Bu hafta gökyüzü bir taraftan acımasız krizleri gösterirken diğer taraftan muhteşem fırsatları barındırmakta. Bir yandan Venüs-Merkür-Jüpiter birlikte iken diğer taraftan astrolojinin 2 kötücülü
olan Mars ve Satürnde kol kola hareket edecek

Jüpiter’in, Merkür ve Venüs ile kuracağı kontaklar sayesinde; aşk, flörtler, sevgi konularında, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, seyahatler, bilgi almak, yeni bir eğitime başlamak, sağlık kontrollerini yaptırmak, hizmet sektörüne yatırım yapmak, hayatınızı derleyip toparlamak, kişisel gelişiminiz için yatırımlar yapmak için harika bir hafta. Amma velakin diğer taraftan Mars ve Satürn’ün birlikte hareket etmesi de hayatımıza sürekli bir “Gaz-Fren, Gaz-Fren” hissiyatı katacaktır. Hepimiz hayatlarımızın belli alanlarında hem atılımlar yapmak isteyeceğiz.  Mars enerjisi ile harekete geçmek isteyeceğiz ama diğer yandan Satürn de sürekli “Bir dur bakalım, yavaşla” diyecek. Hafta boyunca öfkenize çok hâkim olmalı, krizleri fırsata çevirecek bir pozisyonda durmalı, kimseyle özellikle din-siyaset konularında papaz olmamalı, hayatımızda oluşan engelleri aşmak için koşulları zorlamak yerine ekime kadar beklemekte fayda var. Birileri sürekli alanımıza girip bizi manipüle edebilir, sinir sistemimizi bozmak için uğraşabilir, hayatımızda ciddi krizler yaratabilir ve gerçekten de engeller döşeyebilir yolumuza.

Koç ve yükselen Koç;

Haftaya Venüs /Jüpiter etkileşimi ile başlıyoruz. Oldukça yoğun ama keyif alacağınız bir iş temposu sizleri bekliyor olacak, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz bu hafta. İş ortaklarınız, çözüm ortaklarınızla daha verimli iş projeleri de gündeme gelebilir. Bu hafta sağlıkla ilgili, kontrol gibi durumlar olabilir. Diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sigarayı bırakmak, spora başlamak için oldukça uygun bir hafta. Mars/Satürn de hafta boyunca birlikte hareket edecekler. Hukuksal sıkıntılar, trafik kazaları, resmi evraklarda sorunlar meydana gelebilir. Bu hafta daha sabırlı, temkinli ve sakin hareket etmekte yarar var. Akrabalarınızla çatışmalar, kavgalar meydana gelebilir.

Boğa ve yükselen Boğa;

Özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa da bu hafta destekleyici etkiler var, hatta 1 çocuk beklerken 2 çocuk haberi de alabilirsiniz! İşiniz yaratıcılık gerektiren bir iş, sahne, sinema-tiyatro ile ilgili ise bu hafta sürpriz yeni iş teklifleri ve projelerle de karşılaşabilirsiniz. Venüs/Jüpiter bu sene aşk konusunda en şanslı olabileceğiniz haftaya işaret etmekte. Finansal zorluklar söz konusu hesapta olmayan ödemeler, maddi ciddi problemle meydana gelebilir.

İkizler ve yükselen İkizler;

Yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknolojik aletler, beyaz eşya alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilirsiniz. Aile içinde özellikle kardeşlerinize ilişkin güzel haberler alabilirsiniz, bu hafta yaşadığınız yer ve aile içinde adeta bayram rüzgarları esiyor. Bu hafta ikili ilişkilere dikkat diyoruz. İlişkiler, evlilik, ortaklıklarla ilgili sorunlar, kayıplar söz konusu, ayrılıklar, ilişkilerde tıkanıklıklar meydana gelebilir. İnsanlardan beklentileriniz varsa, bilin ki kimseden yardım gelmez.

