Günün transfer haberleri, 21 Temmuz 2016 transfer haberleri, spor basınında bugün çıkan transfer haberleri neler? Yaz döneminde takımlar kadrolarını güçlendirmeyi hedefliyor, hangi takımın gündeminde hangi futbolcu var?

Süper Lig’in yeni takımlarından Alanya’nın geçen sezon kiralık olarak görev yaptığı F.Bahçe’nin gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Abdoulaye Ba ile her konuda anlaştığı öğrenildi. 25 yaşındaki Senegalli stoperin kulübü Porto ile de kiralık olarak el sıkışıldığı belirtildi. Geçen sezon sadece 6 lig maçında forma giyen Ba’nın hafta sonuna kadar Alanya’ya gelip sözleşme imzalayacağı bildirildi. (HABERTÜRK)

Sol bek arayışındaki Beşiktaş’ın ilk tercihi olan Aleksandar Kolarov’un transferi zora girdi. Beşiktaş’ın uzun süredir temasta olduğu Sırp yıldızın kulübü Manchester City, kiralama formülüne sıcak bakmazken, 5 milyon Sterlin bonservis bedelinden de geri adım atmadı. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlılar, rotayı Dinamo Moskova’nın Hollandalı oyuncusu Alexander Büttner’e çevirdi. (AMK GAZETE)

Sezon bitiminden itibaren kendisine kulüp arayan Robin van Persie'nin durağı Stoke City oldu. Yıldız oyuncunun menajeri ile son detayları görüşen sarı-lacivertli yönetim, 32 yaşındaki futbolcunun kiralanması için prensip anlaşmasına vardı. (MİLLİYET)

Son dönemlerde transfer konusunda sık sık karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında şimdi de Loic Remy yarışı başladı. Beşiktaş’ta geçen sezon kiralık oynayan Mario Gomez’in son dönemde yaşanan olayları bahane ederek Beşiktaş’a veda ettiğini açıklaması sonrasında arayışa giren siyah-beyazlılar, yeterince süre bulamadığı için Chelsea’den kopma noktasına gelen 1.85 boyundaki Remy için atağa kalktı. (AMK GAZETE)

Premier Lig kulüpleri Robin van Persie için kuyruğa girerken, olası satışı halinde Fenerbahçe eski yıldızı Moussa Sow'u getirecek. Önceki gün duyurduğumuz bu gelişme sarı-lacivertli renklere gönül verenleri heyecanlandırdı. Taraftar Sow'u bekliyor. (FOTOMAÇ)

Hain darbe girişimi Galatasaray’ın transfer çalışmalarını da sekteye uğrattı. Sarı-kırmızılılar geçen cuma günü ünlü menajer Ahmet Bulut’u, İngiltere’ye göndermiş ve Liverpool ile Lucas Leiva pazarlığını devam ettirmişti. Ancak ülkemizde yaşanan bu gelişmelerin ardından görüşmeler durmuştu. Sarı-kırmızılılar, başarılı ön liberoyu Aslan yapmak için dün yeniden harekete geçti ve Liverpool yönetimi ile tekrar masaya oturdu. (AMK GAZETE)

Geçen sezon başında Fiorentina'dan kiralanan ve takımın şampiyonluğuna büyük katkıda bulunan Alman forvet Mario Gomez, ülkedeki politik durum nedeniyle Beşiktaş'a dönmeyeceğini açıkladı.