Galatasaray, Süper Lig 21. haftasında Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak. Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması, forvet hattında sorunlar yaşaması ve takımın liderle arasındaki puan farkının açılması gibi sorunlar ile uğraşırken deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenip rahat bir nefes almak istiyor. Peki Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'leri ve maça dair detaylar haberimizde.

Mersin Stadı'nda 19.00'da başlayacak Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maç Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı canlı olarak izlemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak tek maç üzerinden ödeme yapıp izleyebilirsiniz.

Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçı izle

MERSİN İDMANYURDU GALATASARAY 30. KEZ KARŞILAŞIYORLAR


Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray 30. randevularına çıkıyorlar. Mersin ile Galatasaray arasında geride kalan 29 lig maçında Galatasaray 15 kez galip gelirken Mersin İdmanyurdu 3 galibiyet aldı. Geriye kalan 11 maç ise berabere bitti. Galatasaray'ın attığı 36 gole, Mersin İdmanyurdu 18 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 1-1 bitti.

MERSİN İDMANYURDU, GALATASARAY'I 7 MAÇTIR YENEMİYOR


Süper Lig'de  Mersin İdmanyurdu, Galatasaray'ı 7 maçtır yenemiyor. Mersin İdmanyurdu, Galatasaray karşısında son galibiyetini 1982-1983 sezonunda, 20 Şubat 1983 tarihinde Mersin'de 2-0'lık sonuçla aldı. Mersin İdmanyurdu, ayrı kaldığı Süper Lig'deki daha sonraki 7 müsabakadan 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kalarak Galatasaray'a karşı galip gelemedi.

MERSİN GALATARASARAY MAÇLARINDA EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER


Galatasaray, Mersin İdmanyurdu karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 1967-1968 sezonunda İstanbul'da 3-0'lık sonuçla aldı. Mersin İdmanyurdu ise 1970-71 ve 1982-83 sezonlarında evinde 2-0 galip geldi.

MERSİN'DEKİ OYNANAN MAÇLARDA ÜSTÜN OLAN YOK!


Mersin'de 14 kez oynanan maçlarda, Galatasaray 4, Mersin İdmanyurdu 3 kez galip geldi, 7 maç ise berabere sonuçlandı. Mersin'deki lig maçlarında her iki ekibin de onar golü var.

Galatasaray, İstanbul'daki 14 lig maçında da yenilmediği Mersin İdmanyurdu karşısında deplasmanda galip gelmekte ve gol atmakta zorlanıyor. Rakip sahadaki 14 lig maçında sadece 4 kez kazanabilen Galatasaray, 7 müsabakada gol bile atamadı.

MERSİN İDMANYURDU GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'LER


Mersin İdmanyurdu: Muammer, Serkan Balcı, Mitroviç, Vederson, Mehmet Taş, Sadiku, Nurullah, Eren Tozlu, Pedriel, Nakoulma, Tita

Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Olcan, Donk, Selçuk, Sabri, Sneijder, Podolski, Umut