Haftanın en önemli gökyüzü olayı, Aslan Burcu’ndaki yeni Ay olacak. Akabinde Mars yeniden Yay Burcu’na geçiş yapacak ve Venüs ise Başak Burcu’na geçiş yapacak... Oldukça hareketli bir hafta bizleri bekliyor

As­lan Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay ile bir­lik­te; Kalp ener­ji­si­nin yük­sek ol­du­ğu, iyim­ser, sev­gi do­lu ve sa­mi­mi baş­lan­gıç­lar ya­pa­bi­le­ce­ği­niz bir ye­ni Ay at­mos­fe­ri var. Ye­ni bir alış­kan­lık, ru­tin ve­ya ken­di­ni­zi ya­ra­tı­cı ama otan­tik bir tarz­da ifa­de ede­bi­le­ce­ği­niz, içi­niz­de­ki ço­cu­ğu or­ta­ya ko­ya­rak ha­yat­tan ke­yif al­ma­ya baş­la­ya­bi­le­ce­ği­niz ka­rar­lar ala­bi­lir­si­niz. Ki­şi­sel sti­li­ni­zi da­ha çar­pı­cı dik­kat çe­ki­ci ha­le ge­ti­re­cek de­ği­şi­mi ya­pa­bi­lir­si­niz. Da­ha faz­la ken­di­ne gü­ven­li ol­ma­yı ve be­ğe­nil­me­yi ar­zu ede­bi­lir­si­niz. Sev­di­ği­niz­le iliş­ki­ni­ze ye­ni bir can­lı­lık, he­ves ve tut­ku ka­ta­bi­lir­si­niz. Ye­ni bir aş­ka adım ata­bi­lir­si­niz. Ye­ni sos­yal bağ­lar, ar­ka­daş­lık­lar, ekip ça­lış­ma­la­rı baş­la­ta­bi­lir, ha­ya­tı­nı­zın zevk al­dı­ğı­nız yön­le­ri­ne da­ha faz­la eğil­me is­te­ği du­ya­bi­lir­si­niz. Eğ­len­ce, yi­ye­cek, içe­cek sek­tö­rü, ço­cuk­lar­la il­gi­li ça­lış­ma­lar, oyun, pi­yes, ti­yat­ro, de­fi­le, fu­ar, par­ti­ler ve ga­le­ri­ler gi­bi iş­le­rin açı­lış­la­rı­nı baş­lan­gıç­la­rı­nı bu ta­ri­he denk ge­ti­re­bi­lir­si­niz. Ye­ni Ay’­da Sa­türn baş­rol oy­na­ya­ca­ğı için, ha­ya­tı­mı­zı dü­ze­ne sok­mak, so­rum­lu­luk­la­rı­mı­zı ha­tır­la­mak, cid­di, so­mut so­nuç­lar ge­ti­re­cek adım­lar at­mak­ta önem­li ola­cak­tır. Ve Mar­s’­ta bu haf­ta Yay Bur­cu­’na ge­çiş ya­pı­yor. As­lın­da bu se­ne Mart-Ha­zi­ran ara­sı Mars za­ten Yay Bur­cu­’n­da idi, o dö­nem si­zi ha­re­ke­te ge­çi­ren, si­nir­len­di­ren, ak­tif ol­du­ğu­nuz, risk al­dı­ğı­nız ko­nu­la­rın üze­rin­den ye­ni­den bir geç­mek ge­re­ke­cek. Ve­nü­s’­ün­ de Ba­şak Bur­cu­’na ge­çi­şi ile der­len­mek, to­par­lan­mak, ken­di­ni­ze sağ­lık kon­tro­lü yap­tır­mak, vü­cut ba­kı­mı ve bes­len­me­ni­ze özen gös­ter­mek için ha­ri­ka bir sü­reç ola­cak­tır. Ev te­miz­li­ği, dü­zen­le­me­si, ba­kım ve ta­mi­rat­lar, da­ğı­nık­lık­lar­dan kur­tul­mak, işe ya­ra­maz şey­ler­den kur­tul­mak, vi­ta­min kü­rü yap­mak ve re­jim yap­mak, bu aralar deneyebileceğiniz bazı ak­ti­vi­te­ler­den­dir.

