Geçtiğimiz aylarda ilk olarak Nexus ve Android One programına dahil olan telefonlar için sunulan Android Nougat güncellemesi, yavaş yavaş diğer üreticilerin akıllı telefonlarına da gelmeye başladı.

Zenfone 3 kutudan çıkıyor!

Bu konuda elini çabuk tutan firmalardan biri olan Sony, en yeni amiral gemisi olan Xperia XZ için Android Nougat güncellemesini sunmaya başladı. Güncellemenin ülkemizdeki telefonlara da sunulduğunu belirtelim.

ANDROID NOUGAT'A MERHABA!


Gönderilen güncellemede "Nougat ile Sony'nin en yeni yazılım deneyimini sunmaktan mutluluk duyuyoruz" açıklamasına yer veren Sony, yeni sürümün tüm yeni özelliklerini kullanıcılarla buluşturuyor.

1 GB boyutlu güncellemede çoklu pencere, daha zengin bildirim özellikleri, daha uzun pil ömrü ve geliştirilmiş kamera özellikleri gibi birçok yenilik bulunuyor. Güncellemenin şu anda OTA yoluyla gönderildiğini ve Xperia XZ cihazınızın yazılım güncelleme bölümünden yeni sürümü indirebileceğinizi belirtelim. Tabii ki 1 GB boyutlu güncelleme için Wi-Fi kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

[old_news_related_template title="Android Nougat güncellemesi hangi telefonlara gelecek?" desc="Google'ın ses getiren Android Nougat güncellemeleri yayılmaya devam ediyor. Peki Android Nougat güncellemesi hangi telefonlara gelecek?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/an.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/android-nougat-guncellemesi-hangi-telefonlara-gelecek-1540540/"]