıyor olmanızla yüzleşebilirsiniz. Ancak bu sürecin geçici olacağını zihninize sokarsanız o ağır duyguda kalmanız için bir sebep yoktur.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınızdaki olumlu gelişmeler, yanınızda çalışan kişilerle olan kollayıcı tutumunuz bugün de devam edecektir. Ancak bir parça içinize kapanacağınız, iş yoğunluğu nedeniyle biraz kendinizi bunalmış hissedeceğiniz bir akşam yaşanacaktır. İşlerin yetişmeyeceğine dair bir endişe de besleyebilirsiniz. Ancak bu olumsuz süreçte mesai saati bitmiş olacaktır.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızla ilgili girişimleriniz, onların gelişmesi ve eğitimi ile ilgili hassasiyetiniz bugün de devam edecektir. Onların gelişimine fayda sağlayan çalışmalar ve davranışlar içindeyken akşam saatleri umutsuz hissettiğiniz kısa bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Bu süre zarfında beden hareketleri ve spora yönelmeniz durumunda ruhunuzu rahatlatabileceksiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün kendiniz, aileniz ve aile bireyleriniz için yapacağınız etkinliklerdeki şanslı pozisyonunuz devam etmektedir. Ancak akşam saatlerinde bir süreliğine içinize kapanmak, ebeveyninizin aralarında yaşanabilecek bir tartışmaya şahit olma durumu gibi etkenlerden canınız sıkılabilir. Bu süreç kısa süreceğinden moralinizi yine de yüksek tutmaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
İşinizi idame ettirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda zihinsel cevaplarınıza ulaşmanız bugün de mümkün olacaktır. Kısa yürüyüşler yapıp kendinizi daha zinde hissetme olanağı yakalayabilirsiniz. Ancak ne yazık ki akşam üzerine doğru bir parça enerji düşüklüğü ve umutsuzluk hissi yaşamanız mümkündür.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi, manevi değerleriniz ve potansiyelleriniz üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Önünüzdeki dönemde hem kendiniz hem de yakınlarınız için bu potansiyeli nasıl değerlendirebileceğinizi planlayabilirsiniz. Gün sonuna doğru bir parça moralinizi düşürebilecek engellerle karşılaşmanız olasıdır. Bu durumun geçici olacağı fikrini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
İç motivasyonunuz yükseltirken, başkaları için nasıl fayda sağlayabileceğinizle ilgili planlar geliştirmeye bugün de devam edebilirsiniz. Ancak bugün odaklandığınız konularda kısıtlanma hissi nedeniyle moraliniz bir parça düşürebilir. Geçmişte başınıza gelen olumsuz anıları ve deneyimleri aklınıza getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde moral düşüşüne izin vermemelisiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendinize samimi ve affedici olma günündesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda daha kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Başkaları için kendinizi konumlandırdığınız davranış şekillerinin analizini yapabilirsiniz. Olumsuz deneyim ve gelişmeleri hatırlayabileceğiniz ve bunu moral bozuntusundan çok gelişme olarak değerlendireceğiniz bir gün olacaktır.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Yine arkadaşlık ilişkilerinizin ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızla ilgili umutsuz bakış açısı geliştirme ihtimaline karşı açık olmalısınız. Özellikle akşam saatleri kendinize dönebilme ihtimaline açıksınız.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Mesleki vizyonunuzla ilgili başarılı gelişmelere açık bir gün daha sizi bekliyor. Ancak deneyimli ve olgun birisi ile tatsız bir diyaloğa girebileceğiniz ihtimalini de aklınızın bir köşesinde bulundurmalısınız. Geliştirdiğiniz işle ilgili bir engelleme gündeme gelebilir. Bu sürecin kısa olacağını bilip yolunuza ve coşkulu tutumlarınıza devam etmelisiniz.