Yengeç ve yükselen Yengeç;

Anlaşma, sözleşme imzalamak için de uygun bir dönem. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek için de uygun bir süreçtir. Eğer yalnızsanız sizden mesafe olarak uzakta birileri ile mesajlaşabilir, flörtleşebilirsiniz. Önce sağlık diyoruz, iş yaptığımız kişilerle terso durumlar oluşabilir, işler gecikir, aksar, müşteriler arıza çıkarır. Özellikle iş ilişkilerinde ve sağlığa bu hafta extra dikkat ediyoruz. Sonrasında bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek. Yanlış anlamalar, arkamızdan dönen bir takım ani olaylara karşı uyanık olmamızda yarar var.

Aslan ve yükselen Aslan;

Maddi anlamda aklınızı kullanarak rahatlama, yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Özellikle kadınlar bu hafta sizlere destek olabilecek bir noktada görünmekte. Aşktan zarar görme, dostlarla aranın açılması, arkadaşlardan zarar görme gibi durumlar oluşabilir, hem özel hem sosyal hayatınız pek de istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Bu hafta finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Bu hafta riskli girişimlerde bulunmak için pek de rahat ve uygun değil.

Başak ve yükselen Başak;

Projeleri başlatma, karşınıza çıkacak her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Şans sizden yana olacak ve 4 ayak üstüne düşebileceksiniz. Bu hafta rejime başlamak, estetik operasyon, saç rengini değiştirmek, kendinize yeni sitiller yaratmak, kıyafet için mağazaları talan etmek için uygun bir hafta. Eğer yalnızsanız bu hafta flörtleri yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz, bu hafta arkadaşlarınızla sosyalleşebileceğiniz ortamları değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayıplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yaşamdan beklentilerin düşmesi, depresyon, hedeflerde sapmalar meydana gelebilir. Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası.

Terazi ve yükselen Terazi;

Yaşamınızda her şeyi daha gizlilik içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu biraz abartabilirsiniz açıkçası. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. Eğer ilişkiniz yok ise de gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Evli kişilerden lütfen uzak durun. Doktora gitmek, check-uptan geçmek için uygun bir hafta. Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelmek içinde uygun bir süreç.  Bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında, aldatma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir, ilişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var korunmayı ihmal etmeyin.

Akrep ve yükselen Akrep;

Arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz, onlar tarafından destek görebileceksiniz. Bu hafta yeni sosyal ilişkiler kurabilir, yeni dostluklar edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer priminiz yüksek gelebilir, finans anlamında da güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Tanıdığınız kimseler size karşı duygusal anlamda boş olmadıklarını itiraf edebilir. Yatırım için uygun bir hafta değil. Size yapılması gereken ödemelerde geçikmeler söz konusu.

Yay ve yükselen Yay;

Bu hafta yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir. Kariyerinizi ilişkilendiren durumlarda şu dönem karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı iyi değerlendirin. Eğer yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile veya bir müşteriniz ile veya bir çalışma arkadaşınız ile flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri var ise de önümüzdeki 10 günlük süreçte söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir. Kariyer anlamında eğer aklınızı kullanabilirseniz bu hafta iş ile ilgili bir krizi kendi yararınıza dönüştürebilir, kârlı çıkabilirsiniz. Hayat bu hafta size adeta karşı duruyor ve sürekli engeller çıkartıyor gibi hissedebilirsiniz, girişimleriniz başarısızlıkla sonuçlanabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Olası hukuksal bir mücadeleniz varsa harika destekler alabileceksiniz. Hayatı biraz daha anlamlandırma, keşfetmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, onlardan güzel destekler alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, yabancı uyruklu biri ile ya da mesafe olarak sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilir, duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da en kötü ihtimalle, kendinize çok keyifli bir yurtdışı seyahati ısmarlayabilirsiniz. Depresyon, illegal işlerden doğan problemler söz konusu olabilir. Daha dikkatli olmanızda yarar var. Bir de bu hafta özellikle anlaşmalar imzalamak, fikir tartışmalarına girmek için pek uygun bir hafta değil.

Kova ve yükselen Kova;

Biriken ödemeleriniz varsa arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteği sayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı artırabilirsiniz. Sponsor, burs gibi arayışlarınız var ise bu hafta bu konulardan yana da şans sizde gülebileceğine işaret etmekte. Bu hafta estetik operasyon için de gayet uygun bir hafta, ya da önemli bir operasyonunuz var ise sorunsuz bir şekilde hallolabileceğine, yaraların çabuk iyileşebileceğine işaret etmekte. Sosyal ilişkilerde arkadan çevrilen gizli işler yüzünden ilişkilerin bozulabileceği bir hafta.

