Gökyüzünde bu hafta hem İkizler Burcu’nda yeni ay, hem de değişken burçlarda büyük kare dediğimiz açı kalıbı etkin olacak

Değişken burçlardaki büyük KARE etkisi ile; bir yandan toplamaya çalışırken diğer yandan sürekli bir şeyler dağılacak. Tüm planlar, projeler sürekli değişecek, sürekli bir şeyler iptal olacak, sürekli revize olacak sürekli değişecek, sürekli hem de. Resmen sabrımızın sınırları zorlanacak. Hiçbir şeye güven yok. Hem de hiçbir şeye... Kontrol delisi olanlar bu hafta adeta  kafayı yiyecekler! Büyük kareler, domino taşı etkisi yaratır. Siz istediğiniz kadar düzeltmeye çalışın bir şeyleri, başka yerden muhakkak patlak verir. Planlar, projeler, işler, kararlar, uygulamalar, her şey ama her şey sürekli değişecek. Tüm bilgi ve iletişim ağı haftaya ikizler yeni ayı ile baya baya karışacak belli ki. Büyük güvenlik açıkları söz konusu. Siz tam ‘ohh’  dersiniz pat başka yerden başka konu patlak verir, yani aslında zor değil ama karışık bir hafta. Güvendiğiniz kesin sandığınız, cepte sandığınız tüm konuları fark edeceksiniz ki hiçte cepte değil. En güzeli bu hafta plansız olmak. Siz istediğiniz kadar plan yapın, bir şekilde o planlar da değişecek demektir.

Koç ve yükselen Koç;
Bu hafta İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay etkisi ile, beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; kardeşleriniz, yakın çevreniz tarafından bir konuda kandırılma durumunuz olabilir. Yeni ay haftasında büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Bu dönem yanlış bilgilerden dolayı bir dizi sorun meydana gelebilir.

Boğa ve yükselen Boğa;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; finansal anlamda kandırılma olabilir. Para anlaşmaları konusunda gereksiz yere kabullenici olabilirsiniz de dikkatli olun. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Özellikle finansal konularda koşullarınız sürekli değişim gösterebilir, istikrarlı yakalamak çok zor olabilir.

İkizler ve yükselen İkizler;
Bu hafta öncelikle burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay  sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pekiyi olmayabilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Kişisel girişimleriniz, ilişkiler-ortaklıklar, aile ile ilgili tüm konuların değişken olduğunu göstermekte.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; egonuzun en zayıf olacağı bir hafta bu. Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Fikirlerin, alacağınız kararların sürekli değişkenlik göstereceğine işaret etmekte.

Aslan ve yükselen Aslan;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; sosyal ilişkilerde hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Aslında yeni ay haftasında gökyüzünde değişken burçlarda büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Özel hayat-dostluk ilişkileri ve parasal konular arasında olacaktır. Bu alanlarda koşullar ve şartlar oldukça değişken olacaktır.

Başak ve yükselen Başak;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ortağınızın veya partnerinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Ev ve iş alanında otorite çekişmelerinden uzak durmalısınız.

Terazi ve yükselen Terazi;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; özellikle yakın çevrenizle güven sarsabilecek olaylar olabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilir. Bu hafta iletişim ile ilgili her türlü konuda kendinizi engelleniyor gibi hissedebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; finansal konularda güveniniz zedelenebilir, para kaybedebilirsiniz. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Özellikle maddi konularda sorumluluklarınızı zamanında yerine getirim, bu konularda kimseyle ego-otorite savaşına girmeyin.

Yay ve yükselen Yay;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; ikili ilişkilerde hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Öncelikle hayatınıza dair görev sorumluluklarınızın bilincinde olmanız önemli olacaktır. Hafta boyunca yetiştirilmesi gereken işler ve sorumluluklar yüzünden yorgun düşebilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Gizli bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş koşullarınızda değişim meydana gelebilir. Bu yüzden sağlığa dikkat. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; iş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar olabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Hafta boyunca iş konusunda gizli kapaklı işler çevirmemeye özen gösterin, yöneticilerinizle-patronlarınızla ego savaşına girmeyin. Bu hafta iş konularında kararlarınız sürekli değişkenlik gösterebilir.

