Biriniz, “Altın Nesil” diğeriniz “Dindar Nesil” yetiştireceğim diye boğaz boğaza kapıştınız. Ne oldu?
Ahlaksızlık patladı.
İnsanlığımız sıfırlandı.
12 yaşındaki kız çocuklarını 40-50 yaşındaki doyumsuz, kaba, cahil, kıro, eğitimsiz, yontulmamış, cinsel zevkinin köpeği olmuş erkeklerle, imam nikahı ile evlendirme sapıklığı, yangın oldu.
Ülkemizi yakıyor.
Dünyanın en adi ülkesi, sayenizde, biz olduk. Dünya’da 192 meclis var. 192 meclis içinde “cinsel sapıklığa gece yarısı affı çıkartmaya yeltenen tek iktidar milletvekilleri”  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden çıktı.
Bir sert taş bulun.
Vurun başınızı taşa.
Korkmayın!
Bir şey olmaz.
Kafa tın tın..!
Taş ne yapsın!
Bazı imamların “12 yaşındaki kızları babası yaşındaki erkeklerle dini nikah altına almasına” göz yumdunuz. İzin verdiniz. Evet, eskiden de vardı ama siz de teşvik ettiniz. Biriniz “Altın Nesil” diğeriniz “Dindar Nesil” peşinde okullara din dersi koyma yarışına girdiniz.  Din dersi yerine cinsel bilgiler dersi koysaydınız; çocuklar babalarına, annelerine, dayılarına, dedelerine, halaları ile teyzelerine “bu dini evliliğin örtüsü altında yaşanacak cinsellik normal değil” diyeceklerdi.  Bilgili çocuklar, büyüklerini eğitecek ve toplumun kendisi “bu hastalıklı evliliği” kabullenmeyecekti. Bizim Meclisimiz “cinsel istismara ceza ertelemek için gece yarısı affı çıkarma ahlaksızlığına” batmayacaktı. Toplumun kendisi “12 yaşındaki kızların 50 yaşındaki erkeklerin koynuna imam nikahı ile sokulmasına” dur diyecekti.

* * *

Şu tabloya bakın.
Adalet Bakanı anlattı.
Yandaş gazeteci de köşesinde aynen şöyle yazdı: “Sivas’ta bir düğün yapılıyor; eşraftan bir aile, iki taraf da eşraftan. Düğüne ilçenin savcısı geliyor, hakimi geliyor, emniyet müdürü geliyor, karakol komutanı geliyor, kaymakamı geliyor, belediye başkanı geliyor; ne kadar ileri gelen varsa geliyorlar.
E, hediyelerini de takıyor, ‘Hayırlı olsun’ da diyorlar. Daha sonra çocuk oluyor hastanede. Bunun üzerine doktor bir bakıyor, yaş küçüklüğü var; suç ihbarında bulunuyor. Düğüne gelen karakol komutanı, bunları evinden alıyor...”
Adalet Bakanı’na bak!
Yandaş yazara bak!
Bir olmuşlar; “Ne yapalım toplum bu!” demeye getiriyorlar.  Savcı, hakim, karakol komutanı, kaymakam, belediye başkanı, eşraf (yani önde gelen iktidar müteahhidi, parti başkanı, iktidar tüccarı) birlikte imam nikahı ile 13 yaşındaki kızı eşraftan 50 yaşındaki kıroyla evlendiren düğüne gitmişler... Hediye de vermişler. İmam nikahlı düğünde çalıp oynamışlar. Çocuk da olmuş... Fiili durum doğmuş. Ne yapalım? Fiili durumu hukuka uyduralım... Meclis’i alet edelim...

* * *

14 yıldır iktidarsınız.
Niçin böyle oldu?
Efendim!
14 yıl önce de vardı.
Evet vardı ama “küçük kızları imam nikahı ile evlendirmek” bu kadar yüksek değildi. Son 10 yılda 3-4 kat artış oldu. Bu artışın kökünde, kökeninde ne var? Din mi var, kültür mü var, gerilik mi, erkek azgınlığı, cinsel açlık, nefsinin köpeği olma mı var?  Mallar bölüşülmesin diye korkan baba kararı, aile kararı mı var? Hepsi birden mi var? Bu yasa tasarısının gerekçesinde “12 yaşındaki kızların babaları yaşındaki erkeklerle evlendirilmesine imamlar neden rıza gösterirler” diye bir açıklama olması gerekirdi.  Nikahı imam kıyıyor. İmama bu izni kim veriyor?
Allah mı veriyor?
Kul mu veriyor?
Din mi veriyor?
İman mı veriyor?
İktidar mı veriyor?