Milli Takımımız ikinci yarıda oynadığı futbolla galibiyeti kaçırdı. Fatih Terim’in öğrencileri 45 dakika oynadıkları bu futbolu rakiplerine karşı bundan sonraki maçta oynarsa, rakiplerin hiçbir şansı yok. Ama ilk yarı şaşkına uğradığımız bir oyun ve skor vardı. Savunmada çok kritik hatalar yapan milli takımımız, hücum hattında da varlık gösteremedi. Forvetlerimiz savunmadan top istemekten bile imtina ettiler. Yok görüntüsündeydiler. Ama ilk yarının son dakikalarında duran toptan kazanmış olduğumuz gol, ay-yıldızlıları farklı bir motivasyonla soyunma odasına gönderdi. Yine Fatih Terim’in soyunma odası konuşmaları ve yerinde oyuncu değişiklikleriyle çok başarılı bir performans ortaya çıktı.

Her şeye rağmen Fatih Terim ve bu milli takımdan çok umutluyum. Terim’in Arda ve diğer futbolcular konusunda ne kadar haklı olduğunu bilsem de artık onları da affedip takımla kaynaştırarak yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. O futbolcular da gerekli dersleri çıkarmışlardır. Arda, Burak ve diğer oyuncuları da kazanmayı başarırsak, bu milli takım Dünya Kupası’na katılma yolunda önemli işler yapar. Konya’daki taraftarlarımız büyük bir coşku ile takımlarına destek verdi. Tribünler yine doluydu.

HAKEM SKANDALI

Karşılaşmanın Alman hakemi çok kötü bir maç yönetti. Ukrayna milli takıma lehine vermiş olduğu penaltı verse de vermese de olur cinsindendi. Bence ağır oldu. Emre Mor’a yapılan bir müdahale var ki, net penaltıydı. Sonrasında lehimize verdiği penaltı kararı da skandaldı. Faulü yapan Cenk’ti ancak o kadar kötü kararlar verdi ki, onun de etkisinde kalıp, olmayan penaltıyı verdi. Caner’e de bir uyarıda bulunuyorum. Sarı kartı varken o kadar gereksiz itirazlar yaptı ki, atılmak için her şeyi denedi.