Bu hafta Balık Burcu’nda “Güneş Tutulması” meydana gelecek. Bu tutulma 2 yönden çok önemli. Tutulma zamanı hem “Şiron” asteroidi etkin olacak hem de tutulma zamanı gökyüzünde değişken burçlarda “T-Kare” özel açı kalıbı etkin olacak

Şiron astrolojide “Yaralı Şifacı” olarak geçer. Hayatın bizi en çok yaraladığı, ruhsal olarak bizi zorlayan, travmalarımız, acılarımız demektir. Bu tutulma her şeyden önce, yaralarımızın, travmalarımızın farkına varmak, kendimizi iyileştirmek ve hayatın bizi kurban rolüne sürüklediği konulardan uzaklaşmak açısından bir farkındalık yaratacaktır. Belki de ruhsal sorunlarımız için profesyonel destekler alacağız, terapilere gideceğiz, bilinçaltımızdaki esas konuları bilinç üstüne çıkaracağız. Bu tutulmada kısacası, biraz kendinize yatırım yapın arkadaşlar. Gökyüzünde meydana gelecek değişken burçlardaki T-Kare açı kalıbı da, koşulların ve şartların çok değişken olduğuna, fikirlerin, kararların hızla değişebileceğine işaret etmekte. Değişen koşullara adapte olmaya bakın.

Koç ve yükselen Koç;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 12. evinde olacak. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu dönem bilinçaltınızın derinliklerinde kalan bir takım korkular, endişeler gibi konular için uzman birinden destek almak, ruhunuza iyi gelecek, ruhunuzu yumuşatacak teknikler uygulamak için de muhteşem aslında. Özellikle ayakla ilgili sağlık sorunlarına dikkat edin.

Boğa ve yükselen Boğa;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 11. evinde meydana gelecek. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Bu tutulma aslında biraz da kim dost, kim düşman bunun çok netleştirecektir hayatınızda. Artık kimlere değer vermelisiniz, bunları iyi belirleyin.

İkizler ve yükselen İkizler;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 10. evinde meydana gelecek. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ortağınızın veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Tutulma zamanında Şiron asteroidi etkin olacak, Şironun olduğu yerde yaralanma ve tedavi etme çabası vardır. Kariyer konularında kafanız biraz karışabilir, gerçekte ne yapmak istiyorsunuz, hedefiniz nedir, ne olmak istiyorsunuz, hangi pozisyonda olmak istiyorsunuz iyi düşünün.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Haftanın geneli Balık Burcu’nda ki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 9. evinde meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Hukuksal konularda desteğe ihtiyacınız olur ise, rahatlıkla destek bulabilecek, olası bir sorunu hızlı çözeceksiniz.

Aslan ve yükselen Aslan;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 8. evinde meydana gelecek. Finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Bu tutulma size ihtiyacınız olan finansal kaynağı, hayatınızın dinamikleri nasıl ise o şekilde getirecektir. Öğrenci iseniz burs olabilir, davalarınız var ise nafaka veya tazminat şeklinde olabilir, kredi arayışı içindeyseniz krediniz onaylanabilir, borç arayışınız var ise buna rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Eğer ki yatırım planlarınız varsa bu tutulma zamanı sizden yana.

Başak ve yükselen Başak;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek.  Bu tutulma sizlerin 7. evinde meydana gelecek. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Tutulma Şiron asteroidi etkili olacağından, ortaklı veya ilişkilerdeki korkularınız, sizi yaralayan koşullar her ne ise bunların da üzerine gidebilirsiniz. Ya da eşiniz veya ortağınız kendini ruhsal/psikolojik anlamda iyi hissetmeyebilir ve bunları size yansıtabilir. Önleminizi alın.

Terazi ve yükselen Terazi;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 6. evinde meydana gelecek. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir. Bu yüzden sağlığınıza dikkat edin. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulma ile birlikte hayatınızı yeniden programlamak, yaşam kalitenizi artırmak için girişimlerde bulunmak için de güzel destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bence sağlığınızı yeniden düşünmelisiniz.

Akrep ve yükselen Akrep;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 5. evinde meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız akrepler için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Tutulmada Şiron asteroidi etkin olacağından 2 senaryo çıkıyor karşımıza. İlk olarak sizin travmalarınızı sarabilecek bir ilişki getirebilir.

Yay ve yükselen Yay;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek.  Bu tutulma sizlerin 4. evinde meydana gelecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Tutulma Su grubundan bir burç olan Balık Burcu’nda olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet, mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir. Ya da diyelim ki yeni bir yer satın alacaksınız, alacağınız yerin tesisatını bir ustaya göstermeden, kontrol etmeden almayın. Evinizi yenilemek için en iyi zamanlar...

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 3. evinde meydana gelecek. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular gündemde.

