Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için geri sayım başladı. Eylül ayının başında düzenlenecek olan Apple etkinliğinde sahne alacak olan iPhone 7 için şimdiye kadar onlarca sızıntı haberi gelmişti.

iPhone 7 Özellikleri

Bu sızıntılar iPhone 7’nin tasarımı birçok kez gözler önüne serilmişti. Şimdi ise iPhone 7 Plus, Tayvanlı Aktör Jimmy Lin’in elinde görüntülendi. Objektiflere iPhone 7 Plus’ı kullanırken yaklanan Jimmy Lin’in, cihazı nereden bulduğu bilinmiyor.

iphone-7-plus görüntüAktörün kullanmış olduğu iPhone 7 Plus’ın sahte olma ihtimali çok yüksek. Çünkü iPhone 7 Plus iOS 10 işletim sistemi ile gelecek. Ancak henüz iOS 10 Beta sürecinden çıkamadı. Yani telefonda iOS 10 yüklü olma ihtimali görünmüyor. İşin içerisine Çin ve Tayvan girdiği için bu cihazın Android işletim sistemine sahip klon bir iPhone 7 Plus olma ihtimali çok yüksek görünüyor.

Tayvanlı aktörün elindeki iPhone 7 Plus’ın tasarımını değerlendirecek olursak; bugüne kadar gelen sızıntılar ile iPhone 7 Plus’ın hemen hemen aynı olduğunu söyleyebiliriz. Çift kamera eklenmiş ve iPhone 6’nın anten çizgilerinin üste taşınmış hali olarak görünen iPhone 7 Plus, bakalım bu yıl Apple sevenleri memnun edebilecek mi?