Google Earth, bilgisayar cihazları için mükemmel bir harita yazılımı olup, şaşırtıcı içerik kontrolü ve özellikleriyle dünyanın en gelişmiş görüşlerini almaya olanak tanıyor. Peki Google Earth'ün farklı eklentilerinden haberiniz var mı? Google Earth'deki farklı eklentiler sayesinde futbol oynayabilir, uçak sürebilir ve gemi kullanabilirsiniz.

İşte o özellikler...

ucus-simulatoru

Uçuş simülatörü:


Google Earth'ün bu özelliğine Araçlar> uçuş simülasyonu aracı menü seçeneklerinden erişebilir veya Windows'ta "Ctrl + Alt + A" tuşlarına basarak bunu yapabilirsiniz. Mac'te, "Command + Option + A" tuş kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Çeşitli yerlerde dolaşmak istediğiniz uçağı seçebileceğiniz yerden seçmeniz yeterlidir, seçimlerinizi yapın ve fare ve klavye kontrollerini kullanarak uçuşa başlayın.

gemmo

GEMMO:

Gemmo ile yaratıklarla savaşırken dünyayı keşfediyorsunuz. Amaç hazineleri toplayarak oyunda puan kazanmak. Bu oyunu oynamak için, Google Earth v4.2'nin veya yazılımın yukarıdaki sürümünün yüklü olması gerekiyor.

gemi

Gemi simülatörü:


Gemileri çeşitli limanlara götürerek dünyayı keşfediyorsunuz.

futbol

Futbol:


Bu simülatörü kullanarak, Google Earth'teki NFL alanında futbol oyunu oynayabiliyorsunuz. aSadece oyun değil, aynı zamanda harika koçluk malzemeleri de olan bu oyundan futbol hakkında çok şey öğrenmek mümkün.

war

Google Earth Savaşı:

Çevrimiçi olarak oynanan oyunda diğer oyuncularla savaşıp kendi alanınızı yaratıyorsunuz.

Kaynak: Techviral

[old_news_related_template title="Google Earth VR ile dünyayı evinizden dolaşabilirsiniz" desc="Google'ın yeni ürünü Google Earth VR ile dünyayı sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde canlı olarak görebilirsiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/earthu.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/google-earth-vr-ile-dunyayi-evinizden-dolasabilirsiniz-1513991/"]