Kova ve yükselen Kova;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Bu tutulma sizlerin 2. evinde meydana gelecek. Finansal konular ön planda. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Tutulma zamanında Şiron asteroidi etkin olacağından maddi konularda birileri sizi üzebilir, ruhsal anlamda yaralanmanıza neden olabilir. Bu dönem geçici olacaktır fakat gerçekçi olmanız gerek.

Balık ve yükselen Balık;
Haftanın geneli Balık Burcu’ndaki Güneş Tutulması etkisi ile geçecek. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Tutulmada Şiron asteroidi etkin olacağından dolayı, sizi duygusal anlamda üzen, ruhsal olarak yıpratabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu’nda tutulma ve Türkiye


Merhaba Hepinize;
9 Mart günü Balık Burcu’nda Şironyen Güneş Tutulması meydana gelecek. Genelde tutulmaların en güçlü etkilerini ilk 15 gün içinde hissederiz ve azalarak enerjisi devam eder. Bu tutulma toplamda 3 ay kadar etkili olacak. Bunu anlayabilmemiz için öncelikle astrolojide “balık” sembolizminin nasıl çalıştığını, neleri ifade ettiğini çok iyi analiz etmek gerekiyor. Şimdi adım adım gidelim... İçe dönük olmak, hayallere dalmak, kabuğumuza çekilmek, değişken koşullar, verimlilik, bilinç ile bilinçaltının kesişmesi, büyük bir fedakârlık, kurban olma, mistik konular, yaratıcı esinler, kabullenme, ruhsal konular, merhamet, vicdan, gerçeklerden uzaklaşma, her türlü bağımlılıklar, karmaşaya düşme, hedeften şaşma, verilen sözlerin tutulmaması... Bunların yanı sıra Balık Burcu politik-mundane astrolojiye göre de şunları ifade etmektedir:
ÜNLÜLERDEN ÖLÜM HABERİ
Denizler, deniz taşıtları, uyuşturucular, her türlü bağımlılık yapan maddeler, ruhsal yönü güçlü kişileri enerji çalışmaları yapanlar, terapistler, değirmenler, sulak yerler, balık havzaları, alkol ile ilgili konular, halk sağlığı, halkın nevrozları ve psikolojisi, cezaevleri, hastaneler, ezilenler, film endüstrisi, okyanuslar, su kaynakları, büyük hayır işleri, organizasyonlar, manastırlar, toplumsal hareketler, kolektif bilinç, sosyalist hareketler, biyokimyasal maddeler, gazlar, ilaç sektörü, gaz kaçakları, siyasi istikrarsızlık, ekonomik buhran, büyük dolandırıcılık şebekeleri, gaz kaçaklarını sembolize eder. Tutulma Balık Burcu’nun 18. derecesinde meydana gelecek, 2. Dekanda. Mundane (Dünya Astrolojisi) göre Balık Burcu’nun 2. Dekanı; ünlü adamların ölümüne, balıkların zarar görmesine, denizlerdeki canlılık oranının azalmasına ve büyük depremlere neden olur.
REFORMLAR MEYDANA GELEBİLİR
Tutulma zamanı gökyüzünde değişken burçlar arasında T-Kare açı kalıbı, Balık-Başak-Yay burçları arasında meydana gelecek. Değişken burçlardaki T-Kare öncelikle koşulların ve şartların güvenilmezliğini, değişken olduğunu göstermekte. Buradaki T- Kare özellikle, dini konulara, inançlara, yasalara, sağlık, sosyal konulara, çalışan kesimlerin koşulları ile olan durumlara, medya ve iletişim sektörüne, eğitim sektörüne, sosyal medyaya çok daha fazla odaklanacağımıza işaret etmekte. Bu alanda reformlar meydana gelebileceği gibi, diğer taraftan bu saydığım konular oldukça zorlanacağımız, koşulların, kararların sürekli değişeceği temalara işaret etmekte. Bu alanda da sıcak-sert gelişmeler olmasını bekleyebiliriz.
Askeri operasyonlar, özellikle Suriye konusunda bu geri adım atmayan stratejimiz bizi oldukça zor duruma düşürebilir açıkçası. Tabii bu T-Kare, son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “AYM’nin kararına saygı duymuyorum” diyerek yaptığı açıklama ile, önümüzdeki süreçte bu konuda sadece lafta kalmayabileceğini, somut bir takım adımların da atılabileceğini göstermekte.
Meydana gelebilecek olan her konunun katlanarak büyüyeceğine işaret etmekte. Herhangi bir olay, toplumsal bir harekete dönüşebilir, herhangi bir kaza çok büyüyebilir, herhangi bir afet çok mal-can kaybına neden olabilir. Jüpiter; tutulmada söz sahibi olduğundan, her olay büyüteç altında olur gibi kocaman olacak, büyüyecek demektir.
Keyifli bir tutulma dilerim hepinize...