Lucas Levia kimdir? Lucas Levia kaç yaşında? Lucas Levia nereli? Galatasaray ön libero sıkıntısını çözdü, Liverpool'dan Lucas Levia'ya imzayı attırdı.

Galatasaray orta sahaya önemli bir takviye yaptı! Sarı-kırmızılılar, Liverpool'da 9 sezon forma giyen Lucas Leiva ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray merakla beklenen transferde sona ulaştı! Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in “Haftaya yeni arkadaşlar aramıza katılacak, Lucas Levia da alternatiflerimiz arasında” sözlerinden sonra yönetim Liverpool’un yıldızı Lucas Leiva’ya imzayı attırdı! Brezilyalı ön libero ile yıllık 2.7 milyon Euro karşılığında 3 yıllığına el sıkışan sarı-kırmızılılar, Leiva’ya maç başına da 20 bin euro ödeyecek.

ARIANA LIMA ENGELİ


Lucas Leiva’nın hayat arkadaşı Ariana Lima’nın İstanbul’a gelmek istememesi transferin gecikmesine neden olsa da, sonunda buzlar eritildi ve mutlu sona ulaşıldı.

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO


29 yaşındaki yıldız için Liverpool’a 2.5 milyon Euro ödenecek. Kulübüyle hazırlık maçları için ABD’de bulunan Leiva, 7 Ağustos’taki dönüş sonrasında İstanbul’a gelecek.

LUCAS LEVİA KİMDİR?


Lucas Pezzini Leiva kısaca Lucas (9 Ocak 1987, Dourados), Ön libero mevkinde forma giyen İtalyan pasaportu da bulunan Brezilyalı millî futbolcu. Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giymektedir. Leiva Brezilyalı eski millî futbolcu Leivinha'nın da yeğenidir.

Grêmio
Lucas futbola Brezilya'nın Grêmio takımında başladı. 2006 yılında Bola de Ouro ödülünü kazandı ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başladı. Özellikle İspanyol kulüpleri ve Inter ilgilendi. Liverpool kulübün yoğun kararlı tutumu sebebiyle 6 milyon £ karşılığında Premier League transfer oldu.

Liverpool
2007-2008 sezonunda Liverpool'a transfe olan Lucas 8 sezonda 196 Premier League lig maçında görev aldı ve bu maçlarda 1 gol attı ve 11 asist yaptı.

2015-16 sezonunda adı Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş kulübü ile anılmaya başlanmıştır.