Yer altı, ölüler diyarının tanrısı Hades (Pluton) ve savaşların tanrısı Ares (Mars) hafta boyunca birlikte hareket edecekler. Kıyamet gibi bir hafta bekliyor bizleri. Bir tek bu durumu yumuşatacak Afrodit’in (Venüs) Yay Burcu’na geçişi. Ama ondan da çok bir şey beklememek gerek!

Mars ve Pluton kontakları her zaman çok zorludur. Fiziksel olarak oldukça güçlü olabilirsiniz. Seksapeliniz oldukça artar. Karizmatik ama saldırgan bir imaj sergileyebilirsiniz. Herhangi bir muhalefetle karşılaşırsanız, karşınızdakini her anlamda devirip geçebilecek güce sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendi çıkarlarınız ve arzularınız herkesinkilerden önce gelir. Kişilik çatışmalarına girebilirsiniz, şiddet olaylarına maruz kalabilirsiniz. Bu kadar uçlarda sonuçlar ortaya çıkması için elbette kişisel haritanızda başka göstergelerin de var olması beklenir. Ancak ne olursa olsun, baskı kurabilir, baskı görebilirsiniz. Her ne durumda olursanız olun, güçlü bir biçimde karşı koyma ve savaşma gücüne sahip olabilirsiniz. Mars Pluton kavuşumu oldukça güç içeren bir göksel görünüm olduğu için kavgalardan, çatışmalardan, güç ve kişilik savaşlarından uzak durmak gerekir.

Koç ve yükselen Koç;
Mars/Pluto/Uranüs arasında güçlü bir etkileşim olacak. Öncelikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç sahibi olacağınıza, terfi gibi bir niyetiniz var ise bu konuda destekleneceğinize, yöneticilerinizden güç alacağınıza işaret etmekte. İş konusunda yeterlilik ve sabır testinden geçebilirsiniz. Eğer istifa etmek ve de kendi işinizi kurmak gibi bir planınız var ise bu hafta tam anlamıyla biçilmiş kaftan sizin için. Fakat kariyerinizle ilgili konularda yönetemeyeceğiniz riskler almamanızda yarar var.

Boğa ve yükselen Boğa;
Eğer uzak diyarlara gitmek, yurt dışında bir yaşam kurmak gibi bir niyetiniz varsa bu hafta bu planlarınızı hayata sokmak için harika! Hukuksal anlamda bir durum oluşabilir ama endişe etmeyin hemen, olası hukuksal bir durumdaki bu rekabetle ilgili bir durum olabilir hemen gerekli güçlü yasal desteği yanınızda bulabileceksiniz. Üranüs’ün sert kontağı siz bunlarla uğraşırken özgüveninizi zedeleyici sinsi olumsuz mesajlar verebilir ama siz buna kulak asmayın çok fazla.

İkizler ve yükselen İkizler;
Maddi konularda ipin ucunu kaçırmamaya özen gösterin. Eğer birilerine hediye alacaksanız alacağınız hediyenin aşırı pahalı olmamasına özen gösterin, bütçenizi gereksiz yere zorlamayın. Sosyalleşeceğim diye kontrolsüz harcamalar yapabilirsiniz. Bu dönem birilerine yüklü miktarlarda borç vermek veya kefil olmak için pek uygun değil açıkçası. Para ile ilgili olası sorunları çözebileceksiniz.  Evlilik konuları gündeme gelebilir, yeni ortaklıklar başlayabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Ortaklaşa işlere girişmek için 10 numara bir hafta! Yaşamınızda rekabet ettiğiniz her alanda çok güçlü destekler bulabileceksiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda meydan okumaya her an açık, gereksiz yere risk almaya elverişli, patavatsız ve küstah davranabilirsiniz. Evet iş konuları hafiften sizin için bozucu olsa da, ikili ilişkiler konusunda bir o kadar harika destekler alabilecek, bu alanda güç kazanacaksınız. Hele ki ilişkiler/ortaklık alanında isteğiniz var ise rahatlıkla elde edeceksiniz.

