Japon otomobil devi Nissan, Türkiye’deki sürdürülebilir büyümesini operasyonel kiralama sektörüne taşıyor. KOBİ ve kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen proje ile Carbook markasıyla filo kiralama sektöründe rekabetçi bir ürün sunuyor. Carbook Operasyonel Filo Kiralama, ürün ve hizmetler bütünü ile farklı mesleklerin araç kullanımı, araç parkı yönetimi ve finansman ihtiyaçlarına cevap verecek.

Nissan’ın rekabetçi ürün gamı ile LeasePlan’ın 50 yılı aşkın tecrübesini ve operasyonel gücünü bir araya getiren işbirliği, araç kullanıcılarına alternatif çözümler üreterek sektöre yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Müşterilerine operasyonların her noktasında kolaylık sağlamayı ilke edinen Carbook Filo Kiralama, Nissan bayileri vasıtasıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor.

Carbook Operasyonel Filo Kiralama, müşterilerine araç sahibi olmanın tüm avantajlarının yanında kiralama hizmetinin sunduğu ilave avantajlara da sahip olma fırsatı tanıyacak. Tüm Türkiye’de aynı kalitede hizmet anlayışıyla yola çıkan Carbook Operasyonel Filo Kiralama, müşterilerine danışmanlık yaparak kiralanacak araç sayısını, modelini, motor ve donanım özelliklerini belirlemede yardımcı olacak. Kiralama sonrası sigorta, bakım ve vergiler gibi maliyetleri takip ederken filo yönetimi desteğini de sağlayan Carbook Operasyonel Filo Kiralama, müşterilerine ilave zaman harcatmayarak yalnızca kendi işlerine odaklanmalarını sağlayacak.

Kiralama için talep edilen araç sayısı fark etmeksizin tüm bu avantajları sadece belirlenen aylık bedel üzerinden müşterilerine sunacak Carbook Operasyonel Filo Kiralama, ayrıca kiralama sırasında finansal kredi seçeneği ve araçların ikinci el satışı sırasında doğabilecek riskler için güvence sunuyor.

Carbook Operasyonel Filo Kiralama ile artık Nissan bayilerinin de müşterilerine uzun dönem kiralama hizmeti vereceklerini söyleyen Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök, birinci hedeflerinin müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu ifade etti. Doğru süreçte doğru iş ortağıyla çalışmak için uzun zamandır ince eleyip sık dokuduklarının altını çizen Özkök, “Operasyonel filo kiralama, Nissan Türkiye olarak geçtiğimiz yılın sonundan bu yana devam eden kararlı büyüme stratejimiz için önemli bir enstrüman niteliği taşıyor. Bir yandan Navara ve Pulsar gibi yeni ürünlerle pazar payımızı yüzde 3’ün üzerine taşırken, öte yandan Carbook tarzı yeni hizmetlerle pazardaki yükselişimizi destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özkök ayrıca “Nissan markasının yanına, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratan LeasePlan’ın gücünü katarak, ülkenin dört bir yanındaki KOBİ ve kurumsal müşterilerimize ulaşıp, bu alandaki etkinliğimizi artırmayı istiyoruz” diye ekledi.

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay ise Nissan Türkiye ile yaptıkları işbirliğinin hem potansiyel kiralama müşterileri hem de kendileri için çok önemli bir kilometre taşı olduğuna dikkat çekti. Türkay Oktay, “LeasePlan olarak marka işbirlikleri gibi yeniliklere yatırım yaparak, kullanıcıların mobilite gereksinimlerini karşılama hedefi doğrultusunda yeni bir güç birliğine imza atıyoruz. Bu konuda deneyimi en üst seviyede olan LeasePlan, globalde farklı markalarla bu tarz “özel” marka işbirliklerini uzun yıllardır yapıyor. Türkiye’de böylesi bir çalışmaya ilk olarak Nissan’la start verdiğimiz için ayrıca mutlu ve gururluyuz” dedi.

Türkay Oktay, “Tüm dünyada operasyonel kiralama sektörünün lideri olan LeasePlan, dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede 1.55 milyon adedi aşkın büyüklükte dev bir araç filosunu yönetmeye devam ediyor. LeasePlan Türkiye olarak ise geçtiğimiz aylarda 22 bin araçlık bir filo büyüklüğüne ulaştık. Gerek sene sonu hedeflediğimiz pazar payımıza ulaşmamızda gerekse gelecek senelerde pazar payımızı daha da arttırma hedeflerimiz doğrultusunda Nissan markasıyla yaptığımız bu değerli işbirliğinin pozitif etkilerini rahatlıkla görebileceğiz” diyerek görüşlerini ifade etti.