Kanal D'nin çarşamba günleri yayınlanan ve her bölümü büyük ses getiren dizisi Poyraz Karayel'in 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Poyraz Karayel geçen bölümde Taş Kafa ve Zülfikar tam Sadreddin'i öldürecekken Bahri Baba'dan gelen telefonla rahat bir nefes alıyor ve onu öldürmekten kurtuluyorlar. Öte yandan Poyraz, Ayşegül'ü konuşmak için parka götürüyor. Ayşegül burada evlilik teklifi beklerken Poyraz her şeyi alt üst ederek bunu yapamayacağını söylüyor ve arkasına bakmadan orayı terk ediyor.
 
Poyraz Karayel'in 56. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayıp izleyebilirsiniz.
 
POYRAZ KARAYEL 56. BÖLÜM FRAGMANI
 
Poyraz Karayel 56. bölümü ile 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...
 

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

 
Poyraz Sadreddin’i vurulmaktan son anda kurtarır. Ama Sadreddin Neşet’in planı sonucu tam tersine onu vurdurmaya kalkanın Poyraz olduğunu sanır. Poyraz artık birilerinin onlarla çok fena oynadığını fark etmiştir.
 
Bu arada Poyraz Ayşegül’ün hastaneden kaçmasına yardım edenin Neşet olduğunu öğrenir. Ayşegül’ün yerini bulur ama Ayşegül’ün karşısına çıkmaya cesareti yoktur. Ayşegül ise içten içe Poyraz’ın onu bulmasını beklemektedir. Poyraz Ayşegül’ün karşısına nihayet çıktığında ise söyledikleri Ayşegül’ün hiç beklemediği şeyler olacaktır...
 
Bahri hapishanede Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu öğrenir. Bu Bahri için gerçek bir yıkım olur. Sadreddin’in bu suçu elbette cezasız kalmayacaktır. Peki Bahri kendi oğlunun infaz kararını verebilecek midir?