Infinity Ward'ın geliştirdiği ve uzay teması ile değişik bir Call of Duty deneyimi sunduğu Call of Duty Infinite Warfare'ın, Legacy Edition ve Deluxe Edition sürümü ile birlikte ücretsiz olarak dağıttığı Call of Duty Modern Warfare Remastered'ın yeni harita içerikleri tanıtıldı.

PewDiePie sözünü tutup, kanalını silecek mi?

Ücretsiz olarak yayınlanacak olan altı yeni haritası önümüzdeki hafta gelecek olan bir güncelleme ile tüm kullanıcılara sunulacak.

Firmanın 2007 senesinde piyasaya Call of Duty 4: Modern Warfare ismi ile sürdüğü Oyun, o dönem birçok kategoride yılın oyunu seçilmişti. Raven Software'ın ise bu sene Call of Duty Modern Warfare Remastered adı ile yeniden geliştirdiği bu oyuna gelecek olan yeni haritalar ise Bloc, Pipeline, Countdown, Strike, Showdown ve Wet Works adlı haritalar olacak.

Modern Warfare içerikleri devam edecek

Ücretsiz yeni haritaların yanı sıra, Gun Game ve Hardpoint adlı iki yeni oyun modu ve yeniden düzenlenen Winter Crash haritası da bu güncellemede yer alacak. Tabi oyuna dair bir takım hatalar da bu güncelleme ile giderilecek.

Zamanla Call of Duty Modern Warfare Remastered'a ücretsiz olarak yeni içerikler daha eklenmeye devam edecek. Haftaya gelecek olan yeni haritalar ile oyunun harita sayısı 16'ya ulaşmış olacak.

modern-warfare-ic