Sevgili okuyucularım, yazıma sevgili kardeşim, yakın arkadaşım Mesut Yar ile başlamak istiyorum. CNN Türk ekranında hafta içi pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe akşamları ‘Burada Laf Çok’ programını yapıyor ve çok da güzel reytingler alıyordu. Mesut Yar, geçtigimiz hafta programını Doğan Grubu’nun kanalı olan Kanal D’ye taşıdı. İlk akşamki konukları olan Mehmet Ali Erbil, Safiye Soyman ve Faik Öztürk izleyiciyi gülmekten kırdı geçirdi. İyi konuklarla çıktığı programına salı akşamı ‘Survivor’ yarışmacısı olan Tuğba Özay’ı aldı. Mesut Yar, bu kadar iyi konuklar alarak yeni kanalında başladığı programı için reyting karnesinde çok başarılı bir sınav verdi ve alkış aldı. Talk show formatının üstadları arasında en önde saf tutan Mesut, çok iyi işler yapmaya devam edecektir. Yılların başarılı televizyoncusu Mesut Yar’ı aldığı çok iyi reytinglerden dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

*  * *

Sinemada yeni çekilen bir filme değinmek istiyorum. Ufku çok geniş, genç yönetmenlerden Osman Beltekin’in yönetmenliğini yaptığı ‘Lohusa’ filmi çekimlerine devam ediyor. Filmin başrol oyuncusu Banu Buzluk, filmin başlığı olan ‘Lohusa’yı oynuyor. Bu filmin bence en önemli özelliğinden bir tanesi, bir kadının ne kadar kutsal olduğunu ifade etmesidir. Doğum yaptıktan sonra lohusa döneminde bile sağlık sıkıntıları çerçevesinde annenin özverileri, her zaman bizi duygulandıran bir konudur. Bu olgu da annelerin tüm şartlar içerisinde annelik güdüsüyle hareket ettiğini gösteriyor. Projenin iyi bir korku filmi olduğunu söylemek istiyorum. Film, çoğunlukla kadınların izleyeceği bir yapıt olarak karşımıza çıkıyor. Ekibe muvaffakiyet dilerken, sinema filmlerinin izlenme hassasiyetine değer verdiğimi de belirtmek isterim. Çünkü sinema filmleri büyük maliyetlerle çekiliyor.

* * *

Romantik şarkıların önemli temsilcisi Cüneyt Tek, yeni albümünde yine kendisi gibi çok sevilen bir sanatçı olan Yaşar ile süper bir düet yaptı. ‘Gel gel’ isimli parça kısa sürede radyoların sıklıkla çaldığı bir şarkı olarak karşımıza çıktı. Cüneyt’in çıkardığı her albümde major bir parçası muhakkak oluyor. Yaptığı besteleri ünlü sanatçılara da veren Cüneyt Tek, birçok ödüle de layık görüldü. Duygusal, iyi insanlardan çıkan besteler her zaman dinlenir. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan’a bir hafta kaldı. Star TV, Ramazan ayında çok güzel yayınlarla izleyici karşısına çıkacak. İlker Ayrık da Ramazan’da Star TV ekranında olacak. Ayrıntıları haftaya aktaracağım. Sevgi ile kalın...