Android cephesinin en güçlü ve en iddialı firmalarından bir tanesi olan Samsung, bu zamana kadar satışa sunduğu cihazlarının belirli bir bölümünde yenilikçi olurken kalan bölümünde ise daha çok uygun fiyat politikası gütmüş bir firma. Şimdilerde yeni bir tablet modeli hazırlamakta olan şirketin yakın bir zamanda içerisinde Galaxy Tab S2 ailesi ile karşımıza çıkıyor.



Gün ışığına çıkan bilgilere göre Galaxy Tab S2, beraberinde 1536 x 2048 piksel çözünürlük sunan tam 9.7 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek. Gücünü Qualcomm tarafından üretilmiş olan Snapdragon 652 yonga setinden alacak olan cihaz, grafiklerde ise Adreno 510 birimine başvuracak. Bunların yanı sıra 3 GB RAM ile gücüne güç katmaya hazırlanan tabletin 8 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera donanımına da sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

silikonvadisi.tv'nin haberine göre; Şimdilik resmiyet kazanmamış olan Android 6.0.1 Marshmallow yüklü tablet modeli, çok kısa bir süre sonra detaylı bir şekilde ortaya çıkacaktır. Ortaya atılan bilgilere göre Samsung, Mobile World Congress esnasında yeni tabletini tanıtacak. Burada tüm özellikleri ile birlikte Tab S2 modeline değinmesi beklenen firmanın ayrıca çıkış tarihi ve fiyat gibi bilgileri de kullanıcılar ile paylaşacağı ön görülmekte.