Kojima'nın yöneteceği ve hazırlayacağı bir Silent Hill oyunu hepmize ilgi çekici gelmişti. Oyun dünyasına Metal Gear adlı bir klasiği kazandıran bu adam ünlü yönetmen Guillermo del Toro ile birlik oldu ve Silent Hills isimli yepyeni IP için çalışmalara başladı.

P.T. (Oynanabilen Fragman) PlayStation 4'te herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Sonra ne mi oldu? Silent Hills iptal edildi ve Kojima şirketten ayrılarak kendi stüdyosunu kurdu. Ama o kısacık demo oyun bile insanların zihninde bazı kapıları araladı.

P.T.'nin ruhani takipçisi Allison Road bağımsız bir stüdyo tarafından duyurulduğunda hepimiz çok sevinmiştik. Ekibin başında bulunan Christian Kesler, ağzımıza bir parmak bal çaldıktan sonra Haziran ayında oyunun iptal edildiğini açıklamıştı.

Pokemon GO düşüşe geçti

Şimdiyse bu güzel proje Kesler'in omuzlarında tekrar yükseliyor. Korku oyunlarında çığır açmak istediğini belirten yapımcı oyunun birçok kısmıyla kendi ilgilendiği için çıkış süresinin uzayabileceğini de belirtti ama eğer ekibine destek alabilirse Allison Road beklendiğiniden kısa bir süre içinde bizimle olacak.