Star TV'nin her bölümü iple çekilen dizisi Kiralık Aşk'ın 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer ve Defne romantizmin doruklarına ulaşıyorlar.

ÖMER ŞİKAYETÇİ


Defne ile bir türlü yalnız kalamamaktan şikayetçi olan Ömer, sevdiği kadınla yalnız kalabilmek için onu başka bir yere götürüyor. Ömer, Defne’yi her gördüğü yerde öpmeye çalışırken “Bakma öyle aklımı başımdan alıyorsun sonra bulamıyorum” diyerek romantik sözlere devam ediyor.

Kiralık Aşk yeni bölümü ile 6 Mayıs Cuma akşamı Star TV ekranlarında…

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Defne’nin Fikret’in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer’le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne'den bile saklayamaz hale gelmiştir.

Yasemin'in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin'le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne'ye, Ömer'in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne’nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?