Sensiz Olmaz 18. bölüm saat 16.00′da yayınlanacak. Sensiz Olmaz yeni bölümde Rudra, Paro ile arasında yaşadığı olayların tamamen rastlantılara dayalı olduğuna inanmaktadır. Her defasında evden kovulan Paro gitmemekte ısrarlıdır. Uzun bir aradan sonra kendine gelen Dilsheer’in Rudra’dan bir isteği vardır. Rudra’yı arayan BSD Generali onun hemen yanına gelmesini ister.

Oyuncak bebeği Paro’nun yüzüne fırlatan Rudra yıllar önceki karşılaşmayı hatırlamadığını ve yaşananların bir mesaj değil bir tesadüf olduğunu söyler. Denveer geçmişte yaşananları anlatarak Rudra’yı Paro konusunda ikna etmeye çalışır. Paro defalarca evden kovulmasına rağmen evin önünden bir yere ayrılmaz. Rudra’ya babasının yaralanması ile ilgili olayda evdeki yangını kendisinin çıkarmadığını ispatlamak isteyen Paro, ona ne isterse yapabileceğini söyler. Rudra ondan kabul etmesi zor bir istekte bulunur ancak Paro itiraz etmez. Diğer yandan Maithili, Paro’ya evde bulduğu diğer gelinliğin sırrını anlatır.

Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SENSİZ OLMAZ 18. BÖLÜM FRAGMANI

Sensiz Olmaz’ın yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 18. BÖLÜM

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Rudra gizemli bakıcının kim olduğunu öğrenir. Maithili evde bulunan gelinliğin sırrını araştırmaya başlar. Paro, Rudra’ya yıllar önce verdiği bebeği bulunca bunun ilahi bir mesaj olduğunu düşünür. Mohini ve Sumer Dilsheer’i öldürüp suçu Paro’nun üzerine atmak için uygun anı beklemektedir.

Mutfakta kendisine yardımcı olan Paro’nun bileğindeki dövmeyi gören Rudra, onun başındaki örtüyü kaldırdığında bu gizemli bakıcının kim olduğu öğrenir. Öte yandan Maithili, Samrat ve Sunehri, Paro’nun masumiyetine inanmazlar. Rudra’ya karşı tuhaf duygular hisseden Paro, ona aşık olduğunu düşünmeye başlar. Paro’ya onu affetmesinin tek şartının Sumer ile evlenmesi olduğunu söyleyen Rudra onun samimiyetini sınamak ister. Evde temizlik yapan bir hizmetçi Paro’nun gelinliğine benzer bir gelinlik bulur ve onu Maithili’ye götürür. Maithili, Paro’nun dolabındaki gelinliği görünce bu işte bir tuhaflık olduğunu anlar ve durumu Samrat ile paylaşır.

Sensiz Olmaz son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SENSİZ OLMAZ 17. BÖLÜM