Call of Duty markasının son oyunu olan ve serinin asıl yapımcısı Infinity Ward tarafından geliştirilen Infinite Warfare’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak, Michael Phelps ve Danny McBride gibi ünlü isimlerinde yer aldığı live-action fragman izleyicilere sunuldu.

Battlefield 1’de sinir bozucu hata

Infinity Ward'un geliştirdiği ve Activision'un 4 Kasım 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceği Call of Duty: Infinite Warfare'ın Live-Action videosu yayınlandı.


Call of Duty bu yıl resmen ünlüler geçidi!


Amerikalı milli yüzücü Michael Phelps ile Eastbound & Down ve Your Highness gibi yapımlarda tanıdığımız Danny McBride'in de eşlik ettiği bu videoda, başta Call of Duty olmak üzere daha önce birçok Oyunda da gördüğümüz Guns N' Roses'ın, Welcome To The Jungle parçası videoda bizlere eşlik ediyor.

 

Game of Thrones dizisinin Jon Snow'u olarak tanıdığımız Kit Harington'un, oyundaki Settlement Defense Front ekibinin lideri olarak dünyaya karşı düzenlendiği sürpriz saldırıya tanık olacağız Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz bu oyunda uzayın derinliklerine kadar geleceğin savaşını konu alacağız. Tüm bunların yanı sıra UFC'den Conor McGregor ve F1 pilotu Lewis Hamilton da oyunda yer alan diğer ünlü isimler.