Kova ve yükselen Kova;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; özel hayatınızda istediğinizi bulamama söz konusu olabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde değişken burçlarda büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Özellikle aşk konusunda kafalar biraz karışabilir, aynı anda 2 kişi arasında gidip gelebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık;
Bu hafta öncelikle İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneşin Neptün’le sert kontağı olacak; ailenizden yana bir hayal kırıklığı olabilir. Bir de bu hafta yediklerinize dikkat edin, zehirlenme, mide bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yeni ay haftasında gökyüzünde değişken burçlarda büyük kare gergin açı kalıbı etkin olacak. Kariyeriniz ile ilgili konularda üzerine düşen sorumlulukları vaktinde yerine getirmeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER BURCU’NDA YENİ AY


Merhaba arkadaşlar;
5 Haziran Pazar günü İkizler Burcu’nda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda işin içinde Venüs çok etkin olacağından Venüsyen bir yeni ay bizleri beklemekte.
Venüs astrolojide temel olarak, nasıl sevdiğimiz, nasıl aşık olduğumuz, nasıl değer verdiğimiz, birini nasıl etkilediğimiz, nelerden hoşlandığımız, ilişkilerden beklentilerimiz, çekim gücümüz, nelere değer verdiğimiz, estetik, sanat, yaratıcılıkla ilgili konular, kendi öz değerimiz hakkında bizlere bilgi verir.
Tam da bu yeni ay zamanı aşk meşk konularında kafalar biraz karışabilir açıkçası. 2 kişi arasında zihnimiz gidip gelebilir, aşk konularında kararlarımız sürekli değişkenlik gösterebilir. Yeni ay venüsyen olduğu için her türlü sizi daha genç gösterecek uygulamaları yaptırabilirsiniz de. Bilginizle, fikirlerinizle, genel kültürünüzle beğendiğiniz insanları çok daha kolay tavlayabileceksiniz. Ah şu gökyüzündeki büyük kare açı kalıbı olmasa aslında buram buram aşk kokan bir yeni ay bu!
Bu yeni ayı Türkiye üzerinde de değerlendirecek olur isek eğer;
Yeni ay Türkiye haritasının 12. Evine düşmekte. 12. Ev kamu alanında bozukluklar, hapishaneler, hastaneler, huzurevleri, gizli gruplar, gizli devlet kurumları, casuslar, devlete zarar verebilecek olan gizli düşmanlar, örgütler, terorist faaliyetler, rehin durumları, gizli baskınlar, gizli skandallar anlamına gelir. Bu tarz olaylar çok gündeme gelebilir.
Devam edelim, bu yeni ay Türkiye’nin 9. Ev konuları ile ilgili, hayal kırıklıkları, umduğunu bulamamak, yanlış strateji, boş işler peşinde koşmaya, aldanmalara işaret etmekte. 9. Ev politik astrolojiye göre; uluslararası ticaret, uzak ülkeler, deniz ve hava trafiği, dini ve yasal meseleler, dini işlerle ilgilenen kimseler, üniversiteler, akademiler, gazeteciler, profesörler, halka karşı basının tutumu gibi konuları sembolize eder.
Umarım uluslararası büyük bir skandalla çalkalanmayız ya da uluslararası ticaret anlamında kötü haberleri, kötü durumlar olmaz. Deniz trafiğinde sorunlar meydana gelebilir, uluslararası açık sularda özellikle.
Ekonomik olarak da, borsa skandallara açık olabilecek, ekonomik skandallar söz konusu olabilir.
Uluslararası mahkemeler, davaların gidişatı ile ilgili olumsuz haberler durumlar söz konusu olabilir.
Eğitimle ilgili sıkıntılar, sosyal medya, internet hukuku ile ilgili düzenlemeler yapılabilir.