Balık ve yükselen Balık;

İlişkilerinizde problemleriniz varsa bu hafta rahatlıkla ortak paydada buluşabileceksiniz. Evlenmek isteyenler partnerinize bu hafta evlilik teklif edebilirsiniz. Yalnızsanız eğer bu hafta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmek için gerekli koşullar sizin için hazır olabilir. İşten atılma, kariyerde engeller, yöneticilerle ilgili sorunlar, terfi alamama, statüsel sorunlar, gecikmeler söz konusu. İş ve kariyeri ilgilendiren konularda dikkatli adım atmanız gerekli. İlişkiler açısından da gerginlikler söz konusu, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu. Eğer hayatınızda özel anlamda biri yok ise biraz cinsellik yönü ağır basan ilişkilere yönelebilirsiniz de.

MARS-SATÜRN-ANTARES

Yılın belki de en zor haftasına giriş yapıyoruz. Bu hafta astrolojinin 2 kötücülü birlikte hareket edecekler ve sanki bu da yetmiyormuş gibi Antares kraliyet yıldızının da tam üstünde olacaklar.
Antares yıldızı 9 derece Yay Burcu’nda yer almaktadır. Batının gözcüsü veya batının bekçisi olarak bilinir arkadaşlar. Antares yıldızı, Akrep Burcu’nun kalbi olarak da bilinir. Bu yıldızın anlamları ise şudur tam olarak; savaş, otorite kurmaya çalışmak, yıkıcılık, nükleer konular, yangınlar, ırkçılık, dini hoşgörü, insan hakları, büyük felaketlerle ilgilidir. Antares kraliyet yıldızının anlaşması ise şöyledir; koparıcı veya savaşçı değil, uzlaştırıcı ol, öfkene yenik düşme, düşersen al aşağı edilirsin. Antares yıldızı, öfkeyle ilgilidir. Öfke ile kalkan zararla oturur sözünü tam olarak bu yıldız ile ilişkilendirebiliriz. Eğer öfke yönetilebilirse büyük muazzam başarı, Kraliyet tahtına oturma (sembolik olarak) çok yükselmek ve başarı. Ve Antares yıldızı boyun ve gözlerle de ilgilidir, bunu da dipnot olarak geçmem gerekiyor.
Az öncede söylediğim gibi Antares yıldızı 9 derece Yay Burcu’nda tek başına şimdilik uslu uslu durmakta, ama şimdilik. Ağustosun sonunda astrolojinin iki kötücül sayılan Mars ve Satürn 9 derece Yay Burcu’nda kavuşacaklar ve birlikte hareket edecekler. Ağustosun 22’sinde bu iki kötücül Mars ve Satürn Antares’in tam üzerinde olacak arkadaşlar. Etkisi de 20-30 Ağustos arası olacak. Mars zaten başlı başına savaş demek. Satürn koşulların zorlanması, komuta etmek demek bir de üstüne Antares... Ağustosun son 10 günü bu yüzden biraz kritik arkadaşlar. Fakat her türlü terör faaliyetleri, aşırı davranışlar, patlamalar vs... için! Peki bu Antares yıldızı etkisi ile ne olabilir? Antares yıldızı boyun ve göz demek... Belki meclisten idam yasası geçebilir. Senaryo 1. Ya da dünyada birileri nükleer bir deneme yapabilir Mars/Satürn/Antares etkileşiminde. Bizimle alakası olması gerekmiyor illa. Senaryo 2. Antares yıldızı etkisi ile senaryo 3; insanları heyecanlandıracak bir takım toplumsal konular gündeme gelebilir. Antares etkileşimi ile senaryo 4; daha çok teyakkuzda olunması gerekebilir... Kışkırtıcı, provoke edici davranışlar söz konusu olabilir. Ya da beklenen, endişe edilen 2. dalga. Umarım birlikte ve beraberliğimiz hiçbir şekilde bozulmaz, huzur ve denge içinde bir ağustosun son haftasını geçiririz.