Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranları tarafından merakla beklenen Paramparça 59. bölüm fragmanından şok eden gelişmeler yaşanıyor. Dizinin son bölümünde Hazal, Cansu ile Deniz'i ayırmak için doğumgünü partisinde hazırladığı süpriz hediye ile ortalığı karıştırır. Hazal, Cansu'ya Deniz'in annesinin de olduğu pavyonun afişini çerçeveletip vermesi Cansu'yu çileden çıkarır ve Hazal'a saldırır. Deniz ise bu olayların sorumlusu olarak Rahmi'yi bilerek köşke gidip hesap sormak ister. Fragmanda Keriman ile Özkan'ın telefon konuşmasında Deniz'in annesinin öldüğü anlaşılıyor ama sebebi belli değil. Deniz bu olaydan sonra annesinin ölümünü ailesinden kaynaklandığını düşünerek Cansu'ya "Seninle bir daha görüşmek istemiyorum" der.

Paramparça 59. bölümde bir diğer merak uyandıran sahne ise Dilara ile Harun arasından konuşma ve sonrasındaki gelişmeler. Harun, İngiltere'ye gitmek üzere uçağa bindiği sırada aldığı haber ile uçuştan vazgeçer. Haber ise Dilara'nın bebeğini doğurdunu öğrenmesi ve oğlunu görmek istemesi. Dilara, Harun'u tersler fakat bu sırada onları takip Candan "Sizlerin bir daha bir araya gelmenize asla izin vermeyeceğim" diyerek arabayı onların üstüne sürer.

Paramparça son bölümde Cihan ile Ayşe arasındaki tehlikeli yakınlaşma sözkonusu idi. Cihan, Ayşe'nin yanına giderek bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istediğini söyler. Paramparça yeni bölümde neler olacak? Cihan, Ayşe'ye ne söyleyecek? Deniz ile Cansu tekrar bir araya gelecekler mi? Dilara ile Harun, Candan'ın komplosundan kurtulabilecek mi?