Bu hafta Yengeç Burcu’nda yeni Ay meydana gelecek. Akabinde Venüs’ün Uranüs ve Pluto ile yapacağı kontaklarla haftayı kapatacağız. Biraz karışık ve zor bir hafta bizleri bekliyor

Koç ve yükselen Koç;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni ayın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Ge­le­ce­ğe yö­ne­lik he­def­ler ve plan­lar, ai­le, ev, yer­le­şim, em­lak, ai­le ha­ya­tı, ya­şa­mın kök­le­ri, ai­le bü­yük­le­ri ye­ni ayın  ana ko­nu­su için­de yer ala­cak­tır. Bu ye­ni Ay za­ma­nı uzun sü­re­dir bek­le­di­ği­niz, ha­ya­li­ni kur­du­ğu­nuz eve geç­mek için fır­sat ya­ka­la­ya­bi­lir­si­niz, işi­niz için evi­ni­zi de­ğiş­tir­me­niz ge­re­ke­bi­lir.

Boğa ve yükselen Boğa;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni ayın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Eği­tim, öğ­re­nim, zi­hin­sel fa­ali­yet­ler, kar­deş­ler, ya­kın yer­le­re se­ya­hat­ler, bi­rin­ci de­re­ce­den ak­ra­ba­lar, her tür­lü ile­ti­şim bu ye­ni ayın ana ko­nu­su ola­cak­tır. Söz­le­ri­niz­le, dü­şün­ce­le­ri­niz­le, fi­kir­le­ri­niz­le ol­duk­ça dik­kat çe­ke­cek­si­niz. Bu ye­ni Ay sa­ye­sin­de bir sü­re­dir ka­fa­nız­da olan bir web si­te­si aç­ma durumu olabilir.

İkizler ve yükselen İkizler;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Özel­lik­le fi­nan­sal ko­nu­lar­la il­gi­li gü­zel ha­ber­ler ala­bi­lir­si­niz. Yap­tı­ğı­nız iş ile il­gi­li ye­ni ka­zanç ka­pı­la­rı, ye­ni pro­je­ler­le kar­şı­la­şa­bi­lir­si­niz. Yal­nız bu ye­ni Ay siz­le­rin iş yü­kü­nü bi­raz da­ha ar­tı­ra­bi­lir, ye­ni gö­rev ve so­rum­lu­luk­lar ala­bi­lir­si­niz. Bu Ye­ni Ay sa­hip ol­du­ğu­nuz eş­ya­la­rı­nız­a sahip çıkmanız gerekiyor.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Haf­ta­ya bur­cu­nuz­da­ki ye­ni ayın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Ki­şi­li­ğin öne çı­ka­ca­ğı du­rum­lar, sağ­lı­ğı­nız, fi­zik­sel gö­rü­nü­mü­nüz, ha­ya­tı­nız­da önem­li baş­lan­gıç­lar, gi­ri­şim­ler söz ko­nu­su ola­cak. Bu ye­ni Ay’­da  hem fi­zik­sel hem de zi­hin­sel ola­rak ol­duk­ça dik­kat çe­ki­ci ola­cak­sı­nız. Ye­ni baş­lan­gıç­lar­la il­gi­li fi­kir­le­ri­niz­le dik­kat çe­ke­cek­si­niz. Bu haf­ta Gü­neş/Pluton et­ki­le­şi­mi var.

Aslan ve yükselen Aslan;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Bu ye­ni ay  12. evi­niz­de ger­çek­le­şe­cek. 12. ev as­tro­lo­ji­de, kon­trol dı­şı ge­li­şen olay­lar, giz­li­lik için­de ha­re­ket edi­len, giz­li düş­man­lık­lar, has­ta­lık­lar, en­gel­len­me­ler, kı­sıt­lan­ma­lar, de­di­ko­du­lar­la iliş­ki­len­di­ri­lir. Ye­ni Ay  za­ma­nın­da ha­ya­tı­nız­da ge­li­şen bir ta­kım olay­lar kon­tro­lü­nüz dı­şın­da ger­çek­le­şe­bi­lir, dikkat edin.

Başak ve yükselen Başak;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. 11. evi­niz­de ger­çek­le­şe­cek olan bu ye­ni ay, sos­yal ya­şa­mı­nız, ar­ka­daş­la­rı­nız, iş ile il­gi­li fi­nan­sal ka­za­nım­la­rı­nız, ha­yat­tan ümit et­tik­le­ri­niz ve bek­len­ti­le­ri­niz, baş­ka­la­rın­dan des­tek bek­le­di­ği­niz ko­nu­lar üze­rin­de et­ki­li ola­cak­tır. Ye­ni Ay za­ma­nı ha­yat­tan bek­le­di­ği­niz iyi di­lek­le­ri­ni­zin ger­çek­leş­me­si mümkün.

Terazi ve yükselen Terazi;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. İş ha­ya­tın­da­ki den­ge­ler, ka­ri­ye­ri­ni­ze yö­ne­lik du­rum­lar, yö­ne­ti­ci­li­ler­le iliş­ki­ler, top­lum önün­de ol­ma­nı­zı sağ­la­ya­cak ko­nu­lar üze­rin­de et­ki­le­yi­ci ola­cak­tır. Fi­kir­le­ri­niz­le, dü­şün­ce­le­ri­niz­le yö­ne­ti­ci­le­ri­ni­zin ol­duk­ça dik­ka­ti­ni çe­ke­bi­lir­si­niz. İş ve ka­ri­ye­ri­niz­le il­gi­li ye­ni bir ta­kım baş­lan­gıç­lar, adım­lar gün­de­mde.

