Suudi kadınlar Suudi kadınlar


Suudi Prens Suudi Prens


AKP’nin Atatürk Türkiyesini benzetmeye çalıştığı stratejik ortağı Suudi Arabistan’ın prenslerinden Nawaf bin Abdülaziz Al Saud ve beraberindekiler, bir süredir Bodrum’da tatil yapıyorlar.
Ama ne tatil!..
Haftalığı 1 milyon Euro’ya kiralanan yatta prens ve yetişkin çocuklarıyla, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammed bin Salman’a, bikini mayolu genç ve güzel kadınlar hizmet ediyorlar!
Yatta yaşananlara gelince...
Bana ulaşan iddialara göre, Suudi Arabistan vatandaşlarının kendi ülkelerinde çiğnedikleri takdirde idama kadar giden cezalara çarptırıldıkları her türlü yasak, bu yatta ayaklar altına alınıyor.
Örneğin içki gırla gidiyor!
Alkolün yanı sıra uyuşturucunun katmerlisi, adeta peynir ekmek gibi tüketiliyor.
İsimlerini vermeyeceğim kokteyl uyarıcı-uyuşturucuların envai türlüsü, seks partilerinde elden ele dolaşıyor.
Durun daha bitmedi!
Henüz bakire olan güzellerin yattaki ilk gecesine 100 bin Euro ödendiği öne sürülüyor!..

*  *  *

Bunlar birer iddia ama hatırlayacaksınız; geçen ekim ayı başlarında Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Refik Hariri Havalimanı’nda gerçekleşen çok önemli bir operasyonla Suudi Prensi Abdül Muhsin bin Welid bin Abdülaziz’in özel jetinde, 40 bavul içine doldurulmuş 2 ton sentetik uyarıcı hap ele geçirildi!..
Peki, sıradan bir Suudlu için cezası sokak ortasında kılıçla idam edilmek olan bu suçüstü sonrasında prense ne yapıldı?
Kelle yerinde durduğuna göre, demek ki şeriatın gereği yapılmadı!
Oysa geride bıraktığımız yıllarda, uyuşturucu hap taşır ya da satarken yakalanan, aralarında Türklerin de bulunduğu çok sayıda kişinin kellesi, bir kılıç darbesiyle uçurulmuştu!
Bazı idamlar öncesinde dünyanın ayağa kalkması bile, Suud yönetiminin insafa gelmesine yetmemişti!..

*  *  *

Sevgili okurlarım,
prensin teknesindeki görüntülerden uzaklaşıp, bakışlarımızı Suudi Arabistan’a çevirdiğimizde, her kadının bir “Veli”sinin, yani erkek koruyucusunun olduğunu görüyoruz.
Ülkedeki yasalara göre kadınlar “Veli”nin izni olmadan evlenemiyor, boşanamıyor, çalışamıyor, 45 yaştan önce seyahat edemiyor, bazı ameliyatları olamıyor, araba kullanamıyor, özel şoförü veya bir yakın akrabasının dışında kalan kişilerin kullandığı araçlara binemiyor, evlilik cüzdanı yoksa bir erkekle dışarıda yemek yiyemiyor!..
Özetle Suudi Arabistan’da kadının adı bulunmuyor!..

*  *  *

Muhafazakar çevrenin etkin kalemlerinden Levent Gültekin, geçenlerde sosyal medyada paylaştığı bir mesajında şöyle demişti:
“Söylemlerinde dindar olanların eylemleri dine uymuyor. Kesin tecrübe...”
Yukarıdaki fotoğraflara ve günümüz Türkiyesinde yalancılığı, sahtekarlığı, yolsuzluğu, hırsızlığı ve haksızlığı alışkanlık edinmiş riyakar dinbazlara bakın, kararı siz verin!..