Bu hafta ilişkileri, aşkı, sevgiyi, güzelliği sembolize eden Venüs İkizler Burcu’na giriş yapacak ve 18 Haziran’a kadar burada seyahat edecek. Bu dönem ilişkilerimizde özgürlük ve rahat hareket etme isteği artacaktır. Çevremizdeki insanların fiziksel görüntülerinden çok zeka kaliteleri gözümüze çarpacak hatta belki zekalarına aşık olacağımız kimselerle bir araya geleceğiz

Daha dışa dönük, sosyal, hareketli bir zamandan geçeceğiz. Bu dönemde ilişkiler açısından değişken bir ruh haline sahip olabiliriz, kararlarımız çabucak değişebilir. Bir beğendiğimizi ertesi gün aynı duygu yoğunluğu ile beğenmeyebiliriz. Birini tanımaya başladığımız andan itibaren hemen yeni birisine geçebiliriz veya aynı anda 2 kişi de ilgimizi çekebilir. İlişkilerde derinlik pek olmaz bu süreçte. İlişkiler arenasında sorumluluk duygusundan en çok kaçınıldığı dönemdir. Bu yüzden evlilik gibi sorumluluk getirici işler için girişimlerde bulunmamakta yarar var. Bu dönem yeni insanlarla tanışmak, sosyalleşmek daha cazip gelir, her türlü sosyal etkinliğe katılım oranımız artabilir. Bu dönem özellikle ellerimize, kollarımıza, tırnaklarımıza bakımlar yaptırmak için uygundur. Genç görünmek için uygulamalar yaptırabilir, gençleştirici bakım ürünleri, serumları daha fazla kullanabiliriz.

Koç ve yükselen Koç;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu, birbirinden keyifli seyahatleri beraberinde getirebilecektir size! Yakın çevrenizle daha sıcak ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilecek. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular olacağına işaret etmekte. Mars geri harekette olduğu için aslında 5 Ocak ile 7 Mart arasında enerjinizi sarf ettiğiniz konuların üzerinden yeniden geçmek zorunda kalacağınıza işaret etmekte.

Boğa ve yükselen Boğa;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için para demek aslında, daha çok kazanabileceğiniz, kazançlarınızın artacağı güzel bir sürece giriş yapıyorsunuz. Fikirlerden para kazanabilirsiniz. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte. Mars geri harekette olduğu için aslında 5 Ocak ile 7 Mart arasında enerjinizi sarf ettiğiniz konuların üzerinden yeniden geçmek zorunda kalacağınıza işaret etmekte.

İkizler ve yükselen İkizler;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Fiziksel olarak daha güzel görünmek için uzun çaplı oluşumlar içine girebilirsiniz. Bunun yanı sıra aşkı kendinize daha hızlı bir şekilde çekebileceksiniz, yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, çalışma ortamı, proje üretme üzerine olacaktır. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuların üzerinden yeniden geçebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs yaşamınızın pekte görünür olmayan bir noktasına giriş yapıyor, 12. evinize. Kıskançlıklar, olayların büyütülmesi, bir ilişki içindeyken bile kendini yalnız hissetme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönüyor ve 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak.  Gücünüzün aşk, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuların üzerinden geçebilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızdan daha çok yarar ve destek görebileceksiniz. Yeni çevreler ve ortamlar içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu süreçte arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuları yeniden görüşebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda harika etkiler yaratacak, parlak fikirlerinizle göz doldurabileceksiniz. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında enerjinizi sarf ettiğiniz konuların üzerinden yine geçebilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Size şehir içi veya dışı birçok yolculuğu beraberinde getirecektir. Önemli kişilerden destek alabileceksiniz. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden dönüyor ve 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü yönlendireceğiniz alanın, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar getirecektir. Maddi olarak tuttuğunuzu koparttığınız dönemde olacaksınız. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuların üzerinden yeniden geçebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi olarak daha güçlenmeye başlayacak ve rahat para kazanmaya başlayabileceksiniz. Bu dönemde şirket kurabilir, kredi çekebilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda krizler söz konusu. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönüyor ve 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Çaba sarf edeceğiniz alanın kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuların üzerinden yeniden geçebilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler arenasında etki edecek, özellikle bekârlar, yalnızlar yeni özel ilişkilere hazır olun! Yeni kazanç getirecek ortaklık teklifleri de gelebilir. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinçaltı, sağlık üzerine olacağına işaret etmekte. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında enerjinizi sarf ettiğiniz konuların üzerinden yeniden geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceğinize işaret ediyor, bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Bu süreç içinde yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir sık sık. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na geri dönüyor ve 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz alanın sosyal ilişkilerle ilgili konular olacağına işaret etmekte. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuları yine görüşebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlerin aşk sezonu açılmış olacak. Keza cinsel anlamda da oldukça güçlü bir süreçte olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sizlerle olacak. Medya, oyunculuk işleri ile ilgilenenler güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Mars da geri hareket edip Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak. Gücünüzü yönlendireceğiniz alan iş ve kariyer konularında olacak. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuların üzerinden yine geçebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık;
Bu hafta Venüs, İkizler Burcu’na geçiş yapacak ve 18 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizi güzelleştirebilir, sık sık misafir ağırlayabilirsiniz. Taşınmak için de ideal zaman olacaktır. Aile içinde barış ve huzur havası esmeye başlayacak. Bu hafta Mars da geri hareket ederek Akrep Burcu’na yeniden geri dönerek 2 Ağustos’a kadar bu burçta kalacak.  Gücünüzü yönlendireceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, akademik eğitim, ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Mars geri harekette olduğundan 5 Ocak ile 7 Mart arasında bazı konuların üzerinden yeniden geçebilirsiniz.