Akrep ve yükselen Akrep;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Uzak yer­le­re se­ya­hat­ler, uzak ak­ra­ba­lar, hu­kuk­sal ko­nu­lar, ulus­lar ara­sı iliş­ki­ler, it­ha­lat, ih­ra­cat, sa­tış, pa­zar­la­ma, halk­la iliş­ki­ler, ta­nı­tım, sa­hi­bi ha­tı­rı sa­yı­lır ki­şi­ler, pro­mos­yon gi­bi ko­nu­lar et­ki al­tın­da ola­cak­tır. Hu­kuk­sal ko­nu­lar­la il­gi­li gü­zel olum­lu ge­liş­me­ler ya­şa­ya­bi­lir­si­niz, seyahatler gündemde.

Yay ve yükselen Yay;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Baş­ka­la­rı­na ait ka­zanç­lar, mi­ras, or­tak­la­şa ka­za­nım­lar, çok ça­ba sarf et­me­den el­de edi­le­cek olan ge­lir­ler, kre­di, borç, ala­cak-ve­re­cek iliş­ki­le­ri, ölüm, ka­yıp­lar, burs, si­gor­ta prim­le­ri gi­bi ko­nu­lar bu ye­ni Ay’­ın ana ko­nu­su ola­cak. Ye­ni Ay za­ma­nı bo­şan­ma ile il­gi­li du­rum­lar­da na­fa­kada iyi gelişmeler olabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Or­tak­lık­lar, ev­li­lik, bu ki­şi­le­rin sağ­lı­ğı, ha­ya­tı­nız­da­ki önem­li baş­lan­gıç­lar, an­laş­ma­lar, söz­leş­me­ler ye­ni Ay’­ın  ana ko­nu­su için­de yer ala­cak­tır. İliş­ki­ler için ta­mam mı, de­vam mı so­ru­su­na ya­nıt ara­na­ca­ğı za­man­lar. Kö­tü gi­den bir iliş­ki­niz, or­tak­lı­ğı­nız ve­ya ev­li­li­ği­niz var ise bu Ye­ni Ay her şey çözülecek.

Kova ve yükselen Kova;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. İş ve ça­lış­ma or­ta­mı, bir­lik­te ça­lış­tı­ğı­nız ki­şi­ler, gün­lük ru­tin iş­ler, ki­şi­sel ge­li­şim, sağ­lı­ğı­nı­zı iliş­ki­len­di­ren ko­nu­lar, çok ça­lı­şıl­ma­sı ge­re­ken du­rum­lar bu ye­ni Ay’­ın ana ko­nu­su için­de yer ala­cak­tır. Bu Ye­ni Ay  za­ma­nı ça­lış­tı­ğı­nız iş ye­ri­nin ye­ri ve­ya ku­rum­sal ya­pı­sın­da bir ta­kım de­ği­şik­lik­ler oluşabilir.

Balık ve yükselen Balık;
Haf­ta­ya Yen­geç Bur­cu­’n­da­ki ye­ni Ay’­ın et­ki­le­ri ile baş­lı­yo­ruz. Ço­cuk­lar, ha­yat­tan da­ha çok ke­yif ala­bi­le­ce­ği­niz ko­şul­lar, ya­ra­tı­cı­lık ge­rek­ti­ren iş­ler, ho­bi­le­ri­niz bu ye­ni Ay’­ın  ana ko­nu­su için­de yer ala­cak­tır. Ha­mi­le­lik­le il­gi­li ko­nu­lar­da olum­lu des­tek­le­yi­ci et­ki­ler dev­re­de ola­cak. Ço­cuk sa­hi­bi olan­lar on­la­rın bir so­ru­nu ve­ya prob­le­mi ile uğ­raş­mak zorunda kalınabilir.


Osman Gazi Köprüsü’nün doğum haritası


Astrolojide sadece kişilerin, ülkelerin doğum haritaları değil, bir maç oynandığında maçın başladığı an, yeni bir işe başlandığında başlangıç anı, evlenildiğinde imzanın atıldığı ana göre bir haritalar oluşturulur. Oluşturulan bu haritalarla durumun kalitesi anlaşılır. Astroloji zaten anın kalitesini değerlendirerek konunun nasıl bir şekilde gelişeceğini gösterir.
30 Haziran günü Osman Gazi Köprüsü’ne kavuştuk. Köprünün burcu Yengeç, yükselen burcu ise Yay. Elbette şimdi köprünün de haritası mı olur diyeceksiniz, bu haritadan neler ortaya çıkar diye. Elbette ki, olur ve akla hayale gelmeyecek her türlü bilgiye de ulaşılır. Mesela köprünün ömrü ne kadar olacak, köprü gerçekten sağlam mı, beklenen maddi kazancı sağlayacak mı, köprüde meydana gelebilecek olan kaza oranı ne olabilecek gibi daha birçok sorunun cevabı saklıdır.
Öncelikle köprü ne kadar sağlam bunu inceleyelim. Bunun için köprünün yükseleni, yükselen yönetici, köprünün burç yöneticisinin konumunu incelemek gerek. Kısacası bu haritaya göre; burcu Yengeç; o zaman Ay, yükseleni Yay; o zaman Jüpiter’in durumlarına bakmak gerek.
Ay haritada yüceldiği, güç kazandığı, sabit, istikrar ve parayı sembolize eden Boğa Burcu’nda yer almakta. Yükselen yönetici olan Jüpiter’de haritanın tepe noktasında, kader noktalarından biri olan Ay düğümü ile beraber.
Bu göstergeler toprak grubu burçlarda yer aldığından dolayı, sağlamlığı ve istikrarı gösterdiği gibi, tam anlamıyla amaca yönelik, hizmet için açıldığına işaret etmekte.
Ve köprü sağlam arkadaşlar.