Bu hafta gökyüzünde gayet iyicil etkiler var. Güneş’in Pluton ile kuracağı olumlu kontak güç kazanmamıza yardım ederken, Güneş’in Jüpiter ile kuracağı kontak fırsat ve şanslarla karşılaşmamıza vesile olacak. Ve en önemlisi Boğa Burcu’nda ki yeni ay ile parasal sorunlarımızı çözebileceğiz. 
Güneş-Jüpiter kontağı ile uyum, denge ve iyi duygular içinde olabileceğiz. Kendiniz için iyi bir şeyler yapabileceğiniz bir süreçtir. Tembellik edebilirsiniz, hayatın tadını çıkarabilirsiniz, yolculuğa da çıkabilirsiniz. Hayatınıza dair düşünebilir, neler başardığınızı ve neler başarmak istediğinizi planlayabilirsiniz. Şans, eğer pozitif anlamda hayatınıza çıkan fırsatları zamanında değerlendirmişseniz, karşınıza çıkabilir ya da şans yaratabileceğiniz fırsatlar fark edebilirsiniz. Güneş/Pluto kontağı sayesinde, güçlü ve statü sahibi kişilerden harika destekler alırken, iş konusunda ise krizleri fırsata çevirebileceksiniz. Özellikle kariyer konusunda güç kazanabileceksiniz. Bu yeni Ay maddi planlarımızı, bütçemizi, projelerimizin dayanacağı maddi koşulları gözden geçirmemiz için güzel bir fırsat olacak. Temel anlamda, güvenlik arayışı içinde olacağız ve kendimizi bazen karmaşa içinden çıkma ve rahat ettiğimiz alanlara kaçma eğilimi içinde hissedeceğiz. Kısacası Boğa Burcu’nun tembelliğe yatkın ve rahatına düşkün doğası, biraz durup, yorgunluk atmak isteyeceğimiz bir ruh hali yaratabilir. 

Koç ve yükselen Koç;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Kişisel girişimleriniz hızla yol almalı. Kariyer başarısı gibi etkilerin yanı sıra eğer ki, yalnızsanız aşk konusunda da 5 yıldızlı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Biraz şımarık davranmanızda olası ama problem yok, zaman zaman şımarmak sizin de hakkınız. Keza hamile kalmak, çocuk yapmaya karar vermek gibi durumlar da söz konusu olabilir. Eskiden hoşlandığınız ama size pas vermeyen biri ile bu hafta yollarınız kesişebilir. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  2. Evinizde finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. İş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. 

Boğa ve yükselen Boğa;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Hem parasal konular, kazançlar, hem yeni projeler, yeni müşteriler, iş sayesinde gelebilecek övgüler, güzel gelişmelere işaret etmekte. Bu alanlarda problemleriniz var ise, bu hafta  su gibi akacak işleriniz. Atacağınız adımlar kazançlarınızı olumlu anlamda etkileyecektir. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  Bu yeni Ay zamanı, istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, finansal anlamda kazançlarınızı artırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta uluslararası ilişkiler, araştırma gerektiren konularla  ilgili güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli hafta olacak.

İkizler ve yükselen İkizler;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Hem ev, aile, yerleşim, taşınmaz mallar konusunda, hem de sağlık, psikolojik sağlık, bilinçaltı, hayatı ve evreni anlama, ruhsal çalışmalar, sağlıkla ile ilgili konularda harika fırsat ve şanslar sunacaktır. Sizi ruhsal anlamda değiştirecek çalışmalar içine girebilirsiniz. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  Gizlilik içinde hareket etmek isteyebilir, planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Bu yeni Ay zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. İletişim, seyahatler, arkadaşlıklar, sosyal çevre ilişkileri konusunda birtakım fırsat ve şanslar elde edebileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan büyük fayda görebilir, size çok iyi gelecek sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olduğunu da unutmayım ve acele kararlar vermeyin. Ve Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var. Bu yeni Ay sizlerin 11. evinizde olacak, arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Bu etkileşim size; hem kariyer, hem de para anlamında harika kapıların açılacağına işaret etmekte... Bu hafta hem maddi, hem de kariyerinizi ilgilendiren konularda karşınıza çıkacak olan teklifleri iyi değerlendirin, önümüzdeki seneye kadar bir daha böyle bir etkileşim olmayacak zira. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net ortaya koyabilirler. Kariyer konusunda yeni başlangıçlar, atılımlar söz konusu. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile de bu yapılan mücadelelerin artık sonuçlarını almak anlamına gelmektedir. 

Başak ve yükselen Başak;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Hem kişisel girişim ve çabalarınızın karşılığını alabileceğinize, hem yayıncılık, hukuksal konular, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerde şansınızın yaver gitmesine, hem de kariyer anlamında güzel fırsatlar ve kontaklar elde etmenize, ticaretten yana şansa işaret etmekte. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var. 9. evinizde meydana gelecek olan bu yeni Ay,  yurtdışı ile ilgili işler, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile de özellikle son 2 aydır aksayan tüm işleriniz süper bir şekilde hız kazanmaya başlayacak.