Aslan ve yükselen Aslan;
Bu hafta yaşam şeklinizi, beslenme düzeninizi değiştirebilir veya profesyonel bir destek alabilirsiniz. Sanırım bu hafta diz, diş, deri kemik v.b. bir konu için doktor görüşmeniz, kontrolünüz olabilir. Her ihtimale karşı her türlü böcek sokmasına karşı da dikkat edin. İş konusunda üzerinizde muazzam bir basınç ve baskı hissedecek olsanız da yüksek motivasyon ve dayanıklılığınız sayesinde başarı elde edebileceksiniz. Aracınız yolda kalabilir, trafikte gereksiz yere agresifleşebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak;
Öncelikle aşk diyelim, sanırım bu sefer size aşk geliyor ama bu o kadar kolay olmayacak. Eğer özel hayatınıza ilişkin rekabete dayalı bir durum varsa, galibi rahatlıkla siz olabileceksiniz. Eğer çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa valla bu hafta var gücünüzle çalışın bu konuda. Bir de özel hayatınızda olan olası bir sorunu, sevginin gücü ile dönüştürebilir ve rahatlıkla çözebilirsiniz. Eğer işin yaratıcılık, sahne v.b. gibi bir iş ise, güçlü kişilerin desteği sayesinde güzel bir iş imkanı da yakalayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi;
Evinizde her türlü değişimi yapmak için harika bir hafta olacak. Hatta evinizin bir kısmını yıkıp yeniden yapılandırabilirsiniz, o derece! Aileniz içinde bir takım gizli konular gündeme gelebilir, aile içinde her ne kadar ilk etapta gergin bir ortam oluşacak olsa da kendinizi çok güçlü hissedecek, ikna gerektiren konularda  oldukça başarılı olabileceksiniz. İlişkiler alanında gereksiz bir muhalefet, enterasan isyana sevk edici durumlar söz konusu olabilir.

Akrep ve yükselen Akrep;
Bence bavulunuzu bir kenarda hazır tutsanız iyi edersiniz, tam anlamıyla seyahat dönemi başlamış olacak sizler için, irili ufaklı birçok seyahati organize edebilirsiniz bu birkaç hafta içinde. Eğer bir eğitim veya önemli bir yazı işiniz projeniz var ise bu hafta bunları hayata geçirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Amma velakin sağlığınız konusunda aynı deredece olumlu değilim açıkçası, ya bağışıklık sisteminiz sizi yarı yolda bırakıyor ya da tansiyonunuzun oynaklığı dengenizi biraz bozabilir.

Yay ve yükselen Yay;
Bu haftanın konusu para! Lütfen kullandığınız kredi kartlarınızı bir süreliğine yok edin, sanki içinizden gizli bir güç sürekli para harcamanız konusunda sinsi sinsi mesajlar verebilir! Bu hafta Venüs Yay Burcu’na geçiş yapacak ve 12 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Burcunuza seyahat edecek olan Venüs sizi adeta bir mıknatısa çevirebilir, insanları sempatik yaklaşımınız ve sevecenliğiniz ile kolayca etki altına alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde şans sizden yana olacak.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Mars/Pluto/Uranüs arasında güçlü bir etkileşim var. Bu etkileşim sizi ateş topuna çevirecek ve yerinizde kolay kolay duramayacaksınız. Cazibenizi popülerliğiniz ve libidonuzda inanılmaz bir artış söz konusu. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar için çok ama çok uygun bir hafta olacak. Hayatınıza bir nevi güç ve hız geliyor. Özellikle yeni bir iş açmak, yeni iş girişimleri konusunda sizin için çok destekleyici etkiler olacak. Bu hafta motivasyonunuz yüksek, krizleri kendi yararınıza dönüştürebileceksiniz.

