ALJ Hol­ding, Tür­ki­ye­’de, To­yo­ta, Le­xus, ALJ Fi­nans, DJCo­ol ve DJA­uto’­nun ar­dın­dan oto­mo­tiv sek­tö­rün­de­ki ya­tı­rım­la­rı­na Otos­hops ile de­vam edi­yor. Otos­hops, her mar­ka, mo­del, yaş ve ki­lo­met­re­de ikin­ci el araç al­mak ve­ya araç­la­rı­nı sat­mak is­te­yen­le­re tek nok­ta­dan ye­ni­lik­çi çö­züm­ler ve üst dü­zey­de ka­li­te­li hiz­met sun­ma­yı amaç­lı­yor. ALJ Hol­ding CE­O’­su Ali Hay­dar Boz­kurt, “Tür­ki­ye, ge­rek genç nü­fu­su, ge­rek­se de di­na­mik eko­no­mi­si ile bü­yük bir ül­ke. Biz, ALJ ola­rak Tür­ki­ye­’de bu­gü­ne ka­dar 300 mil­yon li­ra­lık ya­tı­rım yap­tık. Otos­hops ile de 65 mil­yon TL’­nin üze­rin­de ye­ni bir ya­tı­rım ka­ra­rı al­dık. Ye­ni mar­ka­mız Otos­hops ile 2. el oto­mo­tiv pa­za­rın­da ku­rum­sal­lı­ğın ya­nın­da sek­tör­de fark ya­ra­ta­cak, ka­li­te­li ve gü­ve­ne daya­lı çağ­daş hiz­met­ler su­na­ca­ğı­z” de­di.

Otos­hops Ge­nel Mü­dü­rü Tuğ­rul De­ni­za­şan ise, “2.el pa­za­rın­da sı­fır oto­mo­bil sa­tış­la­rı­nın yak­la­şık 3 ka­tı­na oto­mo­bil sa­tı­lı­yor. Biz Otos­hops mar­ka­sı ile İs­tan­bul Kar­tal pe­ra­ken­de nokta­mız mer­kez ol­mak üze­re şu an­da 13 nok­ta­da top­lam 12 yet­ki­li sa­tı­cı­mız­la araç al­mak ve­ya sat­mak is­te­yen­le­re sü­rat­le ve ti­tiz­lik­le tek nok­ta­dan tüm 2.el hiz­met­le­ri­ni ve­ri­yo­ruz. Önü­müz­de­ki 5 yıl için­de Tür­ki­ye ge­ne­lin­de 60 yet­ki­li sa­tı­cı ile yıl­lık 60 bin sa­tış ra­ka­mı­na ulaş­mayı he­def­li­yo­ru­z” de­di.

OTOSHOPS İLE İLKLER DE GELDİ


Otos­hops, sa­tın alı­nan ara­cı her­han­gi bir ne­den gös­ter­mek­si­zin 7 gün içe­ri­sin­de ge­ri ge­ti­ren müş­te­ri­le­ri­ne baş­ka bir araç­la de­ğiş­tir­me im­ka­nı ta­nı­yor. Sa­ta­ca­ğı her ara­ca 2 yı­la ka­dar ga­ran­ti ve­ri­yor. Yol yar­dım hiz­me­ti­ni de içe­ren Otos­hops Ga­ran­ti, me­ka­nik par­ça­la­rın yüz­de 90’ı­nı kap­sı­yor. Her mar­ka ve her mo­del ara­cı de­tay­lı eks­per­ti­ze ta­bi tu­tu­yor ve ay­nı gün için­de araç sa­hi­bi­ne öde­me­si­ni ger­çek­leş­ti­ri­yor. Otos­hops Fi­nans ile 48 ay va­de­li özel kre­di se­çe­nek­le­riyle sa­de­ce 20 da­ki­ka­da fi­nans­man des­te­ği sağ­lı­yor. Müş­te­ri­le­ri­ne, 12 fark­lı şirket­ten al­dı­ğı kas­ko ve tra­fik si­gor­ta­sı tek­lif­le­ri­ni de­ğer­len­di­re­rek en uy­gun se­çe­nek­le­ri su­nu­yor. Ay­nı za­man­da kas­ko ve tra­fik si­gor­ta­sı be­del­le­ri­ni de araç kre­di­si­ne da­hil ede­rek öde­me ko­lay­lı­ğı sağ­lı­yor. Tüm de­vir-tes­cil iş­lem­le­ri de mak­si­mum 2 sa­at içe­ri­sin­de ta­mam­la­na­rak, araç müş­te­ri­ye tes­lim edi­li­yor.