Koç ve yükselen Koç;
Aşk ve ya­ra­tı­cı­lık ge­rek­ti­ren ko­nu­lar­da şans­lı, sür­priz ge­liş­me­le­rin ola­ca­ğı et­ki­ler al­tın­da ola­cak­sı­nız. Fi­nan­sal an­lam­da da ge­nel ola­rak iyi ol­mak­la bir­lik­te, abar­tı­lı har­ca­ma­lar, yük­lü öde­me­ler yap­ma­nız ge­re­ke­bi­lir. Ben­ce ka­rar si­ze ait!  Eğer­ yal­nızsanız ruh­sal an­lam­da ol­duk­ça bil­gi­li bi­riy­le tanışma ihtimaliniz yüksek.

Boğa ve yükselen Boğa;
Ev-yu­va-ai­le-yer­le­şi­me iliş­kin ko­nu­la­r çok da­ha et­kin bir şe­kil­de ha­ya­tı­nız­da ola­cak. Duy­gu­sal an­lam­da özel­lik­le da­ha coş­ku­lu, abar­tı­lı dav­ra­nış­lar için­de ola­bi­lir, ola­sı olay­la­rı abart­ma eği­li­min­de ola­bi­lir­si­niz, bu­na bir par­ça dik­kat! İh­ti­ya­cınız olan bir elek­tro­ni­ği ala­bi­lir­si­niz. Evi­ni­zi al­mak için kre­di araş­tır­ma­sı içi­ne gi­re­bi­lirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler;
Sos­yal çev­re­niz­den ve ar­ka­daş­la­rı­nız­dan bek­len­me­dik des­tek­ler gö­re­bi­le­cek, fi­kir­le­ri­ni­zi çok da­ha ko­lay bir şe­kil­de ka­bul et­ti­re­bi­le­cek­si­niz. Tür­lü pro­je­ler zih­ni­niz­de can­lan­ma­ya baş­la­ya­cak. Bir ta­kım fır­sat ve şans­lar­la, tek­lif­ler­le kar­şı­la­şa­bi­lir­si­niz fa­kat bu tek­lif­ler de­ğer­len­di­ril­me­ye mü­sa­it ol­gun­luk­ta ol­ma­ya­bi­lir şu an.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Bu ye­ni ay ha­ri­ka et­ki­le­re sa­hip. Gü­zel he­di­ye­ler ala­bi­lir­si­niz, çok is­te­di­ği­niz bir eş­yaya sa­hip ola­bi­lir­si­niz. Ye­ni bir iş tek­li­fi ile kar­şı­la­şa­bi­lir, fi­nan­sal an­lam­da ye­ni ka­zanç ka­pı­la­rı ile kar­şı­la­şa­bi­lir­si­niz. Ar­ka­daş­la­rı­nız ile bir ara­ya ge­le­bi­lir, bir kut­la­ma, or­ga­ni­zas­yon, et­kin­li­ğe ka­tı­la­bi­lir­si­niz. Abar­tı­lı har­ca­ma­lardan kaçının.

Aslan ve yükselen Aslan;
Haf­ta­ya As­lan Bur­cu­’n­da­ki ye­ni ay ile baş­lı­yo­ruz ar­ka­daş­lar. Ka­ri­ye­ri­ni­zi il­gi­len­di­ren ko­nu­lar­da şans­lı et­ki­ler al­tın­da ola­cak­sı­nız. Yal­nız olan­lar, ha­ya­tı­nı­za ye­ni bi­ri­ni al­mak için ha­zır­lık­lı ola­bi­lir­ler. Si­ze, ke­yif, mut­lu­luk ve­re­cek ye­ni adım­lar ata­cak­sı­nız. Bu ye­ni Ay bü­yü­me­ni­zi sağ­la­ya­cak ko­şul­la­rı gün­de­me ge­ti­re­bi­le­cek­tir.