Kova ve yükselen Kova;
Düşmanlıklar, size kötülük yapmak isteyenler, arkanızdan cesurca iş çevirenler, yalancılar, dolandırıcılar hepsi birleşmiş sanki hayatınızı içinden çıkılması zor bir alana çevirmeye çalışıyorlar. Bu etkileşimin olası en iyi tarafı, bilinçaltı ve psikoloji konusunda size gerçekten çok iyi gelecek profesyonel destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta neyi nasıl söylediğinize, kiminle ne konuştuğunuza çok dikkat edin, söyleyeceğiniz şeyler aleyhinize karşı kullanılabilir ve çok üzülebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık;
Öyle güçlü kişilerden öyle büyük destekler alacaksınız ki siz de buna şaşırıp kalacaksınız. Dostlarınız gerçek gücünü bu hafta gösterecek sizlere. Her türlü sorunda bir asker gibi hemen yardıma hazır olacaklar sizler için. Vallahi sizler adına ben bile çok sevindim! Amma velakin Uranüs’ün sert kontağı yüzünden para konularında bu hafta biraz har vurup harman savurma ihtimaliniz çok yüksek, beklenmedik plansız programsız ani bir ödeme, para çıkışı durumu söz konusu olabilir.

KOÇ BURCUNDAKi DOLUNAYLA BİRLiKTE NELER YAPABiLiRiZ?

Bugün sabah saatlerinde Koç Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Ve tüm hafta aslında bu Koç Burcu’ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Peki bu hafta neler yapmalıyız, nelere dikkat etmeliyiz bir göz atalım.
Dolunay Uranüsyen olacağı için isyankar olabiliriz. Ani ve koparıcı etkiler meydana gelebilir. Özellikle Koç/Terazi aksı ilişkiler ve ortaklıklar olduğu için, ilişkiler ve evlilikler ani bir şekilde isyan ederek sonlanabilir, ortaklıklar bozulabilir veya hiç umulmadık, sürpriz, akla gelmeyecek şekilde aşk ilişkileri veya ortaklıklar başlayabilir. Fakat bunların hepsi bir anda ortaya çıkan, plansız, programsız ve spontane gelişen durumlar olabilir.
Bu Dolunay bir amaç belirleyip o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok idealdir. İyimser, hevesli, coşkulu ve hayatımızda yeni bir takım başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardır. Lidersel özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak isteyebilir, bir takım konular için öncülük etmek isteyebiliriz. Aceleci, panik ve aşırı heyecanlı olabiliriz. Sabır mekanizmamız biraz sekteye uğrayabilir. Öfkemizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz. Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanların bu dolunay zamanı migrenleri daha çok azabilir. Özellikle tansiyon problemi olanların biraz daha dikkat etmelerinde fayda var. Bunun yanı sıra dil ve kulaklarda hassaslaşabilir. Panik atak gibi sorunlar oluşabilir. Yeni şeyler denemek, hayatımıza yenilikler katmak isteyebiliriz. Özgürleşme, daha rahat hareket etme isteğimiz daha da artabilir. Yeni fikirlere ve girişimlere açık oluruz. Koyacağımız hedeflere çok rahat bir şekilde ulaşabileceğiz. Ama unutmayın, hedef koymak burada kilit cümle! Hedefiniz var ise sırtınız yere gelmez. Yeni bireysel girişimlerinizin sonuçlarını olumlu bir şekilde toplayabileceksiniz. Yeni başlangıçlar, iş girişimleri, bireysel olarak yapacağınız her türlü aktivite için geçerlidir. Varsa çocuklarımızın sorunları ile yakından ilgilenmek, onların ihtiyaçlarını tespit etmek, çocuklarımızın veya bakmakla yükümlü olduğumuz çocuklarla ilgili gelecek planları yapmak için de harika bir dönem. Enerjiniz oldukça yüksek olacağı için spor ve egzersiz çalışmalarına başlamak için ideal bir zaman! İş ile ilgili bir proje başlatmak, yeni girişimlerde bulunmak, hedeflerinize doğru hızla harekete geçmek için harika bir konum. Ancak aşırı hırslı, agresif ve bencil bir tutum bir çuval inciri berbat edebilir.
Verimli bir dolunay haftası dilerim hepiniz için!