Terazi ve yükselen Terazi;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Gizlilik içinde yürüttüğünüz tüm işleriniz olumlu sonuçlanacak, burs bulabilir, borçlarınızı ödeme konusunda kolaylıklar yakalayabilirsiniz. Keza sağlıkla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olabilecek. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var. 8. evinizde meydana gelecek bu yeni Ay zamanı, özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz.   

Akrep ve yükselen Akrep;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Hem dostluklarınız, hem de ortak işler ve destek beklediğiniz konularda harika destekler alabileceğinize işaret etmekte. İlişkisel anlamda da partnerinizle aranızda olası sorunlar varsa çözebilirsiniz. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  7. evinizde meydana gelecek olan bu yeni Ay; yeni  sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu yeni Ay zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Güneş- Pluto etkileşimi ile büyük önemli anlaşmalar, imza gerektiren konular, el sıkışmaları yapabilirsiniz. Ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. 

Yay ve yükselen Yay;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Hem iş ortamınızda süre gelen işinizde, hem sağlığınızı ilgilendiren konularda, hem işinizle ilgili son zamanların belki de en bereketli ve en şanslı haftasında olacaksınız. Terfi alabilir, ödül alabilir kısacası iş anlamında şahane bir hafta sizleri bekliyor. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  İş ve çalışma ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu yeni Ay, yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Eğer iş arıyor iseniz bu yeni Ay ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile de iş, mesleki konular ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. 

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Uluslararası işler, projeler, hukuksal konular hem de aşk, çocuklarla ilgili konularda süper şans ve fırsatlar söz konusu. Bu saydığım tüm alanlarda atacağınız her adımın destekleneceği fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ya da eskiden kaçırdığınız, sizin için önemli bir fırsat yeniden önünüze düşebilir. Ammavelakin siz yine de Merkür retrosunu unutmadan atın adımlarınızı. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var. Yalnız olanlar gözlerini dört açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile de eğitim, yayıncılık, yurtdışı ile ilgili işlerde fırsat elde edebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Ev almak, kredi çekmek, aile içinde birinin rahatsızlığının giderilmesi, kiraya çıkmak, ev bulmak, nafaka bağlatmak, ortak işlerden elde edilen gelirlerin artması gibi durumlar söz konusu. Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  4. evinizde oluşacak olan yeni Ay, aile, yer değiştirme, taşınma ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir veya sizler ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile de; gayrimenkul alım-satım konuları ile ilgili güzel fırsat ve şanslar elde edebilir, ailenizden harika destekler görebilirsiniz. 

Balık ve yükselen Balık;

Bu hafta Güneş ile Jüpiter’in harika bir kontağı olacak. Bu etkileşim eğitim, yayıncılık, imza gerektiren konular, ortaklık, evlilik, ilişkiler konusunda yaşamınızda fırsatlar sunmasına, yolunuzu açmaya, olumlu anlamda yeni gelişmelere işaret etmekte. Ve Bu hafta Boğa Burcu’nda yeni Ay var.  İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yine bu yeni ay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile de önemli imzalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazılarınız için evlilik yolunda atılan adım ya da ortaklık cinsinden sözleşme imzaları olabilir.

Parasal konular gündemde olacak


Merhaba arkadaşlar; 6 Mayıs Cuma akşamı saat 22.00 civarında Boğa Burcu’nun 16. Derecesinde yeni Ay meydana gelecek. Bu yeni Ay süreci, ortalama olarak 10 gün kadar etkili olacaktır. Yeni Ay’ın Türkiye üzerindeki etkilerinin şöyle olmasını bekleyebiliriz:  Yeni Ay’lar genel olarak yeni bir şeylere başlamak için adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak, hayatımızda yeniliklere yer açmak için destekleyicidirler. Bu yeni Ay, Türkiye haritasında, 11. Evine denk düşmektedir. Dünya astrolojisine göre 11. Ev borsa, kâr, işletme, emtia borsası, kanun yapıcılar, şehir meclisi, insanların isteği, parlamento,  ulusal servet, siyasi partiler, toplumsal gruplar, borsa ve hazine demektir.  Demek ki, bu yeni Ay ülkenin daha çok para ile ilişkilerine etki edecek parasal konular gündemde olacak. 


KADINLAR ÖN PLANDA OLACAK


Yeni ayda Hamal ve Shedir yıldızının etkin olması, kadınlardan dolayı zarar görme, kadın suçlular, kadınlarla ilgili konuların toplumun genelinde tepki-reaksiyon yaratacak bir durumun meydana gelmesi demektir. Geçtiğimiz gün Bursa Kapalı Çarşı’da kendini patlatan kişinin kadın çıkması özellikle kadın suçlular için bir örnektir. Yine siyasette kadınların yapacağı açıklamalar gündemde olacaktır. 

Merkür’ün bu yeni ay sürecinde geri harekette olması, şu dönem ekonomik anlamda alınan kararların, atılacak adımların ya geçici olduğunu, ya gerçekçi olmadığını ya da işe yarayamayacağına işaret etmekte. Ekonomik alanda alınan kararlar yeniden revize edilir. 

Özellikle Merkür de geri harekette olduğu için, bankaların işletim sistemlerinde, çalışma düzenlerinde bir takım arızalar, sorunlar söz konusu olabilir.