Başak ve yükselen Başak;
Bu ye­ni ay et­ki­si ile ar­ka­nız­dan dö­nen tür­lü do­lap­lar, de­di­ko­du­lar hep­si or­ta­ya çık­ma­ya baş­lı­yor, bu tam da ki­min dost ki­min düş­man ol­du­ğu­nu an­la­ma­nı­zı sağ­la­ya­cak. Ha­ya­tı­nız­la il­gi­li bir ta­kım ge­liş­me­ler üze­rin­de söz sa­hi­bi ol­ma­nız zor ola­bi­lir. Se­ya­hat­ler, ya­ban­cı­lar­la il­gi­li ko­nu­lar­da da bir ta­kım ge­liş­me­ler ya­şa­ya­bi­lirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi;
Sos­yal çev­re­niz­den ve ar­ka­daş­la­rı­nız­dan tür­lü aşk tek­lif­le­ri ala­bi­lir­si­niz, bu­nun ya­nı sı­ra çöp­ça­tan­lık için so­yu­na­bi­lir, ar­ka­daş­la­rı­nı­zın ara­sı­nı ya­pa­bi­lir­si­niz. Küs olan ar­ka­daş­la­rı­nız­la ba­rış­mak için ha­ri­ka bir za­man. Fakat fi­nan­sal an­lam­da har­ca­ma­lar bek­le­ne­nin üze­rin­de ar­ta­bi­lir, dik­kat­li ol­mak­ta ya­rar var.

Akrep ve yükselen Akrep;
Bu ye­ni ay­da iş ve ka­ri­yer ko­nu­la­rın­da şans­lı bir sü­reç, ye­ni iş tek­lif­le­ri, pro­je­ler gün­de­me ge­le­bi­lir. Fa­kat bu ye­ni ay da­ha çok iki­li iliş­ki­ler ve or­tak­lık­lar­la il­gi­li ko­nu­lar­da da siz­le­re des­tek­le­yi­ci et­ki­le­ri ola­cak. Fa­kat mi­nik bir uya­rı; iliş­ki­le­ri­niz­de kap­ris sizi zor du­ru­ma so­ka­bi­lir. Şansınızı zorlayabilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay;
Hu­kuk­sal ko­nu­lar, eği­tim, se­ya­hat­ler, uzak ak­ra­ba­lar ve ta­nı­dık sa­yı­la­bi­le­cek ar­ka­daş­la­rı­nız­la il­gi­li ko­nu­lar­da sü­per se­vin­di­ri­ci ge­liş­me­ler ya­şa­na­bi­lir. Ulus­la­ra­ra­sı bir fir­ma ile gö­rüş­me­ye gi­de­bi­lir­si­niz ve­ya iş ile il­gi­li si­ze ke­yif ve­re­cek bir ta­kım se­ya­hat­ler­ gün­de­me ge­le­bi­lir. Ta­ti­le çık­ma­dan ön­ce son kon­trol­le­ri­ni­zi dik­kat­li ya­pın.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Fi­nan­sal an­lam­da cid­di bir iyi­leş­me sü­re­ci­ne gi­re­bi­lir, pa­ra ka­za­na­bi­le­ce­ği­niz ko­şul­lar­la kar­şı­la­şa­bi­lir­si­niz. Ço­cuk sa­hi­bi olan­lar, on­la­rın ha­ya­tı­na iliş­kin ko­nu­lar­da gü­zel se­vin­di­ri­ci ge­liş­me­ler ya­şa­ya­bi­lir­ler. Ama ön­ce bu ye­ni ay siz­le­ri fi­nan­sal an­lam­da et­ki­le­ye­cek­tir. Bek­len­me­dik, sür­priz ge­liş­me­le­re kar­şı ha­zır­lık­lı olun.

Kova ve yükselen Kova;
Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evde dekoratif değişiklikler, hatta alım-satım ile ilgili konular olabilir. Yeni ay zamanı evleneceğiniz kişiyle tanışabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık;
Si­ze ke­yif ve mut­lu­luk ve­re­cek bir se­ya­ha­te çı­ka­bi­lir, ya­kın çev­re­niz­den sür­priz gü­zel ha­ber­ler ala­bi­lir­si­niz. Fi­nan­sal an­lam­da ka­zanç sağ­la­ya­cak pro­je tek­lif­le­ri ge­le­bi­lir. Sağ­lık ko­nu­sun­da ön­ce­lik­le ken­di­ni­ze çe­ki dü­zen ve­re­bi­lir­si­niz. Di­ye­te baş­la­mak için pro­fes­yo­nel an­lam­da bir des­tek ala­bi­lir­si­niz. Şansınız açılıyor.

