Her ne kadar resmi olarak tanıtılmasına oldukça uzun bir süre olmasına karşın Samsung Galaxy S8 hakkında sızıntılar şimdiden gelmeye başladı. Her zaman olduğu gibi tüm özellikleriyle çok iddialı olması beklenen cihaz ile ilgili ilk sızıntı arka kamera ile ilgili oldu.


Galaxy S8, çift arka kamera ile gelecek!

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo internet sitesinde paylaşılan bir görsele göre Galaxy S8, son dönemde birçok akıllı telefonda olduğu gibi çift arka kamera kullanacak. Böylece telefon Samsung’un çift arka kamera kullandığı ilk telefon olmaözelliğini taşıyacak.

30 metreden düşen Note 7 sağ kurtuldu

Mobil dünyasında son dönemin dikkat çeken özellikleri arasında gösterilen çift kamera donanımı iPhone 7 Plus ile birlikte Apple cephesinde de kullanılmaya başlanacak. Bir numaralı rakibi Apple karşısında rekabette geri kalmak istemeyen Samsung'un Galaxy S8’de çift kamera özelliğini kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Smasung-Galaxy-S8

Kamera özellikleri nasıl olacak?

İddiaya göre Galaxy S8’de 12 ve 13 megapiksel çözünürlüklü arka kameralar kullanılacak. Çift kameranın hangi yeteneklere sahip olacağını şimdiden kestirmek güç, ancak Samsung’un bu noktada Apple’ın önünde yer almak isteyeceğini söyleyebiliriz.

Galaxy S8 modelinde ön kamera ise bu defa 8 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Galaxy Note 7’de kullanılan iris tarayıcısını Galaxy S8’de de göreceği