Survivor adasında ünlüler ve gönüllüler arasındaki kıyasıya mücadele TV 8'de ekrana geliyor. Survivor 2016 1. bölüm başladı ve daha 1. bölümde adada gerginlik çıktı. Survivor 1. bölümde dikkat çeken bir başka an ise Yılmaz Morgül'ün tezahürat yaparken tribünden düşmesi oldu.

Survivor yarışmasını internetten izlemeyi tercih ediyorsanız aşağıdaki bağlantı ile TV8'in online canlı yayına erişebilir ve yarışmanın yayın saatinde Survivor 2016'yı cep telefonunuzdan, tabletinizden ve bilgisayarıznıdan izleyebilirsiniz.


Survivor 2016 1. bölüm izle

Her sezonu kıran kırana geçen yarışmacıların sakatlanma pahasına elinden geleni arkasına koymayan yarışma programı Survivor'ın 2016 serisi 7 Şubat akşamı TV8'de başlıyor. Geçen sezona damga vuran isim Turabi olurken bu sezona damga vurması beklenen ismin ise Yılmaz Morgül olması bekleniyor.

Survivor 2016 ünlüler takımında Yılmaz Morgül'ün yanı sıra İbrahim Yattara, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı, Serkan Ercan gibi isimler yar alıyor.

Survivor 2016 gönüllüler takımında "Ütopya" yarışmasından tanıdığımız Semih Öztürk ve "İşte Benim Stilim" yarışmasından bildiğimiz Nihal Candan'ın yanı sıra Zafer Mete, Damla Can, Serkan Tütüncü, Aylin Şallı, Gizem Kerimoğlu, Efecan Dianzenza, Gizem Meriç ve İbrahim Giydirir gibi isimler yar alıyor.