Cuma günlerine damga vuran dizi Kiralık Aşk'ın 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk yeni bölümde Passionis'in kadari Ömer ve Sinan'ın elinde. Öte yandan şirketin kötü gidişatını fırsat bilen rakip firmanın sahibi Deniz, Ömer'in peşine düşüyor. Ömer ve Defne'nin aşkları ise dolu dizgin devam ediyor.

 

Kiralık Aşk 33. bölümü ile 12 Şubat Cuma saat 20.00'de Star TV ekranlarında.

Barış Arduç’un verem olduğu iddia ediliyor


Ünlü oyuncunun verem nedeniyle hastaneye yattığı iddia edildi.

Dizinin reytinglerinin düşmemesi için Kiralık Aşk’ın yıldızı Barış Arduç’un gerçek hastalığının gizlendiği iddia edildi.

Yeniyüzyılın iddiasına göre, sevgilisi Gupse Özay’la birlikte oynadığı ‘Deliha’ dizisiyle adını duyuran Barış Arduç verem olduğu iddia ediliyor. ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle ekran fenomeni haline geldi. Milyonlarca genç kız hayranı olan Arduç, Kenan İmizalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösteriliyor. Dizide Elçin Sangu’yla kemara karşısına geçen Arduç, bir ay hastalığı sebebiyle dizinin setine gelememişti. Hastanede karantinaya alınan yakışıklı oyuncunun zatürre olduğu açıklanmıştı.

İsviçre’de aşı olmamış


1987 İsviçre doğumlu olan Barış Arduç’un hastalığının zatüre olmadığı vereme yakalandığı iddia edildi. Çocuklukta olunması gereken verem aşısı ailesi tarafından yaptırılmayan Arduç’un, uzun saatler beklediği set ortamında vereme yakalandığı ve bu yüzden apar topar hastaneye kaldırıldığı da iddialar arasında. Gerekli tıbbi müdahaleler yapılan oyuncu, birkaç hafta daha dinlendikten sonra sete geri döndü. Yapım firmasının, dizinin izlenme oranlarının düşmemesi için oyuncunun gerçek hastalığını gizlediği iddia edildi.