Aralık ayının hemen başında ücretsiz olacağı açıklanan Assassin’s Creed 3 için beklenen gün geldi. Artık oyunu uPlay üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Tam 18 oyun ücretsiz oldu

Yılın son ücretsiz Ubisoft Oyunu olan Assassin's Creed III, firmanın 30. yılı şerefine dağıtılıyor. Önceden The Crew, Trials Fusion, Far Cry: Blood Dragon, Prince of Persia ve Splinter Cell gibi oyunları ücretsiz olarak dağıtan firma, Assassin's Creed III ile son noktayı koydu.

2012 senesi sonunda piyasadaki yerini alan Assassin's Creed III, oyuncuları Amerika devrimi dönemine götürmüştü. Hikayesel olarak etkileyici olan oyun, o dönem optimizasyon sorunları ile birlikte oyuncuları üzse de, zamanla bu sorunlar da aşılmıştı.

Asassin’s Creed macerası bu kez Amerika’da

Assassin's Creed III'ün PC sürümüne ücretsiz olarak sahip olmak için uPlay hesabınıza giriş yapın ve Ubi30 sekmesinden Assassin's Creed III oyununu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyin. Ayrıca buradan da oyunun ücretsiz sürümüne ulaşabilirsiniz.

Oyunu mutlaka indirip oynamanız gerekmektedir. Aksi taktirde Aralık ayı bittiği an oyun kütüphanenizden kaldırılacaktır. Bu yüzden oyunu kütüphanenize ekler eklemez indirmenizi ve oyuna girmenizi tavsiye ediyoruz.