Sensiz Olmaz 20. bölüm saat 16.00′da yayınlanacak. Sensiz Olmaz yeni bölümde Rudra ve Paro eve gelen yardım kuruluşu görevlilerine karşı mutlu bir çift rolü oynarlar. Yetkililerin herhangi bir olumsuzluk sezmeleri halinde Paro’yu yanlarında götüreceğini öğrenen Mohini, ikili aleyhinde elinden geleni yapar.
 
Paro ile ilgili gazetede çıkan haberlerin ardından bir sosyal yardım kuruluşu 2 üyesini Rudra ve Paro’nun evliliğini incelemesi için Dilsheer’in konağına gönderir. Damyanti adlı sert görünüşe sahip görevli evdekilere Rudra ve Paro’nun evliliklerinde bir olumsuzluk görmeleri halinde Paro’yu beraberlerinde götüreceklerini ve BSD’ye de Rudra aleyhinde bir rapor yazacaklarını söyleyince Mohini hemen harekete geçer. Durumdan haberdar olmayan Rudra ve Paro eve döndüklerinde Maithili onlara önceden bilgi verir ve ikili, görevliler karşısında mutlu bir çifti oynamaya başlarlar.
 
Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.
 
Sensiz Olmaz 20. bölüm fragmanı
 
Sensiz Olmaz’ın yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
SENSİZ OLMAZ 20. BÖLÜM
 
SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
 
Paro üzerinden BSD birliğini suçlayan bir haberin gazete manşetlerinde yer alması üzerine Rudra karargâha çağırılır. O, Paro konusunda aklanana kadar görevinden uzaklaştırılmıştır. Durumu öğrenen Paro ise onun BSD’ye geri dönmesi için elinden geleni yapar.
 
BSD Karargahına giden Rudra, Paro ile ilgili gazete manşetinden haberdar olur. Generaller onu Paro ile ilgili sorunu çözene kadar BSD’den uzaklaştırıldığını bildirir. Bunun üzerine Rudra gazetelere Paro hakkında kimin bilgi verdiğini öğrenmek için bir plan yapar ve eve döndüğünde onunla hemen evlenmek istediğini söyler. Evdekiler şaşkınlıkla Rudra’nın düğün ritüellerini yerine getirişini izlerken o elinden geldiği kadar Paro’ya sert davranır. Tüm bunlardan habersiz olan Paro ise Rudra’nın gerçekten kendisiyle evlenmek istediğini düşünür fakat gerçekleri öğrendiğinde bir kez daha hayal kırıklığı yaşayacaktır.
 
Sensiz Olmaz son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.
 
SENSİZ OLMAZ 19. BÖLÜM