Sevgili okuyucularım,
‘Duymayan Kalmasın’ programı yarın sabah Star TV’de start veriyor. Moderatörlüğünü Mesut Yar’ın yapacağı programın yorumcuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil olacak. Her sabah 09-11 arası en güncel magazin haberlerini işleyerek izleyicinin karşısına çıkacak ekip, bir hayli tecrübeli kadroya sahip. Benim can dostum 25 yıllık yakın arkadaşım Mesut Yar’ın müthiş bir televizyon deneyimi var. Ülkemizin başarılı ismi yine benim çok yakın dostum Deniz Akkaya’da hep takip edilen aranılan bir kişi olarak ekranlarımızda yer aldı. Magazinin seyrini yarından itibaren bu üçlüden her sabah öğreneceğiz. Keyfine doyulmuyacak bir program bizi bekliyor. Düşünsenize bu ekbin yüzlerce sanat camiasının içinde dostlukları ve arkadaşlıkları var. Her şeyden önce kendilerinin haberdar olacağını kesin biliyoruz. Bu güzel ekibe biz de canı yürekten başarı dileklerimizi yolluyoruz.

* * *

Rotamızı perşembe akşamı oynanan Fenerbahçe - Feyenoord maçına çeviriyoruz. Sarı lacivertli ekibin 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan müsabakayı TRT1’den izledik. Tüm kişilerde yani total katagorisinde 9.33 reyting yaparak ülkemizin futbola ne kadar meraklı olduğunu görebildik. Fenerbahçe özellikle bu yıl Avrupa’da çok iyi futbol oynayıp başarılı neticeler alıyor. ‘Kiralik Aşk’ cuma günleri büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. Barış Arduç gerçekten bu dizide halkımız tarafından çok benimsendi. Bu sezonun bir başka başarılı dizisi ise Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı “İçeride”oldu. Pazartesi akşamları Show TV’de yayınlanan dizi ilk bölümleri olmasına rağmen sevildi. Şimdi size oyuncu Sinem Karanfil’den bahsedeceğim. Kendisi dizi sektörüne oyuncu olarak 1998 yılında ATV’de yayınlanan “Tele Dadı” dizisi ile başladı. Sonraki yıllarda çevirdiği dizilerle hep iyi bir şekilde Sinem Karanfil ismini yaşattı. Kanal 7’nin başarılı dizisi ‘Elif’te başkarakterlerden birini oynadı.

* * *

Şimdilerde Murat Yılmaz Köksal’ın çekeceği bir sinema filiminde kamera karşısına geçecek güzel oyuncunun çocuk yaşta başlayan 18 yıllık tecrübesini düşünecek olursak gerçekten oyunculuk adına iyi inisiyatifler çıkaracağını ve Sinem Karanfil isminin dizi ve sinema sektöründe büyük ivmeler kazanması kuşkusuz görünüyor. Sinem Karanfil gibi yıllarını vermiş yetenekli oyuncuların sektörde maraton koştuklarını ve hep majör işlerde olduklarını hep birlikte görüyoruz. Sevgi ile kalın...