DARBE GiRiŞiMLERi VE ASTROLOJiK GÖSTERGELER

15 Temmuz gecesi Türkiye’de birçok dinamiği değiştiren, toplumu hem terörize hem travmatize eden ve çok şükür ki başarısız olan bir darbe girişimi meydana geldi. Toplum olarak bir şekilde yaralarımızı sarmaya çalışıyor ve daha da önemlisi siyaset üstü bir bilinçle birlik olmaya çalışıyoruz.
Türkiye’de ilk darbe girişimi değildi bu, 60, 71, 80, 97, 2007 ve en sonuncusu 2016 15 Temmuz. Tabii ki ben mesleğim gereği istatistiki bilgi olsun diye meydana gelen her olayın arka planında ki astrolojik göstergeleri inceliyorum. Türkiye’de şu ana kadar kalkışılan darbe girişimlerinin hepsini inceledim. Karşıma oldukça enteresan bir tablo çıktı. Çıkan tablo ise şu;
27 Mayıs 1960 darbesi senesi; tutulmalar sırayla; Başak Burcu’nda Ay Tutulması -Koç Burcu’nda Güneş Tutulması -Balık Burcu’nda Ay Tutulması -Başak Burcu’nda Güneş Tutulması.
12 Mart 1971 darbesi; Tutulmalar sırayla; Aslan Burcu’nda Ay Tutulması - Balık Burcu’nda Güneş Tutulması - Yengeç Burcu’nda Güneş Tutulması - Kova Burcu’nda Ay Tutulması- Balık Burcu’nda Ay Tutulması.
12 Eylül 1980 darbesi; Tutulmalar sırayla; Kova Burcu’nda Güneş Tutulması - Başak Burcu’nda Ay Tutulması - Kova Burcu’nda Ay Tutulması - Aslan Burcu’nda Güneş Tutulması- Balık Burcu’nda Ay Tutulması
28 Şubat 1997; Tutulmalar sırayla; Balık Burcu’nda Güneş Tutulması - Terazi Burcu’nda Ay Tutulması - Başak Burcu’nda Güneş Tutulması - Balık Burcu’nda Ay Tutulması.
2007 Nisan Tutulmaları; Başak Burcu’nda Ay Tutulması - Balık Burcu’nda Güneş Tutulması - Balık Burcu’nda Ay Tutulması - Başak Burcu’nda Güneş Tutulması.
Ve geldik 2016 senesine... Bu seneki tutulmalar ise şöyle; Balık Burcu’nda Güneş Tutulması - Terazi Burcu’nda Ay Tutulması - Başak Burcu’nda Güneş Tutulması- Balık Burcu’nda Ay Tutulması.
Tutulmalar, gerçekleşen senenin renginin nasıl olacağını, senenin genel çerçevesini, yılın gerçekleşmesi muhtemel olayların genel tablosunu verirler. Yukarıdaki istatistikten anlayacağınız üzere ülkemize Balık Burcu’ndaki Güneş ve Ay tutulmaları her defasında bir darbe -muhtıra konularını gündeme getirmiş. Kısacası Balık sembolizmi bu ülkeye pek yaramıyor açıkçası. Tabii ki Balık Burcu Türkiye haritasında MC dediğimiz yani tepe noktası bir diğer anlamı ile yöneticileri temsil eden bölgeye işaret etmekte. Balık Burcu’ndaki tutulmalar bu yüzden ülke yönetimine yönelik bir girişim -hareket durumunu göstermekte.
Şimdi ise asıl konu şu, Eylül ayında Balık Burcu’nda bir Ay Tutulması meydana gelecek. Umuyorum ki gerçekleşen çok şükür ki başarısız olan darbe girişimi bu eylüldeki tutulmanın etkisi idi ve bitmiş -geçmiş olsun. Eğer ki öyle değil ise, eylül ayı Balık Burcu’ndaki Ay Tutulması belki de endişelenilen, beklenen 2. bir dalgaya işaret edebilir. Umarım böyle bir durum olmaz bekleyip göreceğiz.