Bugün yani 1 Mayıs 2016 Pazar günü Star TV 'nin yayın akışında Tolga Çevik'in sevilen komedi programı Müdür Ne'aptın yer alıyor. Müdür Ne'aptın programından önce ise TV'de ilk kez oaynacak olan başrolünde Jackie Chan'in yer aldığı Ejder Kılıcı filmi var. Peki bugün ATV'de başka hangi programlar ve diziler izlenebilir? Aşağıdaki bağlantı ile ATV'nin online canlı yayına erişebilir ve ATV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

STAR TV CANLI İZLE


STAR TV YAYIN AKIŞI 24 NİSAN PAZAR

05:15 Kaderimin Yazıldığı Gün Yerli Dizi - Tekrar
07:00 Medcezir Yerli Dizi - Tekrar
08:00 Kara Sevda Yerli Dizi - Tekrar
10:00 Star Life Magazin - Yeni Bölüm
12:00 Vahe ile Evdeki Mutluluk Yaşam - Yeni Bölüm
13:00 Tülin Şahin ile Moda Kadın - Yeni Bölüm
14:00 Bizim Aile Yerli Sinema
16.30 Hanım Köylü Yerli Dizi - Tekrar
19:00 Star Haber
20:00 Ejder Kılıcı Yabancı Sinema - TV'de İlk!
22:15 Müdür Ne'aptın? Eğlence - 6. Yeni Bölüm
00:45 Ejder Kılıcı Yabancı Sinema
03:00 Ben Bir Sokak Kadınıyım Yerli Sinema
04:30 Türk Müziği - Müzik


MÜDÜR NE'APTIN 7. BÖLÜM

“Müdür Ne’aptın?”da bu hafta 1. bölümde Ümit Besen, 2. Bölümde de Melis Birkan ortak olacak! Arkadaşım, Ümit Besen’in kızını evliliğe hazırlayacak! Kahramanımızın, evlilik çağına gelen bir kıza adab-ı muaşeret kurallarını öğreteceği birinci bölümde kahkahalar havada uçacak. Kızın babası bir kabadayı olunca, bir de bu kabadayıyı Ümit Besen canlandırınca seyirci gülmekten kırılacak! ‘Arkadaşım’ın Ümit Besen’in kızını evlilik için eğittiği bölümde karşılaşacağı komik ve bir o kadar da zorlu durumlar eğlenceyi zirveye çıkaracak!

Melis Birkan ‘aradaşım’ın eski sevgilisi! İkinci bölümde ise ‘Arkadaşım’ deyim yerindeyse atanamayan bir savaş pilotu olarak güldürecek! 30 yıldır görev bekleyen kahramanımızın sonunda beklediği gün gelir ama karşılaşacağı sürprizler onu yine zor durumlara sokar! Mahsur kalan bir çifte yardım etmek zorunda kalan kahramanımız, kadının uzun zaman önce kaybettiği eski sevgili olduğunu görünce daha da zor bir duruma düşer. Melis Birkan’ın canlandırdığı ‘evli eski sevgili’  ‘Arkadaşım’a birbirinden zor ve komik anlar yaşatacak!

EJDER KILICI FİLMİNİN KONUSU

General Lucius'un önderlik ettiği Romalı bir lejyon İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir. Amaçları Consul Crassus'un oğlu Publius'u, hain kardeşi Tiberius'tan korumaktır. General Lucius, Publius'u yanına alıp doğuya kaçırır. Lucius ve lejyonu yol üzerinde Batı Bölgesi İpek Yolu Koruma Ordusu'nun kumandanı Huo An ile savaşır. İki taraf da ihanete uğramıştır ve birbirlerine saygı duyarlar. Huo An sonunda Romalı lejyona kum fırtınasından korunmaları için sığınak verir. Lucius'un askerleri ise bunun karşılığında Huo An'ın askerlerine Vahşi Kazlar Kapısı'nı tamir etmesi için yardım edecektir. Kötücül Tiberius kalabalık ordusuyla Huo An'ın topraklarına gelir ve ondan Lucius ve Publius'u iade etmesini ister. Diğer türlü Çin topraklarını işgal edeceğini belirtir. Huo An topraklarını korumak ve üzerindeki hain damgasını temizlemek için Tiberius ile savaşacak ve bunun için de 36 farklı milletten savaşçıyı bir araya getirecektir.