Apple tarafından iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon lansmanı sırasında duyurulan AirPods kablosuz kulaklıklara sahip olmak isteyenler, bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Yurtdışında 159 dolar, ülkemizdeyse 799 TL gibi oldukça yüksek bir fiyatla satılacak olan kulaklıklar normal şartlarda Ekim ayı sonunda piyasada olacaktı.

Sosyal medyayı ikiye bölen bacak fotoğrafı!

Tarih belli değil!

Apple, AirPods’un çıkışının gerçekleşmesine günler kala erteleme kararı aldıklarını açıkladı. Bu ani kararın sebebi olaraksa hazır olmadan önce bir ürünün sevk edilmek istenilmemesi. Şirket, Airpods’ların müşteriler için hazır olması anlamında biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını ifade ediyor.

Öte yandan kablosuz kulaklıkların hangi tarihe kadar ertelendiği konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor. Tahminlerimiz ise sürecin çok uzun sürmeyeceği yönünde.

Apple AirPods neler sunuyor?

Sadelik ve teknolojinin mükemmel birlikteliği şeklinde lanse edilen Apple AirPods kablosuz kulaklıklar, özel olarak tasarlanmış Apple W1 çipine sahip. Verimli kablosuz bağlantı teknolojisiyle üstün ses kalitesi sunan bu çip pil ömrü yönetiminde de başarı gösteriyor.

Kulaklıklar tek bir şarjla 5 saate kadar müzik keyfi sürmenizi sağlıyor. Ürünün özel şarj kutusu ise 24 saati aşkın pil ömrü sağlıyor. 15 dakikalık şarj ise 3 saat pil ömrü sunmakta. Kişisel asistan Siri ile konuşmayı da çocuk oyuncağı haline getiren AirPods, iPhone’unuzu cebinizden çıkartmadan Siri’yi etkinleştirebiliyor.