Sevgili okuyucularım, darbe girişimi nedeniyle on binlerce kişi devlet memurluğundan ihraç edildi, gözaltına alındı veya tutuklandı. Maaşları kesildi. Her kesimden insanlar...
Aslında çoğu sıradan insanlar. Seslerini, uğradıkları haksızlığı dile getirme olanağına sahip değiller.
Ancak bir de üst düzey AKP’liler var ki, siyaset gereği olarak onlara dokunmak mümkün değil!
Bugün size iki örnek veriyorum...
İlki, AKP Tokat eski Milletvekili Dilek Yüksel.
Gazetelerde resimleri çıkmıştı... AKP’li milletvekilleri ile birlikte Fetullah’ı Pensilvanya’da ziyaret eden ekipte yer alan bir hanım...
Normal yaşamlarında başörtülü gezmedikleri halde dört bayan milletvekili de adeta kutsal bir yeri ziyaret ediyormuş gibi başlarını örtmüştü.

*  *  *

Vakıfbank çalışanları yazıyor:
“Fetullahçı olduğu gerekçesiyle bankamızdan (Yönetim Kurulu kararıyla) yaklaşık 300 kişi atıldı. Çoğu ayda birkaç bin liraya talim eden garibanlar. Onların hiçbirinin Fetullah ziyareti yoktu, elini öpmeye gitmediler.
Ancak gelin görün ki o fotoğrafta boy gösteren Dilek Yüksel ödüllendirildi, şimdi bankamızın Yönetim Kurulu üyesi
olarak görev yapıyor! Üstelik bir gün bile bankacılık deneyimi yok.
Banka çalışanlarımızın kovulmasına imzasıyla onay veriyor!
Bu hanım, Fetullah’ı ziyaret ettiği için görevine son verilmediği gibi, ayda yaklaşık 20 bin lira maaş alıyor. Primler hariç.
Bu durumu köşenizde yazarsanız belki işsiz kalan arkadaşlarımızın yüreği soğur, belki ilahi adalet bir gün gerçekleşir...”
Bu iddiayı aklım pek almadı ama internete girince doğru olduğunu gördüm.
Evet, Dilek Yüksel şu anda Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi!
Adamına göre muamele!..



Ve Sakarya Belediyesi



Fetullah ekibinin en büyük toplu şovlarından biri, düzenlenen sazlı sözlü, şarkılı türkülü Türkçe Olimpiyatları idi. O dönemde başbakan olan sayın dünya liderimiz dahil törenlerine katılıp övgü düzmeyen, alkışlamayan iktidar mensubu hemen hiç yoktu. Okuyucum yazıyor:
“Elimde Sakarya’da düzenlenen Türkçe Olimpiyatları için karton çantalara bastırılan afişler var. Bütün Sakarya ve çevre iller de bunlarla donatılmıştı. İlimizde düzenlenen Türkçe Olimpiyatları için AKP’li Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri (Serdivan, Erenler ve Adapazarı belediyeleri) tarafından hazırlamış. Üzerinde belediyelerin amblemleri var.
Benim kardeşim ve eşi sadece yasal bir sendikaya üye oldukları için devlet memuriyetinden ihraç edildiler ama bu belediyelere şimdiye kadar dokunan ne yazık ki olmadı.
Bizim vergilerimizle Fetullah’a finansman sağlayan belediyeler sırf AKP’li oldukları için hesap soran da yok. Ben bu haksızlıkları hazmedemiyorum...”
İşte size iki adet adamına göre muamele örneği!
Feto’nun ziyaretine giden milletvekillerine ödül...
Ve Feto’nun reklamını yapan AKP’li belediyeleri görmezden gelmek...
Bu nasıl hukuk, nasıl adalet?