Sevgili okuyucularım. Yazıma cuma akşamları Star TV’de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisi ile başlamak istiyorum. Dizide Barış Arduç fırtınası esiyor diyebiliriz. Başroldeki jön, rolünün hakkını fazlasıyla veriyor. İki gün evvelki bölümde kız arkadaşının kıskandırmak istediği sahnede cevap olarak yaptığı doğal mimikler bile diyaloğu canlı ve dinamik hale getirdi. Çok komik sahnelerin yer aldığı ‘Kiralık Aşk’ dizisi, yoğun bir şekilde izlenilmeye devam ediyor. Şimdi rotamızı başarılı televizyoncu Müge Anlı’ya çeviriyoruz. Reyting rekortmeni Müge Anlı, yepyeni dosyalarla izleyicisinden tam not alıyor. Muhteşem disiplini, çok çalışkanlığı ile seyircisinin vazgeçilmezi olan Müge Anlı, ATV’de önemli konuları işlemeye devam ediyor.

* * *

Bu akşam Star TV’de ‘46 Yok Olan...’ dizisi başlıyor. Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan’ın oynadığı dizinin erkek izleyiciyi ekrana bağlayacağını düşünüyorum. Erdal Beşikçioğlu’nun bir özelliği de inanılmaz yoğun bayan hayranlarının olmasıdır. İddialı yapım, geçen hafta ilk bölümünde çok reyting alan ‘Müdür Ne’aptın?’ın hemen arkasından bu akşam girecek. Tolga Çevik beni geçen pazar akşamı bir hayli güldürdü. Normalde Cem Yılmaz esprilerine bile gülemeyen ben, Tolga Çevik’in hareketlerine ve diyaloglarına resmen gülmekten kırıldım. Zaten pazar gününün vazgeçilmez birincisi ‘Survivor’ olmasa, ‘Müdür Ne’aptın?’ birinci olacakmış. Çünkü Survivor’ın değişmeyen izleyicisi olan 12-19 yaş grubundaki gençler, o zaman tam teşeküllü Tolga Çevik’i izleyeceklerdi. Hakikaten Tolga Çevik için pazar gününe yeni bir soluk getirdi diyebiliriz.

* * *

‘Azazil 2: Büyü’ filminin galası, geçtiğimiz çarşamba günü Metrocity alışveriş merkezinde yapıldı. Ünlü manken Ayça Kuru’nun başrolünde olduğu filmin galasına adeta ünlüler akın etti. Korku filmi olan ‘Azazil 2: Büyü’nün yoğun bir reklamı da olduğunu söyleyebilirim. Ayça Kuru’yu uzun yıllardır tanıyorum. Çok çalışkan olmakla beraber Ayça Kuru, akademi de sahibi. Podyum dünyasına ve ekranlara birçok öğrenci yetiştiren Ayça Kuru’ya biz de başarılar diliyoruz. Son olarak perşembe akşamı İsveç karşısında Antalya’da Cenk Tosun’un attığı iki enfes golle maçı 2-1 kazanan A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçı olsa bile bizlere büyük moral verdi. Çok uzun zamandır maç kaybetmeyen millilerimiz Avusturya maçından sonra Paris yolcusu. Sevgi ile kalın.