Jüpiter adalet, hukuk, felsefe, inançlar, uzun yolculuklar ve etik konuları temsil ettiği için Terazi Burcu’nda bir yıl boyunca hepimize genişleme ve fırsatlar yakalama şansı getirecek...

İlişkilerinizde, evliliğinizde, ortaklarınızla daha yüksek ideallere doğru bir açılım geliştirebilirsiniz, ilişkilerinize daha toleranslı, özverili ve uyumlu yaklaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Seçeneklerinizi daha iyi değerlendirip objektif kararlar alabilecek bakış açısı yakalayabilirsiniz. Evlilikler, ortaklıklar ve aşk ilişkileri için oldukça bereketli bir süreç olacak. İlişkilerde alma-verme dengenizi iyi kurarsanız, üstlendiğiniz rolleri hakkıyla yerine getirirseniz mutluluğu yakalama şansınız çok fazla olacaktır. Hepimiz daha yüksek beklentilerle ilişkiler kuracağız, kaliteli şeylere ve lüks eşyalarına ilgi artacak, estetik değerler, ambiyans, dekoratif unsurlar öne çıkacak, güzellik, kozmetik, moda ve sanatın her kolu oldukça olumlu bir biçimde bu transitin etkilerinden yararlanacak. Bu alanlarda iş kurmak veya kariyer yapmak için harika bir süreç olacak. Bunun yanı sıra hukuk, adalet sistemi, evlilik ile ilgili kanun ve düzenlemeler, sosyal adalet, sanat, tasarım, moda, halkla ilişkiler, edebiyat, diplomasi, arabuluculuk, eğlence yerleri, estetik ameliyatları  gibi alanlarda bu dönemde ele alınıp yeni düzenlemeler yapılabilir. Yabancı ülkelerle yeni birçok anlaşma veya diplomatik görüşmeler, barış görüşmeleri yapılabilir.

Koç ve yükselen Koç;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 7. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir.

Aslan ve yükselen Aslan;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzdeki bir yıl iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, web sitesi gibi kanallarla adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Leyleği havada görmüşçesine çok fazla seyahat edebilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 11. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük gibi işlerle ilgilenebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. İş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat ve olanağı beraberinde getirecektir. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet ve spor aktiviteleri hayatınıza girecek.

Başak ve yükselen Başak;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 2. evinize giren Jüpiter; finansal anlamda güven ihtiyacınızı arttırabilir. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zarar getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağı gayet iyi biliyorsunuz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 10. evinize giriş yapan Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız. Kendi işi olanlar işlerinde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. Bol bol seyahat edeceksiniz.

İkizler ve yükselen İkizler;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa eğer onun eğitim hayatıyla ilgili bir başarı, sizi sevindirecek gelişmeler de kapıda! Borsa gibi işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor, kalıcı eserler üretebileceğiniz bir süreç. Sağlığınıza dikkat.

Terazi ve yükselen Terazi;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. Size muhteşem haberlerim var fakat önce olası kötülerden bahsetmek istiyorum. Lakin burcunuzu okurken damağınızda hoş bir tat kalsın. Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pek de kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, iyimser, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Atacağınız her adım iyi olacaktır.

Kova ve yükselen Kova;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 9. evinize giriş yapacak olan Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz. Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır ve güçlü kişilerden iyi destekler alacaksınız.

Yengeç ve yükselen Yengeç;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. Aile içindeki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Belki de yaşadığınız muhiti, semti, hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz... Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır, bir yıl boyunca. Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Ailenizin kökleri, atalarınızla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 12. evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak, bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu fazla da abartmamalısınız.

Balık ve yükselen Balık;

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in, Terazi Burcu’ndaki 13 aylık seyahati başlıyor. 8. evinize giriş yapan Jüpiter; öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Bir süredir sizi rahatsız eden ruhsal veya fiziksek sorunlarınız varsa şayet, 13 aylık dönemde bunlardan kurtulmak için profesyonel destekler alabilirsiniz. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerde de artışlar meydana geliyor.

Muhalefet partilerinin yıldızı parlayabilir!

9 Eylül günü Jüpiter, Başak Burcu’ndaki seyrini sona erdirip yepyeni bir yolculuğa başlıyor, Terazi yolculuğu. Jüpiter’in, Başak Burcu’ndaki seyrinden öyle çok faydalanamadık. Zira Jüpiter, Başak Burcu’nda düşük pozisyondaydı. Ama Terazi’de öyle değil, kendi 3’lüsü dediğimiz bir yöneticiliğe sahip. Bu yüzden de bu sefer Jüpiter’in iyicil etkilerinden çok daha fazla fayda sağlayacağımızı düşünüyorum. Az-buz değil tam 13 ay Terazi Burcu’nda kalacak. Jüpiter, Türkiye haritasında 4. Eve geçiş yapmakta. 4. Ev toprakların güvenliği, halkın güvenliği, muhalefet, emlak piyasası, vatanseverlik, maden ocakları demektir.

ÖNLEMLER ARTIRILABİLİR

Jüpiter’in bu alana geçişi ile birlikte öncelikle muhalefetteki partilerin bir takım fırsat ve şans elde edeceğini, daha çok parlayacağına işaret etmekte. Ülkenin toprak güvenliği için, güvenlik önlemlerinin daha artırılacağını, toprakların koruma altında olacağını, vatanseverlik duygularının da aynı şekilde genişleyeceğine, büyüyeceğine işaret etmekte. Tabii diğer taraftan şunu da düşünmeden edemiyorum. Jüpiter, büyümek ve gelişmek demekse ve 4. Ev acaba bu geçiş sırasında topraklarımızda da bir genişleme olabilir mi acaba? Yaşayıp göreceğiz.
Sadece Türkiye haritasında Mars, Terazi Burcu’nda yer almakta. Mars, Terazi Burcu’nda zararlı pozisyondadır. Mars, her tetiklendiğinde güvenlikle ilgili konularda gerginlik, güvenlik açıkları, güvenlik zafiyetleri, muhalefet partilerinde istifalar, görevden ayrılmalar meydana gelmekte. Pek tabii Mars, terör, çatışma ve patlama olaylarına da işaret etmekte.

TEYAKKUZDA OLMALIYIZ

Jüpiter’in, Terazi Burcu’na girmesi ile Mars’ı tetikleyeceği tarihlerde, olası çatışmaların büyümesinin engellenmesi açısından teyakkuzda olmakta fayda var. Bu tarihler ise 13 Ekim (+/- 4 gün) ve 6 Kasım (+/- 5 gün). Jüpiter geçişinde sadece bu tarihleri riskli buluyorum. Tabii bu tarihlerde maden ocakları ile ilgili de kazalar söz konusu olabilir. Jüpiter, Terazi sürecinde, Türkiye’de emlak sektörü ile ilgili de daha kazançlı ve emlak /gayrimenkul sektörüne ilişkin yeni yasal düzenlemeler de yapılabilir.
Bu dönem tarım ve çiftçiliğe de daha çok önem verilebilir, toprakların verimliliklerini arttırmak, çiftçiyi, tarımla uğraşan kişileri motive ve mutlu edecek durumlar meydana gelebilir. Yeni Jüpiter seyahati hepimiz için hayırlı olsun...