Artık elinde telefon olan hemen hemen herkesin oynadığı bir oyun vardır. İşte temmuz ayında Google Play'de en popüler olmuş ücretsiz oyunlar:

1. Konuşan Tom Altın Peşinde

Aldığı sesi komik bir tonda söyleyerek popüler olmuş Konuşan Kedi Tom'un farklı bir oyununu çıkarmışlar. Oyunda Konuşan Tom ve Konuşan Angela soyguncuları yakalamaya çalışıyor. Yeni dünyalar ve farklı koşma tarzları bulup yeni bir ev inşa edilebiliyor.

2. Slither.io

Oyun son zamanların popülerleşmiş oyunlarından biri. Eski telefonlardaki yılan oyunu gibi yemleri yedikçe büyüyen bir yılanla oynuyorsunuz. Tek farklı çevrimiçi oynanıyor ve rakiplerin sizi yemesiyle son buluyor.

3. Subway Surfers

Subway Surfes kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Koşmak üzerine kurulu olan oyunda tren rayları üzerinde aynı zamanda kaçarak önünüzdeki altınları toplamaya çalışıyorsunuz.

4. Konuşan Tom

Konuşan Kedi Tom'u büyütüyor, besliyor, uyutuyorsunuz. Kısacası kedinin bakımlarını üstleniyorsunuz.

5. Candy Crush Saga

Bir başka vazgeçilmez oyun da Candy Crush Saga. Oyun piyasaya sürüldüğünden beri insanların elinden düşmüyor. Görünen o ki hala popülerliğini kaybetmemiş.

Şüphesiz ki son günlerin en fazla oynanan oyunu ise Pokemon Go. Ancak oyun iOS ve Android için henüz ülkemizde çıkarılmış değil.