Antalyaspor deplasmanından 4-2 mağlup dönen Fenerbahçe’de Vitor Pereira, takımının bugüne kadarki en kötü futbolu oynadığını söyledi. Dün sabah yapılan idman öncesinde oyuncularına kısa bir konuşma yapan Portekizli çalıştırıcı, “Sizleri sahada tanıyamadım. Bu oyun Fenerbahçe gibi büyük hedefleri olan bir takıma kesinlikle yakışmıyor. Hem takım halinde hem bireysel anlamda rakip bizden daha üstündü” dedi.


EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ

Pereira “Şampiyonluğa oynayan bir takım böyle bir görüntü ortaya koyamaz. Oyun disiplininden koptuk, sahada agresif değildik, mücadele etmedik, savaşmadık. Bunlar olunca da yenilgi kaçınılmazdı. Bu maçta neyi eksik yaptık biliyoruz, bu eksiklerimizi giderip bir sonraki maça daha güçlü çıkmak zorundayız” yorumunu yaptı.

ALVES’TEN ÖZELEŞTİRİ

Yenilginin ardından herkes birbirini suçlarken, tecrübeli savunma oyuncusu Bruno Alves’ten özeleştiri geldi. Portekizli yıldız, “Sorumluluğunu üzerimize almalıyız. Artık iyi çalışıp önümüzdeki maçları kazanmalıyız. Kjaer büyük bir oyuncu ama futbol bir takım oyunu, bu mağlubiyeti sadece Kjaer’in yokluğuna bağlayamayız” dedi.