Kadınlara yönelik saldırılar...


Mars, 15 Nisan’dan beri Yay Burcu’nda geri harekette ve bu geri gidiş hali 1 Temmuz’a kadar devam edecek. Eğer bir süredir yataktan kalkamıyor, yaşam enerjinizde hissedilir bir düşüş hissediyor ve motivasyonunuzu çabucak kaybediyorsanız korkmayın, hepsi Mars’tan! Tabii Mars, Yay Burcu’nda geri hareket ederken bu hafta itibarıyla de o kadar gerileyecek ki yeniden AKREP burcunda geçiş yapacak. İşte bu kısım biraz fena açıkçası.
Mars en son 4 Ocak ile 6 Mar6 arası Akrep Burcu’nda seyahat etmişti. Yeniden geri giderek Akrep Burcu’na gelmesi ile bu tarihler arasını hem kişisel olarak, hem de ülke bazında bazı olayların yeniden tekrarına sebebiyet verecektir. Bu yazıyı okuduktan sonra bir durun ve düşünün; bu tarihler arası enerjinizi hangi alanlara yönlendirdiniz, hangi konular yaşamınızın stres kaynağı haline gelmişti, hangi konular için mücadele verdiniz, hangi temalar hayatınızda ön plandaydı, gücünüzü-kuvvetinizi hangi konular için harcadınız, hangi konular için stres yaptınız ve siniriniz bozuldu? İşte yeniden aynı temaların, aynı konuların üzerinden yeniden bir geçmeniz gerekecek. Aslında gözden kaçırdıklarınızı düzeltmek için harika bir fırsat ama dikkat edin bu sefer sinirlenmeyin.
Akrep Burcu astrolojide; gizli ve derinde saklı kalan her türlü konu, en derine nüfuz etme, sırları dışarı çıkarmayan, her şeyi büyük bir gizlilik içinde yürütme, kıskançlık, tutku, seksüel konular, cinsellik, libido enerjisi, ölüm, ölüm ve yeniden diriliş, arındırma, güce ulaşma, güç sahibi olmak için var güçle çalışmak, çürüme, yozlaşma, araştırmak, dedektiflik, casusluk, psikoterapi, psikoloji, yer altı, madenler, cinselliğin zarar verici boyutu, tecavüz, tacizler, ruhsal boyutta güç kazanmak, büyü, yeraltı kaynakları, petroller, levazımatçılar, ya hep-ya hiç davranış modeli, takıntı, entrika, manipülasyon, kontrol, güç savaşları, krizler, cinsel organlar, üreme, yumurtalıklar ve cinsel hastalıkları ifade eder. Mars’ta Akrep Burcu’ndayken bu temalar stres, mücadele, sıkıntı yaratabilecek şekilde yeniden gündeme gelebilecektir.
Pek tabii cinsellikle ilgili konular, taciz, tecavüz vakalarında artış, kadınlara yönelik çirkin saldırılar söz konusu. Sözde ahlak bekçileri yine işbaşında bekliyor olacaktır ne yazık ki...
Aslında beni endişelendiren nokta, Meclis’ten kadınlarla ilgili konularda özellikle “Boşanma Komisyonu” adı altında kadınları iyice ikinci hatta üçüncü plana iten maddeler umarım Meclis oylamalarında geçip bir yasaya dönüştürülmez... Tecavüzcünle evlendirilip 5 yıl gözetim altında kalmak gibi mesela...