Apple son kullanıcılara olduğu kadar kurumsal dünyaya da önem veriyor. İş dünyasında iPhone ve iPad cihazlarının daha verimli kullanılılabilmesi adına şirket, Deloitte ile bir işbirliğine gidiyor.

Dijital dönüşüm lideri Deloitte


5.000'in üzerinde çalışanıyla dijital dönüşüm stratejisi alanında lider olan Deloitte, müşterilerin iOS, iPhone ve iPad aracılığıyla şirketlerin perakendeden işe alımına, AR-GE'den back office sistemlerine kısacası tüm kurumsal yapılarında çalışma biçimini dönüştürmeyi hedefliyor.

iPhone 7 kamera puanı belli oldu

Bu ortaklığın ideal bir ortaklık olduğunu belirten Apple CEO'su Tim Cook, "iPhone ve iPad her yerde insanların işlerini yapma biçimini dönüştürüyor. Bu ortaklık sayesinde, daha da fazla şirketin yalnızca Apple ekosisteminin sağlayabileceği inanılmaz yeteneklerden yararlanmalarına yardımcı olabiliyoruz." açıklamasını yaptı.

Aynı zamanda iki firma EnterpriseNext adı verilen, iOS işletim sisteminin donanım, yazılım ve hizmet ekosisteminden yararlanan bir hizmette geliştirecek. Bu hizmet sayesinde müşteriler kendi sektörleri içerisinde etki olanaklarını daha rahat keşfedebilecek ve özel çözümler geliştirebilecek.