Nokia’nın uzun süren sessizliği nihayet bozuluyor. Şirket bir dönem lider olduğu mobil pazara yeniden atılmaya hazırlanıyor. 2017 itibarıyla tekrar akıllı telefonlarıyla mobil pazara giriş yapacak Nokia'nın yeni modelleri birçok kişi tarafından merakla bekleniyor.

Meizu Pro 6 Plus ve M3X duyuruldu!

Yüksek ihtimalle Şubat ayında gerçekleştirilecek MWC kongresinde yeni ürünlerini sergileyecek firmanın ürünleriyle ilgili bilgiler sızmaya devam ediyor.

NOKIA D1C'DEN YENİ BİLGİLER


Daha önce de birçok kez sızdırılan Nokia D1C modeli ile ilgili yepyeni bilgiler var. Yeni sızıntıya göre iki farklı varyasyonla gelecek telefonun bir modelinde; 5 inç boyutlu 1080p Full HD ekran, Snapdragon 430 işlemci, Adreno 505 grafik birimi, 2 GB RAM, 13 MP arka, 8 MP ön kamera ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi yer alacak.

Daha üst düzey özellikler sunacak ikinci modelde ise 5.5 inç boyutlu 1080p Full HD çözünürlüklü ekran, 3 GB RAM ve 16 MP arka kamera olacak. İşlemcinin ise aynı olup olmayacağı henüz bilinmiyor.
Net çıkış tarihi bilinmemekle birlikte Nokia D1C modellerini, MWC 2017 etkinliğinde görmeyi umuyoruz.

[old_news_related_template title="Nokia telefon hayat kurtardı!" desc="Nokia her ne kadar akıllı cep telefonu satışlarından umduğunu bulamasa da bir kullanıcının hayatını kurtarmayı başardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/10/nokia-firmasi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/nokia-telefon-hayat-kurtardi-1432193/"]