Neredeyse 4 ay doldu.  Hukuk, adalet, sorgulama, soruşturma, komisyon, saray, köşk, meclis ve onlara ayna olmuş basın; imamlar, abiler, ablalar etrafında dönmekte.
Dön baba dön!
İmam aşağı.
İmam yukarı.
Böyle uçtular. Aynı uçakla, ayrı ayrı koltuklarda oturarak gittiler. Aynı uçakla yine ayrı ayrı koltuklarda oturarak Türkiye’ye döndüler ama Akıncı Üssü’nde o gece ikisi birlikte darbeyi yönettiler.
Bak! Bak!
Kamera kaydına bak!
Yavaşlatayım.
Dikkatli bak.
2 imam yürüyor.
Tuğgeneral selamda.
Bak! Bak!
Kameraya tekrar bak.
Yüzleri tam seçiliyor.
2 İmam.
1 Tuğgeneral.
Sümüklü Kemal İmam!
Çürük Adil İmam!
Sızma Softa Tuğgeneral!
Sızma Softa Tuğgeneral,  Akıncılar Hava Üssü koridorunda hazır ola geçip başıyla selamladığına göre sümüklü Kemal İmam,  Çürük Adil İmam’ın üstü oluyor. Sızma Softa Tuğgeneral de onların altında.

*  *  *

Bak! Bak!
Kamera kaydına bak.
4 ay doldu.
Türkiye bak, bak oldu!
Be insafsız!
Niçin tuzağa düşersin?
Sümüklü Kemal İmam,  varsayalım ki, Çürük Adil İmam’ın üstü oldu. Ne yazar, ne fark eder? 80 milyon halka; “Sümüklü Kemal İmam ile Çürük Adil İmam’ın kamera kayıtlarını her gün yayınlayarak” neyi anlatacaksınız?
“Başkanlık” istiyor.
Başkanlığı aklayacaksınız.
Türkiye’nin 200 yıllık demokrasi tarihini kapatıp, “Recep Tayyip Başkan olunca”  Sümüklü Kemal İmam ile Çürük Adil İmamlar çıkmayacak ve Sızma Softa Tuğgeneral’ de orduya giremeyecek öyle mi!
Be insafsız!
Niçin gizliyorsun?
15 temmuz darbe değildi. İki İslamcının kanlı koltuk kavgası ve iktidar hesaplaşmasıydı.
Bak! Bak!
Kameraya bak!
Cezaevleri dolmuş.
5 bin 500 FETÖ’cü olmuş.
Şifreli plan yapmışlar.
Hepsi birlikte kaçacakmış.
5 bin 500 yularlı;  sümüklü ile çürük imamlara ve hülle ablalar ile takıye abilere bağlanmışlar. İmamlar, abiler, ablalar da ABD’de yaşayan bir burnu fırtıklı Hoca’ya vidalanmış. Sızdırma tuğgenerale emir verip darbe yapmaya kalkışmışlar.
Gına geldi!
4 aydır bunu dinliyoruz.
Ardından “Başkanlık, Türkiye’yi uçurur. İdam da gelsin”  parlatmaları ve “Recep Tayyip zaten fiili başkan”  güzellemeleri.

*  *  *

“Başkanlık Türkiye’yi uçurur” alkışı tutanlara Saray’ın verdiği “püskevit madalya”  törenleri arkasında “Türkiye OHAL ve KHK ile Kanun Yapan ülke” oldu.
4 ay doldu.
1 milyon mağdur üretti.
Ve “sakın mağdur edebiyatı yapmayın” diye yüksek sesli korkutma yükseldi. Niçin korkutma? Çünkü mağdurluk el değiştiriyor. Dünün oy getiren ”Başı örtülü bacım mağduriyetinin” yerini “Ben Fetullah’ın darbeci olduğunu nasıl bileyim mağdurluğu” alıyor. Mağdurlar içinde dünün yargıçları, hakimleri, valileri, albayları, tuğgeneralleri ve adları gizlenen partilileri... Korkutacak.  Tüm muhalefeti; “FETÖ’cüdür ve PKK destekçisidir” diye susturup, kıstırıp, hapse koyacak ve “Recep Tayyip Başkan olursa Türkiye’yi uçurur” demeyen tek kişi bırakmayacak.
Be insafsız!
Niçin tuzağa düşersin?
Sümüklü Kemal İmam!
Çürük Adil İmam!
Sızma Softa Tuğgeneral!
Bunun üçü de “Recep Tayyip Başkan olsun” diye bile bile, göre göre, planlı üretildi, desteklendi. Halk bu gerçeği görmesin diye 4 aydır aynı ezber: “softa Tuğgeneral, sümüklü  İmam’a selam veriyor”
Bak! Bak!
Kameraya bak!
4 ay doldu.
Türkiye bak, bak oldu.